Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 18 (пълнолетна)

• 26 450
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз чакам мача на ГД!

# 16
Охоо, Жгмъци, и аз така мога да чакам Wink

# 17
Аз пък лежа на дивана!
И вече ми се затваря едното очо...!
Жгмъц, за темата! bouquet
Отчет
З мляко с нес
О една колежка се пенсионираше....та хайвер на сухари, три солени кифлички, две агнеси и една пуричка
В засега таратор, но ми стърже.... hahaha

# 18
  • Пловдив
Долче, Емка, радвам се, че се появихте!

Джулс, отчитам печена филия бял хляб, малко чай и вода. Трябваше да съм на варива, но лепнах ужасен вирус с гадене и други екстри. Sad Вчера бях добре, днес сутринта - като парцал. Дано утре е по-добър ден! ММ и той е така. Дано Дребосъчка се отърве без проблеми!

Вчера нямах никакво време да пиша, исках да ви сложа почерпка, имахме годишнина от сватбата. Реших да го отложа за днес, но само при вида на храна ми става зле.
В тази връзка, чувствайте се почерпени, пък макар и без снимки.

Иринитка, съболезнования!
Сиси, дано всичко е наред!

На всички - приятна вечер!

# 19
  • Русе
Привет, бандичка любима Simple Smile
Влизам и гледам само 5 непрочетени от обед - а то, нова темичка. Жгмъцка  bouquet Hug
Джуле и мен ме заинтригува с това хлебче, но май не е подходящо за РХ.
Долче, оправяйте се, майка ти по-добре ли е вече?
Катеее, къде си, какво стана днес?
Ир, стискаме палци, дано този път всичко е наред при зъболекаря.  Hug
Деми, Иринитка, Мими, Вангоби, Мамексче, Лия, Пете и всички неспоменати - много  Hug Hug Hug
Днес
з - кафе с мляко, о - салата Снежанка и сирене в гювече, в - наденичка на скара и салата домати
Хубава вечер, аз почвам нова книжка и ще ви погледна по-късно Simple Smile

# 20
Деси, мама се възстановява още, по-добре е определено, но още има някои ограничения.
Жули, Емка,  bouquet
Деми, в Италия ще си ходи на училище, макар, че още билети не сме купили. Peace
Сиси, ненавиждам такива варвари... #Cussing out
Адорейшън, оправяйте се по-бързо! bouquet
Имам чувството, че пропускам някого.....сигурно е така.... Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 00:30 от dolce miele

# 21
  • Русе
Долче, направи снимка на резултатите и ми я прати ако искаш на лични.  Hug
Но както казах, отиди при лекар и почвай лечение.

Хайде, лека от мен,  Hug

# 22
  • Калифорния, САЩ

Джулка, ей това се получи при мен:

Скрит текст:
Малко ми надъхва наяйце, честно казано  Sad. Използвах смлени бадеми, вкусно е, но малкият каза, че му е сухо. Намазах с крема сирене "Филаделфия с градински зеленчуци" и хапна дша-ти залъка. Иначе стана наистина за минута и половина, аз го одобрявам. Сол не сложих, ползвах само натурални био смлени бадеми, био яйце и масло, малко бакпулвер. Пак ще го правя, мерси за рецептата  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 19 авг 2017, 02:42 от ir74

# 23
Ку-ку! Закуках още преди 7...е това нормално ли е....
Ирка, богата закуска!  Hug
Пия кафе и ви чакам...  Simple Smile
После домашни неща, фитнес...и т.н.

# 24
Добро утро банда! Благодаря за палчетата! До тук всичко е на шест! bouquet Heart Eyes Hug Hug Остават още две в вторник и петък и ако и те са наред ... Praynig Praynig Praynig
Жгмъцка мерси за темата!  bouquet Grinning Heart Eyes Hug Hug
Ир кафето е супер!  Mr. Green Hug Hug Heart Eyes Grinning
Жулиетке каква вкусна рецепта си дала, ммм.  Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
Мамексче има ли мазало след леба с доматите?  Joy Mr. Green Hug Hug Heart Eyes
Деми колко най-ниско показва днес кантара?  Joy Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
Занатке де скитори та те немаше толкуз време?  hahaha Mr. Green Hug Hug Heart Eyes
Долче радвам се че майка ти е добре! Ти обаче вземи строги мерки за здравето си, да не се тюхкаш после като мене.  Heart Eyes Hug Hug Grinning
Пете прекрасни почивни дни и на теб!  Hug Hug Heart Eyes Grinning
Емкасемка домашен фитнес или фитнес само?  Joy Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
Инджи и на теб много  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Grinning
Миме добре си избрала заниманието за петък вечер!  hahaha Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
Адорейшънче оправи ли се?  Hug Hug Heart Eyes spoko
Деска коя книжка почна?  Grinning Heart Eyes Hug Hug
И по едно чайче за закуска.  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Моето голямо лятно отслабване:
Най обичам някой да ми обяснява колко лесно се отслабвало лятото. Имам разни превзети приятелки - една през друга се тръшкат, че лятото не можели да ядят. Горещо било, не ти било до ядене – на кого, въобще, му се ядяло в тая жега?? (АЙДЕ ПОЗНАЙТЕ ОТ ТРИ ПЪТИ).
Едната сутрин пиела смути от целина – много, така, хубаво я разхлаждало, а и озарявало околочния контур (тъй като не знам дали имам околоочен контур, камо ли озарен, не мога да споря с нея и си мълча като пън).
Другата пък на обед пийвала по един таратор, НО САМО В ЧАША – в никакъв случай в купичка, камо ли пък в тенекиена паничка. Това с чашите е от тези, новите моди – като чехлите с пухчета и белите летни ботуши. С нетърпение чакам момента, в който тараторът ще се пие от колби – ще седя, ще гледам всички, които се наливат с таратор от епруветка, и околоочният ми контур ще се озарява от самосебе си.
А вечерята? Имало вечеря, разбира се, как да нямало – всичките ми приятелки вечер хапват един домат с МАЛКО сирене. Ключовата дум е „хапват“ - в смисъл, че отхапват четвърт домат, дъвчат седемнайсет минути, изплюват семките, за да не им натоварят стомасите, бучват 7 грама сирене и казват „ОХ, НАДУХ СЕ, ПРОСТО ТАЗИ ВЕЧЕР ВЕЧЕ ПРЕКАЛИХ, ТО БИВА, БИВА ЛАКОМИЯ....“, и започват да лочат вино.
И ей така, неусетно, моите приятелки отслабват заради жегите.
Което е много интересно, защото на мен жегите пък ми действат точно обратното – все така искам да изям всичко, което видя, без значение дали кодът за времето е оранжев или жълт. Аз просто съм от тези хора, които ядат без значение какви са метеорологичните условия, нивото на река Дунав и международното положение. Ето, сега новината, че Ким Чен Ун иска да хвърля балистични ракети по Съединените северноамерикански щати така ме разстрои, че от вълнение си натъпках в устата осем палачинки. Последната малко трудно, наистина, но я изядох.
За да се спра с тази вакханалия, престанах да пазарувам от кварталния супермаркет и минах на онлайн пазаруване – прочетох, че това помагало за отслабването, защото не ходиш между храните и не ги заливаш в лакомите си лиги. Друго било да си купиш 1 килограм броколи и пет пилешки флейки онлайн и да чакаш да ти ги донесат вкъщи (по мое мнение може и да не чакаш да ти ги донесат – те са толкова безвкусни, че е все едно дали ще ги ядеш или няма да ги ядеш). Нямало спонтанно купуване на кутии със сладолед, пухкав хляб, който да си тъпчеш в устата още в магазина, и пет-шест шоколада – така, за всеки случай!
И така, започнах да си пазарувам онлайн с надеждата рязко да свия потреблението на въглехидрати и да се съсредоточа върху магданоза и горчицата.
И какво?
Ще ви кажа какво - пълен провал!
Отварям сайта. И какво, смятате, е първото, което ме блъска в озарения ми околоочен контур?
ПРОМОЦИЯ НА СЛАДОЛЕДИ! ХИЛЯДИ! Колко авангардно – да рекламират сладолед през лятото!
Шоколадов. Сметанов. В чашка, във фунийка.НА КЛЕЧКА.
Опитах с техника на самоубеждаване.Представи си, че това е селъри, бе, жена. Представи ли си го? (Не, естествено, я вие си представете, че сладоледът е СЕЛЪРИ).
Добре, представи си, че е ГРАХ. ГРАХ ВЪВ ФУНИЙКА – кой, за Бога, би си поръчал грах на клечка или във фунийка??
Три добавени кутии сладолед в количка.
Продължавам нататък, правейки се, че не виждам изписаното на екрана.
БИРА. Боже, тези продължават с оригиналността си! СТУДЕНА БИРА през август - кой би предположил??
Вземи тия шест радлера. Ми толкова хубаво е нарисуван този лимон, как да не ги купиш?
Отнякъде зазвучава радио „Гузна съвест“. Специален поздрав за нашата почти глуха слушателка, поръчала си осем кутии сладолед и шест каси бира. Как смятате да отслабнете така, госпожо? Знаете ли, че приятелките ви ХАПВАТ домат?
Сменям станцията, както и категорията в онлайн магазина.
Добре. ДОБРЕ. Ще взема нещо здравословно.
Кашкавал. Става ли? Пише „голяма пита, насипен“. Вие това как го разбирате? Аз го разбирам, че е така... да има! Че това е един голям и насипен вкусен кашкавал, който върви чудесно с радлера.ЩЕ ВЗЕМА ДВА КИЛОГРАМА.
Моцарела! Къде без моцарела?? Ще вземе дойде скъп гост и аз какво? Насипен кашкавал и кутии със сладолед. Много по-изискано ще е да отворя небрежно хладилника и да кажа:
„Мога да ти предложа само малко моцарела... аз нещо в тия жеги не мога да ям“.
Подай моцарелата там!
Диня и пъпеш. Те са си класика – студена диня в лятна нощ. Почти като произведение на Шекспир, но с по-малко тръшкане и трагедии. Просто бодеш, ядеш, бодеш, ядеш и не мислиш там за разни невротични Жулиети, Каполети, балкони и прочие средновековни глупости.
Та така тече моето лятно отслабване. Вече не ходя до магазина, за да не се изкушавам и да трупам в количката като невидяла. Не. Вече просто си седя на дивана и си се изкушавам тайно и скрито от всички. Скролвам, поръчвам, скролвам, поръчвам – тук хлебче от лимец (нали било идеално за отслабване??), там бутилка бяло вино за разкош.Синьо сирене и пълнозърнести бисквити (много хубаво вървят заедно – сирене, бисквити, сирене, бисквити и... накрая само трохи останали).
И за да не си кажете сега, че само за ядене мисля – ето, обмислям и чаршафи да си купя. Това хубаво тяло не заслужава ли да спи в хубави чаршафи? И как, мислите, се поддържа? Само с любов, почивка и хубав сън (в лятна нощ, за да продължим по шекспировски). Ето така се поддържа хубаво тяло.
А отслабването.... майната му на отслабването! Един път се живее.
Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 19 авг 2017, 08:24 от viki_kati

# 25
  • София
 Joy Joy Joy Вики Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes посмях се, това сякаш аз съм го писала. Само дето трупам кошницата в магазина, а по интернет само дрехи си купувам, че тези в магазините са все малки размери Joy Joy Joy. Много се радвам, че изследванията са добре и стискам палци от сега за другата седмица Hug
Жгмъцко,  bouquetблагодаря, че си се погрижила за нас Hug
Ир, как мина заболекаря bouquet Heart Eyes хлебчето е станало разкошно bouquet
Инджи, Heart Eyes Heart Eyes ама само как ме подкупваш. Понякога си мечтая за пръстена на Арабела Blush
Иринитко, Heart Eyes чекам снимка по фуста или сукман Hug весело изкарване Heart Eyes
Мамексче, Heart Eyes Hug за три стотинки, но днес продължавам Mr. Green Mr. Green
Еми, Hug bouquet Hug аз мислех, че вече печеш кълки на морето, а ти домашен фитнес ooooh!
Деси, Heart Eyes Hug още ли е бурно морето bouquet
Адорейшънче,  Hug bouquet Hug оздравявайте бързичко Hug
Долче, bouquet Hug  дано бързо влезат резултатите в норми Hug
Сиси,  Hug Heart Eyes Hug
Деми,  Heart Eyes Джулка Heart Eyes и всички Hug Hug Hug
Днес плодов имам пъпеш и няколко банана, но ММ ще пече свински врат и  newsm53

# 26
  • Русе
Днес плодов имам пъпеш и няколко банана, но ММ ще пече свински врат и  newsm53
Оооооо, може ли да дойда?  newsm03 Ти си яж бананите,  Mr. Green
 Joy Joy hahaha
 Heart Eyes Heart Eyes

Дубрутруууууу    Crazy

ММ още хърка, не е ял лук,  Praynig  Joy
Ир, с  Hug супер изглежда хлебчето.
Скрит текст:
Да, прав е сладурко, сухичко става, може би ако леко се увеличи маслото, може да не е толкова. И на мен ми дъха на яйце, като моите са домашни и съвсем. Но ми е вкусно. Замислих се, дали ако се сложи мааалко мед, и ванилия, ще стане като кекс и ще е доста приятно. Ще пробвам някой път, кат преритам за сладичко.
Кате  Joy Joy страхотно е това, супер ме разсмя рано, рано.
Радвам се, че резултатите са добре!  Hug

Хайдеее, излюпвайте се,  Whistling
 Heart Eyes Heart Eyes на всички, до послее  Crazy

# 27
Добро утро, аз съм се излюпила от рано рано, но уча....а после ще ходя на едно обедно промоционално парти! Joy Joy
Днес яденето ще е
З филия с масло и три маслини
О сиренце на Маджаров, таратор, шопска
В не е ясна, митка ми се по улиците и дано не ме осени музата за кръчме........... Party Party
Тази седмица ми беше адски напрегната, защото съм денонощно дежурна на повиквания.....остават ми само днес и утре.... и крайййй! newsm68
От понеделник се моля за дъжд, за да ми олекне на работа! Praynig Praynig Но пък Емка щяла да тръгва на море...... Thinking
Кате, браво за резултатите, като мине всичко ще кажешшшшш!

# 28
Мимчо,аз на 28ми тръгвам....баш последни курортисти  Simple Smile

# 29
  • София
Днес плодов имам пъпеш и няколко банана, но ММ ще пече свински врат и  newsm53
Оооооо, може ли да дойда?  newsm03 Ти си яж бананите,  Mr. Green
 Joy Joy hahaha
 Heart Eyes Heart Eyes

😍😘😘 идвай, но забери и Инджито със сливите😋

Общи условия

Активация на акаунт