Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 18 (пълнолетна)

• 26 442
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе
Скрит текст:
Днес плодов имам пъпеш и няколко банана, но ММ ще пече свински врат и  newsm53
Оооооо, може ли да дойда?  newsm03 Ти си яж бананите,  Mr. Green
 Joy Joy hahaha
 Heart Eyes Heart Eyes
😍😘😘 идвай, но забери и Инджито със сливите😋
КУи Сливи?  smile3506
 Joy Joy

# 31
Добър ви ден. Simple Smile Апвам си динята и до довечера ще я апна цялата.  Joy Mr. Green
Вангобче начи плодуваме заедно и довечера ша си кажем наздраве с по едно Ф.  hahaha Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
Жулиетке ти не успя да ги излюпиш, ша са пробвам язе.  Joy Mr. Green Hug Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Миме то в кръчмето и режимно може.  Mr. Green Hug Hug Heart Eyes
Емкасемка начи сега дъжд за Мимето, а от 28 слънце за теб - така го поръчваме.  Joy Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
И да ударим по едно:

чайче де.  hahaha Hug Hug Hug

# 32
Аууу, Кате, кви са тия нережимни мръвки в плодов ден   Wink Hug

# 33
Привет, бандичка любима!  newsm51 newsm51 newsm51
Сигурно сте ме забравили тъй като отдавна не съм писала, но редовно си чета темата и горе-долу съм в час кой какво прави. Grinning
Може би е време да споделя какво се случва с мен.
И така на който му е интересно:
Скрит текст:
Преди 1 месец си направих вега тест и ми предписаха хранителен режим, който да спазвам.Често да си кажа бях много скептично настроена, тъй като преди това бях на 90 дд и за 2 месеца свалих едва 2 кг.,които варираха нагоре-надолу и се отказах. Та започнах дори на повече кг. от началото на 90 дд. И така месец след това резултата е - 7,200кг.  Heart Eyes повече от очакваното, тъй като диетоложката ми препоръча, че за да влезна в норми  трябва да сваля 6,200 кг. в рамките на 3 месеца. Чувствам се страхотно. Заедно с мен теста си направиха синът ми, дъщеря ми и една приятелка. Резултатите и при тях са добри - сина е - 5 кг. при положение, че беше на море и въобще не е спазвал там режима, дъщеря ми е - 11 кг., а приятелката - 4,600 кг. Та такива ми ти работи. Grinning

Кате,радвам се за резултатите , дано и другите са добри. Praynig Praynig Praynig
Долче, супер, че мама се възстановява, за теб дано скоро влязат в норма резултатите.
Иринита, завиждам ти за Жеравна  Heart Eyes Никога не съм ходила, но се надявам все някога да се случи и това.
Мими, моли се за дъжд, но най-много до сряда да е , че и ние от четвъртък ще сме на море. Rolling Eyes
Ох, имаше и друго, но с тоз акъл толкоз. Grinning
Весели почивни дни ви желая!

# 34
Ха добър ден!И аз май съм лепнала нещо - от сутринта ми се гади,други екстри няма засега  Sick
Джулке Hug Hug сини сливи,такива каквито ги обича Вангоби Hug hahaha hahaha hahahaОбирам ги от дървото и тръгваме
Кати  Hug Hug Hug браво,само така - и във вторник и петък всичко ще е ок,стискам Heart Eyes Heart Eyes
И дет казва Емка  Hug Hug какви са тези изкушения Joy Joy Joy
Мими и аз искам довечера да се разходим на прохладно и да отразим някоя кръчмичка,дано съм ок
Адорейшън Hug Hug Hug честита годишнина,много да се обичате,подкрепяте и допълвате Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesHeart Eyes
Сони Hug Hug много добре звучи,намерила си правилното решение за себе си Hug Hug Hug Hug
Хайде до после Hug Hug Hug Hug

# 35
  • Русе
Кате,  Shocked
 Joy Joy Joy

Сони,  Hug браво! И аз мноу не вярвам на тез тестове ама..... Flutter

Инджи, разбрах,  Joy Joy

Видяхте ли кафето?   Crazy
 Heart Eyes Heart Eyes

# 36
Мерси за темичката!
Тел ми е развален пак, от таблета ми е мъка, да не се чудите защо не пиша.
Целувам ви и ви желая хубав ден!

Стиснете палчета за мой близък..
Мн ми се насъбра.

Иначе режима ми е НВХ с леки изкл и Ф.
😸

# 37
Сиси, дано всичко е наред с твоя близък!
Сонии, помним те! Стана ми любопитно за този тест и порових в интернет. Попаднах и на оферти с ваучери, но прочетох и лоши отзиви. Явно е важно къде се прави. Иначе ми звучи логично....замислям се дали да не го направя.

# 38
Емкасемка ние плодуващите днес само ша са радваме на мръвката, ама утре!  Joy Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
Сони къде го прави теста?  newsm78 Hug Hug Heart Eyes
Инджи да се оправиш бързо!  spoko Heart Eyes  Hug Hug
Жулиетке баш място да си пием кайвето!  bouquet Grinning Grinning Hug Hug Heart Eyes
Сиска стискам силно, да знаеш помага!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Heart Eyes Hug Hug

# 39
  • Русе
Привет, мривет Hug
Вангоби, тъкмо се пооправи малко и ... Мимето иска дъжд Sad ехоу, аз съм на море до четвъртък, не може ли дъжда да е само в Бургас?
Кате, радвам се, че всичко е наред, ще стискаме и другата седмица Hug
Джуле тъкмо такова кафенце исках, сега малко почивка и после пак към плажа, че ако вземе да завали, да не се мина...
Сонии, добре си се завърнала, и аз преди време си мислех за вега тест, но много лоши отзиви прочетох и се отказах, сега е замисли отново.
Долче, радвам се, че е по-добре майка ти, но ти се оправяй Hug
Инджи, по-добре ли си?
Сис, дано се оправи човека Simple Smile
Мамексче, да не те замъкнаха Дюраселчетата нанякъде?
Хубава почивка момичета и Курдов (ако чете тайно) Simple Smile

# 40
Привет бандичка!

Идвам да се запиша в новата тема.
Нищо , че не пиша често, редовно ви чета.
При нас има празник на града и с Малчо сме по цял ден на люлките. Сега спи, зарежда батериите и след обяд отново сме на линия.
Аз вчера и днес не съм много режимна, но май няма и да бъда. С този режим свалих много, но сега взе да не ми действа. Ще мисля нещо друго. Най-вероятно ще наблягам на протеини, зеленчуци и плодове и ще намаля дневния прием на калории. Тук моля Джули да се включи за съвет!

Всички много ви гушкам!

# 41
Мимето иска дъжд Sad ехоу, аз съм на море до четвъртък, не може ли дъжда да е само в Бургас?
Може, Деси, може - облаци само над блока на Мими Wink  Hug

# 42
  • Русе
Мимето иска дъжд Sad ехоу, аз съм на море до четвъртък, не може ли дъжда да е само в Бургас?
Може, Деси, може - облаци само над блока на Мими Wink  Hug
newsm10 smile3521

# 43
Как само над блока на Мими, над цялата Бургаска област....слънце в северното Черноморие само! Joy Joy Joy
Шегувам се, при нас наистина е голяма жега.....едва се прибрах от обедното парти, затова пък сега на климатик е КЕЕЕЕЕФ!
От понеделник го дават да дойде дъжда до морето и то за три дни! Party
Сониии, страхотно постижение....лошото е, че в Бургас няма свестен диетолог да ми направи вега тест!

Последна редакция: сб, 19 авг 2017, 22:51 от mimi.7299

# 44
  • Русе
УЖАСТ!

Общи условия

Активация на акаунт