Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 861
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, да се разпиша и аз пак. След като най-отчаяно след поредния неуспешен опит се записах в края на юли 2017 г. чрез електронната форма за първоначален преглед в клиника "Надежда" вчера ми се обадиха оттам, [/quote]
Привет, благодаря ти Simple Smile. И на теб късмет!!!Ами, така или иначе имаме излязло одобрение от фонда за 2018 г. ще имаме заповед към април-май 2018 г. Мисля да я използвам...все пак...и по-добре при Владимиров или Стаменов, отколкото при Щерев...

[/quote]

Благодаря! Hug Аз нямам опит и не знам, чела съм по форумите, както и много момичета са ми писали на ЛС. Познавам лично две приятелки, които, като са се срещнали със Стаменов, са решили, че не е техният лекар, всъщност на едната е отказал да помогне заради възрастта, въпреки хубавите хормони. Момичетата са на 42г. Те те записват сега, а после какво ще ти кажат, не се знае. Успех! Hug

# 541
  • София
при стаменов масово са над 40г.
знам го понеже си висим заедно докато чакаме.

# 542
Здравейте, да се разпиша и аз пак. След като най-отчаяно след поредния неуспешен опит се записах в края на юли 2017 г. чрез електронната форма за първоначален преглед в клиника "Надежда" вчера ми се обадиха оттам,
Привет, благодаря ти Simple Smile. И на теб късмет!!!Ами, така или иначе имаме излязло одобрение от фонда за 2018 г. ще имаме заповед към април-май 2018 г. Мисля да я използвам...все пак...и по-добре при Владимиров или Стаменов, отколкото при Щерев...

[/quote]

Благодаря! Hug Аз нямам опит и не знам, чела съм по форумите, както и много момичета са ми писали на ЛС. Познавам лично две приятелки, които, като са се срещнали със Стаменов, са решили, че не е тяхният лекар, всъщност на едната е отказал да помогне заради възрастта, въпреки хубавите хормони. Момичетата са на 42г. Те те записват сега, а после какво ще ти кажат, не се знае. Успех! Hug
[/quote]
е какво ще кажат -"какво искате на 41- 42"   ... / аз вече я  възприех като диагноза възрастта /

# 543
  • София
първият опит беше 03.2016-класическо инвитро-2 фоликула,2 яйцеклетки извадени,оплодени и върнати на 3 ден,вторият 07.2017-със лека стимулация 1фоликул/1 яйцеклетка-оплодена и върната на 3 ден-ИКСИ,трети опит 09.2017 ЕЦфоликул/1 яйцеклетка-оплодена и върната на 2 ден-ИКСИ

# 544
при стаменов масово са над 40г.
знам го понеже си висим заедно докато чакаме.

Нямам представа, Бамби, обаче й е казал, че няма шанс заради възрастта. На мен да каже сега - да, защото ми излязоха много лоши хормоните, но нейните са хубави.

# 545
Момичета, вече мога да ви споделя резултата от моята стимулация. Знаете, че започнах с 2 - 3 антрални. Набързо да спомена, че единия фоликул беше 18 мм на 6-ия ден, 22мм на 8-ия ден. Пункцията ми беше на 11-ия ден и той още си стоеше, видях го на монитора. Карликая изкара 6 яйцеклетки - 1 незряла, 1 не се оплоди - останаха 4. Този път решихме да чакаме до 5-ти ден и да правим ПИД. Бяха много дълги дни! В крайна сметка 3-те спряха развитие последния ден. Имаме 1 бластоцист, от който са взели проба. Резултатът ще се знае след 3-4 седмици - това е ужасно много време!

# 546
Момичета, вече мога да ви споделя резултата от моята стимулация. Знаете, че започнах с 2 - 3 антрални. Набързо да спомена, че единия фоликул беше 18 мм на 6-ия ден, 22мм на 8-ия ден. Пункцията ми беше на 11-ия ден и той още си стоеше, видях го на монитора. Карликая изкара 6 яйцеклетки - 1 незряла, 1 не се оплоди - останаха 4. Този път решихме да чакаме до 5-ти ден и да правим ПИД. Бяха много дълги дни! В крайна сметка 3-те спряха развитие последния ден. Имаме 1 бластоцист, от който са взели проба. Резултатът ще се знае след 3-4 седмици - това е ужасно много време!

Беше притеснена в началото, но дай боже финалът да бъде успешен! Стискам ти силно палци! Hug

# 547
Мерси, Сиси! Ако ПИД покаже, че е здрав, ще го върнем. Ако ли не, няма да има трансфер, а ще мисля друга стратегия.

# 548
Мерси, Сиси! Ако ПИД покаже, че е здрав, ще го върнем. Ако ли не, няма да има трансфер, а ще мисля друга стратегия.

Моля, Пухче! Hug От сърце ти желая всичко да е наред! Сигурна съм, че ще успееш! Hug Не го мисли сега и се отпусни.

# 549
Femara- какво е действието на лекарството при стимулация ?

# 550

Като клостилбегит....но за разлика от него не изтънява лигавицата,чела съм ,че сваляло естрадиола...на мен специално  ми действа много по-добре от Клостила...

# 551
Стискам палци този ембрион да ок и да скоро да имаш повод да се похвалиш с успешен трансфер.

# 552
Puh4e05, 1 ембрионче е достатъчно за 1 бебче. Дано това е твоето. От сърце ти го пожелавам.
Момичета, моят уж работещ яйчник се е съвсем побъркал. На втори ден ФСХ ми беше почти 23, а Е2 -нисък. Започнах Клостилбегит. На 6-ти ден- само един фоликул 8 мм, на 9-ти ден фоликула е станал 18 мм. Не знам дали е добре изведнъж да нарасне толкова. Но ЛХ е 24; Е2- 169. Биха ми Цитротид в 16:30 и в 23ч. ще слагам Прегнил. Май и този път няма да го хванем . ЛХ отново е високо, но в петък не посмях да искам Цитротид при фоликул 8 мм и без стимулация с инжекции.

# 553
Ина, аз не съм компетентна и нищо не мога да кажа по въпроса, обаче от все сърце ти желая успех! Hug

# 554
Цветенце, вторият ми инвитро опит бе с Фемара, подтиска нивото на естрогените, или поне така пише в листовката  Grinning, води се лека стимулация, нямах никакви странични ефекти, а ембрионите бяха първо качество, първият път бях на Менопур и Фостимон последните дни преди пункцията едва изтърпях, беше ми доста лошо, ембрионите бяха с фрагментации. Доколкото знам всичко е строго индивидуално.

Общи условия

Активация на акаунт