Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означават ИЯР и НЯР?
Какви са добавките и методите за подобряване на качеството на яйцеклетките?
Какви са изискванията за донори на яйцеклетки в различни клиники?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означават ИЯР и НЯР?
-
Какви са добавките и методите за подобряване на качеството на яйцеклетките?
Добавките за подобряване на качеството на яйцеклетките включват фолиева киселина, витамин D, омега-3 мастни киселини, селен, женшен, пчелно млечице, вечерна иглика , мумио шилажит , пчелно млечице , спирулина , мака , аргинин , астаксантин , витамин B-12 и трансресверратрол. Тези добавки се приемат с цел подобряване на репродуктивното здраве и качество на яйцеклетките. Методите за подобряване на качеството на яйцеклетките включват приемане на различни добавки като метафолин, витамин D, витамин Е, витамин B12, омега-3 мастни киселини и специализирани хранителни режими. Освен това се препоръчва стимулация на яйчниците, контрол на хормоналния баланс и други.
-
Какви са изискванията за донори на яйцеклетки в различни клиники?
В повечето клиники, ако не е родствено даряване, дарените от един донор яйцеклетки се разделят между 2 реципиентни. Изключение правят клиниките, които имат договор с международна банка за сперма. Някои клиники предлагат пакети, където приемат определен брой яйцеклетки, като цената и условията за връщане на разходите при липса на успех варират в зависимост от клиниката и договора с банката за сперма.
-
Какви добавки са полезни за хипотиреоидизъм?
-
Какви изследвания се извършват преди даряване на яйцеклетки?
. И на теб късмет!!!Ами, така или иначе имаме излязло одобрение от фонда за 2018 г. ще имаме заповед към април-май 2018 г. Мисля да я използвам...все пак...и по-добре при Владимиров или Стаменов, отколкото при Щерев...
Аз нямам опит и не знам, чела съм по форумите, както и много момичета са ми писали на ЛС. Познавам лично две приятелки, които, като са се срещнали със Стаменов, са решили, че не е техният лекар, всъщност на едната е отказал да помогне заради възрастта, въпреки хубавите хормони. Момичетата са на 42г. Те те записват сега, а после какво ще ти кажат, не се знае. Успех!
, води се лека стимулация, нямах никакви странични ефекти, а ембрионите бяха първо качество, първият път бях на Менопур и Фостимон последните дни преди пункцията едва изтърпях, беше ми доста лошо, ембрионите бяха с фрагментации. Доколкото знам всичко е строго индивидуално.