Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 106
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 135
Тук в "нормалните" магазини купувам можарела и Гауда или Едем. Има обаче страхотни гръцки кашкавали.

# 136
  • дядовата ръкавичка
Кашкавал и мляко купуваме на LB Bulgaricum. ММ е спеца, той определя какви млечни продукти ще ядем.

# 137
Аз открих една фета тук, която е направо божествена. А последния път от бг магазина купих страхотно кисело мляко, на което не видях да пише марка.

Честит рожден ден на Калина и Тарти! И стиснати палци на всички, които имат нужда.

Тарти, къде те боли главата? И мен напоследък много ме мъчи, но при мен е така лятото. Искам да свършва вече, а не му се вижда края още.

Тая седмица почивам сряда-четвъртък-петък, плюс уикенда си стават пет дни сам-самичка. Така най-добре се почива, дори не ми трябва да ходя някъде.

Аз използвах повода, че съм сама и си наготвих чили кон карне (детето не яде). Голяма грешка. То стана един казан манджа, ще има да я ям цяла седмица. А снощи така зверски се надух с диня със синьо сирене… обожавам, макар че сигурно звучи като странна комбинация.

# 138
  • В Космоса
Кисело мляко вкусно е "Родопчанка", мляс.

# 139
  • Варна
Ами на витрината със сирената, краве сирене беше. Към 16 лв килото, че и отгоре. На Елена сиренето напоследък не ми допада, само кашкавала на Елена купувам, харесва ми.

# 140
Хай,в Кауфланд често пускат сиренето на Маджаров на промоция.Ако не се лъжа,10лв за 800гр.
Аз пък още чакам захлаждането 😒,до одеве беше 31°.

# 141

Алечка, какво ще кажеш за Болярчето.

Руми, за срамотите не го знам Grinning Аз не съм много по млечните, кисело мляко пък не близвам от миналата пролет. Иначе си купувах на Маноя. Кашкавал и сирене пак техни. Мъжът ми харесва и на Елена сиренето. Трябва да накарам татко да ми донесе от фирмения им магазин, казват, че са им много хубави нещата.
Аз съм по мръвките Mr. Green

Направо ми се отели волът днес от бачкане. Голяма криза с кадрите,  не знам какво ще правим.

# 142
  • Mediterraneo
Тарти, къде те боли главата? И мен напоследък много ме мъчи, но при мен е така лятото. Искам да свършва вече, а не му се вижда края още.

Зад лявото око ме боли. Не точно зад окото, малко към челото отива. Disappointed Relieved Не му се вижда краят на лятото, ама поне малко разхлади. Не е като онези адски жеги отпреди 10 дни.
Като си такава отпускарка, няма ли да прескочиш за коктейли?! От миналата година си обещала( скръстени ръце).

# 143
  • Варна
Оооо, Ренко, благодаря Simple Smile Ще го следя оттук нататък, че сиренето вкъщи се котира високо.

# 144
  • Deutschland/HE
Ами на витрината със сирената, краве сирене беше. Към 16 лв килото, че и отгоре. На Елена сиренето напоследък не ми допада, само кашкавала на Елена купувам, харесва ми.

Опитай краве сирене "Добротица",  от скоро се продава в малките магазинчета, имат си и представителен магазин на ул. "Стефан Караджа", срещу бяна Къбаа. Имат също кисело мляко и кашкавал и някакви месни специалитети. Произвеждат ги в с. Овчарово, до Добрич. Сега се опитват да се наложат на пазара и са много вкусни и цените им са добри.

# 145
  • Sofia
Зад лявото око ме боли. Не точно зад окото, малко към челото отива. Disappointed Relieved
Възпалени синуси са това, според мен. Може и от зъб да е  newsm78

# 146
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Качеството на Маджаров-сиренето изглежда е на лотария - всеки път е различно, понякога е много хубаво, понякога е направо за боклука - много солено и трошливо. Отказах се аз от него и си купувам Алфатар. Вече трета година качестото не е мръднало. Говоря за краве сирене, другите не ги обичам.

Миднайт, не знам дали ме прочете: имаме за даване бебешко дървено креватче с решетки и чекмеджета, кошарка и столче за кола. Пиши, ако ти трябват, да знам, че си прочела.

Пълнени падладжани пека аз и пилешки крилца - да поглезя майка ми, че тя за сам човек фурна не пуска, не било икономично. И не е, де, така си е.

# 147
  • София
Не съм Светълчо. Благодаря ти много , ние двуетажно легло ще ползваме, само ако е удобно за столчето да ми кажеш до колко кг е ? .

# 148
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не съм Светълчо. Благодаря ти много , ние двуетажно легло ще ползваме, само ако е удобно за столчето да ми кажеш до колко кг е ? .

Ами трябва да проверя, в Банкя е. Но е първото столче, което децата ползват в кола.

# 149
  • София
Когато имаш време няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт