Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 102
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 120
  • дядовата ръкавичка
[quote author=JACKLIN* link=topic=992035.msg35442457#msg35442457 date=1503321292
Мари, Миа изобщо не може да ходи на ток, ще си счупи краката. Мился че има плоскостъпие, но лекар ще каже. Още чакам препоръка за ортопед, моля.
[/quote]

Сина ми съм водила на ортопед като по-малък - при Алексиев и при Драганов. По-доволна бях от Алексиев, който е и по-ларж, само препоръча да се ходи бос и на пръсти,  както и разни  упражнения с търкаляне на бутилка с ходило.
Сега вече на 17 г. ходихме само да му направят отливка и индивидуални стелки. При него плоскостъпието е очебийно.

# 121
Хър, тук е толкова безопасно, както и във всяка Европейска държава от към хапещи гадини. Просто ние обичаме да плашим туристите Simple Smile.

Идвай смело.

# 122
И аз се освиних с печена тиква, и заквасена сметана. Ама ич не ми е съвестно. Имам цяла тава само за мен.

# 123

Честит Рожден Ден на Калина и Тарти!

Много хубава снимката на заглавната страница!Най-любимите ми животни.
Тук времето се оправи,но си е хладничко.За мен лятото не е свършило.А как обичам есентааа.....

# 124
  • София
Честити да са Тарти и Калина! Здрави и много щастливи.
Тонка, стискам палци за Кати!

# 125
  • Sofia
Трънчеееееее,от'де ги вадиш тез рисунки  Thinking Flutter?

# 126
  • Варна
За пръв път купих сирене на Димитър Маджаров. Страхотно е. Като го опитах започнах да разбирам що му искат такава цена. Ама аз съм видна сиренарка, без сирене не мога, та не ми пука за цената. Ще я плащам и ще пея, много ми е вкусно, да му се не види.

# 127
Хай, ти какво точно сирене взе? Аз пазарувам за у дома и съм в чуденка какво да взимам. Нали не го ям и не разбирам от качество.

# 128
  • София
Аз купувам козе на Маджаров също е хубаво. Ако обичате пробвайте.

# 129
Хай, в началото, когато го пуснаха Маджаров беше повече от страхотно.
За мен вече го развалиха.
Сега сме на Елена вкъщи - сирене и кашкавал, а кисело мляко на Болярче.
Алечка, какво ще кажеш за Болярчето.

# 130
  • В Космоса
Сирене "Елена" харесвам аз и купувам. Много вкусно. На Маджаров май и то не беше лошо, но не съм купувала скоро, трябва да купя и да сравня кое от двете е по-вкусно. И кашкавал си бях намерила много вкусен по едно време, но какво стана, не бяхме купували известно време, после някакви други марки и сега не мога да се сетя кой беше вкусния.😞

# 131
Аз само Маджаров купувах и купувам в БГ. От поне 10 години.

# 132
  • постоянно
На мен ми се зави свят последният път като видях колко фирми произвеждат кисело мляко. Накрая си "играх " на "от небето до земята ....." за да избера от кое да купя.  newsm78
Сиренето на Маджаров и на мен ми хареса .

Хубав кашкавал незнам дали има вече , както и хубав колбас. Затова спрях да купувам тези продукти.

# 133
  • Mediterraneo
Честит рожден ден на хубавата Калина! Здрава и успешна да е!
Благодаря за поздравите, момичета, бъдете здрави!
Такава глава ме цепи, че не ми е до нищо. Ибупрофен пих, сега парацетамол, не минава. Заболи ли ме, вкарвам се във филм. Поне по 2 пъти месечно последните 3-4 месеца ме боли така зверски, чак сълзи ми текат на моменти; боли ме на точно определено място всеки път.
Чакам гости довечера, но ще е мързелешката- ще взема гарнитури отвън, само едни ребра ще метна да опека. Не ми се шета, нямам настроение.
По темата- лятото тук се работи, не се почива Simple Smile От октомври нататък можем да мислим за почивка. Ремонт правих, боядисах детската, коридорът ме чака, ама аз не бързам.

# 134
  • постоянно
Тарт,
 да не е мигрена ?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт