Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 091
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 105
  • дядовата ръкавичка
През седмицата си е съвсем добре, няма почти никой. Уикендите навсякъде е лудница, ако е по-достъпно - и на Мусала, и на Седемте езера.

# 106
  • София
Ние през седмицата ходим и зимата, когато есички не могат да долазят или щот нямат гуми и вериги или щот са с неподходящи МПС. Лудница е ужасна. Ходят да ядарчт , серат и цапат пишман туристите.

# 107
  • В Космоса
 Витоша има хубави маршрути, но е прекалено налазена, не можеш да почувстваш уединение сред природата. Миналата седмица нали качвахме връх Камен Дел, ами пришки ми излязоха да поздравявам, изобщо се губи смисъла от това... Не знам дали ви казах и че се излигавих на поредния поздрав със "Салам алейкум".😁 Идиотче съм си, знам. ММ вика ще си изпросиш боя.

# 108
Даун забрави и змиите:)

Миднайт, не съм, ама на Витоша само веднъж съм виждала пепелянка Simple Smile, освен мен де.

# 109
Не казвам, че нещо й липсва на Витоша, обичам я, просто е урбанизирана  вече. През уикенда там е като в южния парк. Даун, ти в последните 5 години идвала ли си?

Да Белинда, а и дори и преди да замина хората я подценяват. Урбанизирана е само близката част. Има маршрути, които стигат до Кладница  и никак не са урбанизирани.

# 110
  • София
То от толкоз народ как да видиш. И те бягат горките:)

# 111
Аууу, Джено марИ, що не казваш за треньора на Гришо.
Да го изпапка човек Mr. Green
Сега разбирам що гледаш тия скучни мачове hahaha
Амаааа УбаВец Sweat Smile

# 112
Мари, подло се затри и те изтървах Sad.

Аз да ти се оплача, че изгря някакво слънце тук и петната се появиха отново Sad.
Ко? Нье! Как ще се затрия? Още съм си там и се гъзуря над задачата с повишена трудност. Тая красота требе да се гледа и да се цъка с език!
А за петната да ти кажа- почвай със слъцезащита. Поне пораженията да са по- малко! Аз не се отказвам.

# 113
Вчера имаше случай на навряло се змийче (1.7 см) Първоначално го помислили за питон, но се оказало кафявa змия - една от най-отровните в света. Впечатли ме размерът, а и че не са го видяли по-рано, докато си е търсил гадже из стаите.
Тук змии извън терариуми не пипам. Не ги разпознавам, но и няма много около нас.

# 114
  • София
Много ясно ти си при 10 най- отровни . Всичко да е проверено инак не пипаш .

# 115
  • дядовата ръкавичка
Даун, не разбрах, у вас ли се беше навряло змийчето?

# 116
Живи и здрави да са хубавата Калина и Тарти, много късмет и на двете!

Али, къде ми прати книгата, много ти благодаря Hug

Ние успяхме да съчетаем ремонта с почивката, почти сме готови, вече монтират мебели, има още малко довършителни работи по тераста, външни щори за слагане и други, но се надявам до 15 септември да успеем да се нанесем, е, дори и да забавим малко, не е фатално, имаме къде да живеем.

След два дни си тръгва дъщерята на мъжа ми, тежка ще е раздялата за всички ни, много свикнахме, тя от сега е разстроена, твърде вероятно е в следващите 3 години да не може да е с нас. Идната година завършва и веднага влиза в казарма за 2 години. Много весело лято беше с пълна къща. Първото спокойно за мен от много години. Ще изпратим каката, ще идем до апартамента и пак ще се върнем на морето до 10 септември може би. След това 5-6 дни офанзива по чистене, местене и така.

Развали се тъпата миялна, Зануси...не стига че не миеше, ами сега тотално издъхна. Наследихме я от предишните собственици, но не изкара и едно лято. Пералнята пък още на второ пускане замина. Изглеждаха съвсем нови, чужденците са идвали рядко, дали от стоянене не са се повредили, знам ли...

Мари, Миа изобщо не може да ходи на ток, ще си счупи краката. Мился че има плоскостъпие, но лекар ще каже. Още чакам препоръка за ортопед, моля.

# 117
Даун, не разбрах, у вас ли се беше навряло змийчето?

Не, при мен няма, поне в моя квартал. Беше в Куинсленд май (по-на север и по-на топло). Тук още спят.

Аз наистина обаче съм виждала повече змии в БГ, отколкото тук. Просто тукашните са по-отровни Simple Smile.

# 118
  • Sofia
Аууу, Джено марИ, що не казваш за треньора на Гришо.
Да го изпапка човек Mr. Green
Сега разбирам що гледаш тия скучни мачове hahaha
Амаааа УбаВец Sweat Smile
Naughty не казвам,ами ...да ми го налазите  Mr. Green.Гришо го отстъпвам,ама ДаниТУ Валверду-тц  Naughty. Мачовете много не ги Фнимавам, по трибуните ми дай да блея  Blush.
Тъй...надрусах една изобилна тава зелИ с мИсо  bowuu,осмърдях квартала,ей  Rolling Eyes. Купила съм червено винце, люти чушки и ми замириса на зима  Shocked.Ам'че то си е 18 градуса  ooooh!.Пекнах и 2  шоколадови суфлета преди да сложа гозбата,та комай ги и хапнахме със зайчето  Laughing. Затуй спортуваме ние,да се освинваме  Whistling.
Признавам си,че на Витоша не съм стъпвала  Whistling.И ужасно се дразня на всички уикенд планинари.Кат' се занижат нагоре-надолу,не мога си изляза и вляза от паркинга  Crossing Arms.Еее-ма-ха.

# 119
  • постоянно
Даун ,
ако ще да идвам към вашият вилает - идвам само с флаконите протиотрова ( за всичко има ли ? )  Mr. Green

Сбъдваща ,
 ето тази фирма със сигурност има мента- сироп  и са много хубави . Повечето заведения където съм пила ги използват.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт