Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 098
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 90
      Тепърва започва моята почивка, обикновеножпочивам от средата на август и септември.
Ходихмв няколко дни на плаж с детето, днес беше особено хубаво- почти без хора, защото явно ги е изплашило мрачнотоо време, спокойно, тихо, водата- кристал.

Предстои почивка на планина и подготовка за учебната година.Много ми е тегаво с училището- "Елате в 17 на род. среща,  Елате утре в 10 за учебници".Затова така ориентирам отпуските си, август- септември да отмятам и училищни задачи, профилактики, униформи и т.н.Междувременно отмятам миене на прозорци, пране на пердета и килими, а понякога и ремонт, но засега- не.

Подготвила съм и 2-3 книги, едната вече я почнах"Страна багровъйх туч"(нямам еръй на таблета)Винаги съм обичала фантастика.Забавното в случая е, че братя Стругацки са прогнозирали с голяма степен на достоверност космически технологии и изследвания, но и през ум не им е дошло, че не само в 22 век, а и още в 20 няма да има Ссср

Честито на рождениците!

# 91
  • София
Може и да им е дошло наум, ама смеят ли да напишат такова нещо Simple Smile

# 92
Виж, не се бях сетила наистина за такава възможност! /Не мога да си намеря емотиконите, пфу! Търкалящо се човече/

# 93
Категорично нье, Мари!

Благодаря за идеите за сироп-концентрат. Не мога да повярвам, че не съм се сетила.

Ха, Стругацки не съм ги чела отдавна. Ще поровя да видя онлайн какво има.

# 94
  • София
Честито на рождениците. Живи и здрави да са най - напред.
Аз Джъмбо не го обичам хич като магазин за левче в макси размер ми е .

# 95
  • някъде ... тук ...
Безалкохолна мента съм купувала от Метро, но преди 2-3 години. Вероятно има и сега.

Изпуснах снимките на Сбъдваща, ама...
Виж, Мари я видях - каквото и да се види от нея Simple Smile

Джъмбо за дрънкулки и дреболийки е ок, но дрехи и подобни не бих купила от там. Играчки отдавна и не купувам, де, та не им знам качеството. Сега въртят една реклама с раници от там. Вярно ли единият от моделите е Бенетон (почесващо се човече).

# 96
Мари, подло се затри и те изтървах Sad.

Аз да ти се оплача, че изгря някакво слънце тук и петната се появиха отново Sad.

# 97
Аз го харесвам дотолкова, че ходя веднъж годишно преди учебната година hahaha
Тетрадки и дреболии взимаме оттам, както и дребни джуджавки. После не сещам за него.
Пък и го комбинирам с разходка до РусИ.

Сбъдваща не я видях, но хванах Мари - готина снимка.
Откакто всички се снимат като изстукани и с дежурните джуки и наклонени глави, направо си умирам от кеф като видя "нормална" снимка Hug

# 98
Много харесвам летните пижами на Джъмбо, много са симпатични и свежарски, и то за 10-тина лв. На малката също много пижами съм вземала от там, корсажчета с тънка презрамка, бикини, чорапи, доволна съм от качеството. Сега ще отидем за тетрадки и това е основно. Другите им неща са по- скъпи от левчетата, не си струват според мен.

А, пропуснах моето откритие от там- спрей за разресване на коса, около 2 лв, чудесен е просто за коси до кръста

# 99
  • София
Джъмбо е много подвеждащ магазин! Всички боклучета са евтини и накрая на касата ревеш😂 Аз поне...
Айяла, че то Витоша планина като планините ли е😁 Все едно си в парка...Не го броя това за ходене на планина.
Никакви снимки не видях.

# 100
Белинда, Витоша си е планина и има доста тежки маршрути, а и не се изчерпва с Черни врък и копитото.
Доста е непозната, нищо, че ни е на една ръка. Има и пещери и пътеки и водопади.

# 101
  • София
Даун забрави и змиите:)

# 102
От Джъмбо преди пазарувахме 2-3пъти в годината, докато децата бяха малки и купувахме коледни подаръци оттам.
Пак оставяхме на касата по 200лв., че и повече.
Отдавна вече не пазаруваме толкова, нито ходим специално до там.
Евентуално ако имаме време само.

Тук пак се смрачи и аха да завали. Дано задържи до 18ч. само, пък после да си вали като иска. Simple Smile

# 103
  • дядовата ръкавичка
Как съм се губила на Витоша, сама с децата, на 3 и 5 години бяха. Не че сме ходили извън пътеки, но вместо в Симеоново, се озовахме в Бистрица, и после обратно .... Голяма патица съм.

# 104
  • София
Не казвам, че нещо й липсва на Витоша, обичам я, просто е урбанизирана  вече. През уикенда там е като в южния парк. Даун, ти в последните 5 години идвала ли си?

Общи условия

Активация на акаунт