Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 078
  • 1 090
  •   2
Отговори
# 75
Сбъдваща, бързо триеш, но те заковах този път Simple Smile. Страхотна си. А каква е зелената течност? Ме ми казвай, че е мента със спайт Simple Smile.  (Хубав бански и прическа видях също).

# 76
Мента, много ясно. Лятото съм видно пиянде, коктейлчета пием сЕкви.Прическа + яхта е мисия невъзможна, дори моята перушина ставаше като облак в края на деня.

# 77
Ще има Джъмбо, но къде ще е, не знам. Вероятно в някоя от полупразните сгради, които построиха.
Със сигурност обаче ще е малко и  едва ли ще изкара дълго.

# 78
Аз за това се впечатлих. Тук е толкова солено, че се накъдрям на секундата Simple Smile. Мента не съм пила от столетие поне. Това лято ще си забъркам една.

# 79
В Немция има алкохолна мента, но там не ми се пие това. Караме на вино и бира. Виж, безалкохолна мента няма. Аз и в Бг не съм срещала, а децата я обичат. Къде да потърся?

# 80
Никога не съм виждала безалкохолна, но можеш спокойно да им направиш студен чай.

# 81
Студения чай е друго нещо, правя им често. Домашна лимонада тоже.
На плажа в Сарафово предлагат чудесна безалкохолна мента, която моите диванета обожават и за която си мечтаят през цялата година до следващото море. Всяка година забравям да ги питам мацките от кафето от къде я взимат тази ми ти мента.

# 82
Сбъдваща, по бански, а?
Айде, и от мен да мине!

За тези, които пропускат постове с манджи- в момента пека тиква без захар!

# 83
  • София
Точно снощи една съседка каза, че безалкохолна мента има в МЕТРО. Пък дали е така, не знам.  Grinning

Мари, лицеви опори ли правиш на плажа?!  Laughing

Аз снимка по бански никога няма да покажа.  Mr. Green

# 84
Нека си мечтаят, тогава. Ако им я приготвяш постоянно, ще и се загуби вкуса. Нека си имат нещо, което свързват с почивките заедно. След години, когато пораснат, ще се събират и ще ходят да изпият по една мента Simple Smile.

Съмнявам се, че би била толкова хубава и уникална, ако я получават по-често Simple Smile.

# 85
  • Deutschland/HE
Може да опиташ с концентратите на Монини, в нея няма алкохол и със сигурност я има в Германия Simple Smile

# 86
Тонка, в интерес на истината правя нещо много по- секси. Нагазурила съм се върху един зелен надуваем дюшек и му взимам въздуха с мачкане.

# 87
Сбъдваща, със сигурност това е сироп-концентрат, който после разреждат с газирана вода или спрайт.
Както е казала колибри, Монини имат всякакви вкусове.

# 88
Адаш, хубавица си. Категория комар, по моите глигански стандарти.

# 89
Ти, ме бъзикаш, нали? Снимката си е смешна. Виж как съм си овързала шапката, за да не ми парва бузите слънцето.

Общи условия

Активация на акаунт