Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 070
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 60
Калина и Тарталета да са живи и здрави. И на мен много ми хареса тортата.

Тонка, стискам палци.

А младежът с бъбречната криза да го нариташ на лекар, поне едно изследване да си пусне.

Изобщо ви прескачам постовете за храна (скръстени ръце).

Лятото беше ок, ремонт не съм правила и не предвиждам. Чакам новото лято да се плацикам.

# 61
  • постоянно
Ама много сте лоши , цяла тема сте изписали за 4 дни  Crossing Arms

Прибрахме се и ние от нашата кратка почивка , сега гледам да купя билети за коледа и нова година  искам, да изненадам мама .
 Peace

# 62
Ние купихме коледните билети още преди месец. Няма начин за импровизиране в последния момент, без стегнато планиране нещата с 3-ма ученика и пътуващ бащатко не се получават.

# 63
  • Euskal Herria
Този лимонов нещо си какво представлява? Дали не може човек да си направи домашен?
Да, преди три дни гледах рецепта за него в един испански блог - като горен пласт в лимонов чийзкейк. Ако искаш, ще потърся и ще я напиша.

# 64
Показвам селекция снимки на дечинята от това лято.Yum

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 13:19 от Анонимен

# 65
Тук е 23 градуса и е студенко. Аз се пуснах по къси гащи и тениска, с балеринки и си треперя...Нищо нямам оставено в офиса, а нямам и време да скокна да се облека

# 66
  • София
Сбъдваща, морските снимки са разкошни! Децата - също.

# 67
  • Бургас
Сбъдваща,много хубави деца имаш!

Аз разговарях с директорката. Казах й някой неща за класната,да знае за какво става въпрос. Утре ще ми е готово отпусното на детето. Ако мога още утре ще отида да го дам в новото училище и да се приключи с документацията. Да се реши всичко.

Мислех да ходим на плаж,но няма слънце и е едно странно времето. Ще се пукна значи...вчера пропилях плажа,днес не става. Отиде  в неделя чак,дано времето позволи.

# 68
Сбъдваща, страхотни снимки и много прекрасни деца.

# 69
Ех, Сбъдваща, изпуснах ви!

# 70
Ех, Сбъдваща, изпуснах ви!

И аз, естествено.
До преди малко се чудех, как всички видяхте тортата на Калина, само аз не. Ами познайте- тъпата мобилна версия е причината, снощи четях през телефона, линкът директно ме праща в Инстаграм, но не се вижда снимката. Луда работа. Но пък тортата е чудесна, Сесил, много е нежна. При нас е супер времето за разходки, ама аз съм на работа, гадост.

# 71
Специално за теб, адаш, кака ти по бански.
Трия, че срам.
Благодаря, дами!

# 72
Ей, полудях с тези свещи...
Искам нещо толкова просто и няма и няма.
Накрая купих 2вида, които са си пак компромисен вариант от това, което търсех.

Така се наядох с дюнер, че ще се пръсна.
А от сутринта започнах с бонбони и с едни сладки, които колежка беше донесла от Швеция. Simple Smile

Имаме ли дама във Финландия, или която да е пребивавала преди там?

# 73
  • Варна
Почвам и аз да ви прескачам постовете за ядене пък!

# 74
Плевенчанки, я кажете вярно ли ще има Джъмбо в Плевен? Къде ще се намира?
Сега видях даже в джобса има обяви за персонал.
Аууу, как го обичам това джъмбо.

Общи условия

Активация на акаунт