Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 071
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 45
Тарти, честит рожден ден, жива и здрава да си!

Карз, добро решение. Дано на новото място да се чувства добре детето.

Сега се замислих над въпроса от темата. Да почивахме, много работа свършихме, надявам се и на още една почивка, но ... за първи път искам да свършва лятото. Някак си много ми се събра Simple Smile

# 46
Това лято още не е дошъл реда нито на ремонта, нито на почивката. Живот и здраве, ако няма пак кофти изненади, след другата седмица ще ги отметна и двете.  Praynig

Тарталета, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана! bouquet
Сесил, да ти е здраво и щастливо детето! Честит празник и на теб! bouquet

# 47
Добро утро,
честити рожденници - Тарти и Калина. Да са здрави и много приятни преживявания.
Сесили, тортата е много красива.
По темата, засега успяхме да отметнем почти всичко, което бяхме планували макар и с малко закъснение. И почивки и работа.
Сега остава да се приготвим за училище, все още се чудя дали да преместя сина ми в друго училище, има още време за мислене. Щеше ми се да е в математическата, но ми се срува малък да пътува сам, което значи аз да го развозвам и става много сложно. Та ще си остане за след 7 клас.
По повод лимновия кърд, може да го пробвате като заливка на чийзкейк. Става много хубаво и си подхождат вкусовете.
Тонка стискам палци. Успех.

# 48
  • София
Благодаря ви, момичета! По-бързо да минава днешният ден, че сърцето ми е от свито по-свито.

Тонка стиснати палци и от мен!Дано всичко да е наред и страховете ти да са напразни! Praynig
В Света Екатерина са много добри специалисти. Ще я водиш ли за второ мнение в петък?
Just, да чуя първо утре какво ще каже доцентът и след това ще преценя има ли нужда от второ мнение.

Джено, кльощава подстрекателко! Заради теб вчера ходих до Лидл за лимоновото кремче. Добре, че мъжът ми го откри, нямаше да го видя изобщо. Че и с това име лимонов кърд. Мазнах върху две филийки и много ми хареса. За моята фигура хич не е добре, но съм си сладокусна и не можах да устоя.

И като стана дума за Лидл, останаха ни само 3 стикита и колекцията ще е пълна. Гледам, че в OLX ги продават по 1,50 лв/бр., така че не се притеснявам, ако не ги съберем по нормалния начин.  Wink

Кати учи в уж престижно училище, в което може да си откара до края, но все се надявам след 7-ми клас да я приемат в още по-по-най. Еееех, мечти. Само да ми е жива и здрава.

# 49
Честит рожден ден на Тарти и Калина, да са здрави и щастливи bouquet

# 50
Ние събрахме 14стикита и имаме 8повтарящи се.
Ей това най-много ме дразни, откачам направо.

Този лимонов нещо си какво представлява? Дали не може човек да си направи домашен?

# 51
Почти всичко запланувано за лятото е отметнато. Чудя се дали почивката да я броя за такава или не, по-скоро не.
Сега чакам за Тенксгивинг и Коледа.
Ремонтите и те свършиха за тази година, другата пак.
Днес ще ми е първият работен ден, а трябва по някое време да изляза и да тичам до училището на малчо..... Снощи един от климатиците отказа и сега спим на втория етаж, добре, че има и др климатик. Във вторник ще дойде майстора, дано да е малък ремонта.

# 52
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ние събрахме 14стикита и имаме 8повтарящи се.
Ей това най-много ме дразни, откачам направо.

Този лимонов нещо си какво представлява? Дали не може човек да си направи домашен?

Повтарящите се стикита са емоция с обратен знак за децата - разочарование, вместо удоволствие.
Аз мразя тая маркетингова тъпотия на Лидл със стикитата, защото съм свидетел на много детски сълзи и изнудване на родителите и бабите да купят повече продукти за повече стикита.
Абсолютно я отричам, но онзи ден ми дадоха едно. Вчера го дадох на децата, в първия момент много се зарадваха и като го видяха - Ааааа, поредното зелено.  Много бяха разочаровани, радостта им спъхна като спукан балон и много ме доядя за излъганото очакване.
Изобщо мразя всички маркетингови печалбарски трикове, играещи си с невинността на детската душа. Колко шоколад от яйца е  отишъл в боклука заради търпите играчки в тях!
Може би това ги подготвя за живота - защото измами,  излъгани надежди и непокрити очаквания дебнат зад всеки ъгъл, ама...  жестоко ми се струва да ги подпукат от 3-годишни. И то с цел печалба.

Тонка, спокойно. Предварително не се притеснявай. Може да се окаже, че не е трябвало да се притесняваш и ненужно ще се стресираш.

# 53
  • Sofia
 Joy,за лимоновия кърд (ш'и мЪ прощавате)  chef се хиля, Тони  Hug
Кльоща,ама с тая моя добра душа, да тествам туй-онуй,че да ви го препоръчам и ще се ошишкам  Crossing Arms.
Тонка,стискам палци за утре  Praynig.
Силви,момчешка му работа  Laughing,първо ти подкоси краката с бъбречна криза,после ти изкара акъла с чудовищното дронче  Hug.Дано е добре и да не го повтаря! И каква е мушморана Натали  Hug преди 7 години.
Аз в 9.50 ч.бях на корта, направих едно лекинко кросче, оставих младежа да се пОти (въпреки че е бая 'ладно),прибрах се и се стягам за спорт.
Летни планове не сме имали,така че всичко е ...по план  hahaha.
Да са честити,здрави и усмихнати днешните рожденички  bouquet!
Записах се на мамолог,чак за 05.09.Исках днес-утре,ама те мен чакат  Crossing Arms.Ама нали било добре да се съобрази прегледа с МЦ  Crazy.И на друг -лог трябва да отида,пък се ослушвам.И там са в отпуск до 04.09  Crazy.

# 54
Честито на рожденичките 🌹!Живи и здрави да са те,и всички около тях!
Отметнах няколко задачки извън вкъщи аз.Доста се изморих,чак кръста ме заболя,но малкия такава енергия има,че като се прибрахме чак колелото подкара 😁.За капак са спряли тока,без да уведомят за профилактиката.
В събота има събор на село и съм обещала на детето да отидем.То хубаво,ама майка ме зарадва,че там сега си припомнят времето,когато имаше режим на водата 😬.Да му се не види, ще го мисля до петък какво да правим.
Тонка,ще стискаме палци ✊!

# 55
Тонка, ще чакам да пишеш след прегледа.

Прегледаха ми ушите, според док съм си поставила правилна диагноза и съм си самоизписала правилния АБ. "Банските отити" били много упорити и отшумявали бавно. Така им казвали на отити след море и басейн. Изписа антибиотични капки и още един курс от същия АБ. Инфекцията в едното ухо била овладяна и отшумява, другото е в пика на инфекцията в момента, според него до петък трябва да има чувствително подобрение. Тъй, ще си страдам оптимистично Simple Smile

Нашето лято не е свършило, но планът максимум за забавленията е поизпълнен. Днес ги пращам още веднъж на планинско колоездене на Пампорово и после 2 седмици ще ги опна по-кротко, само на риба,  гъби и кратки излети, защото оставам сама с тримата. Баща им се връща , започва цикъл командировки, ще му видя очите някъде края на ноември. Имахме малко административна работа, отметнахме я още първите дни. Лятото е за почивка, в останалото време ни е достатъчно напрегнато, човек трябва да презареди.

# 56
След кърт/д-а дойде ред и на чийзкек-а! Ама много се лоши!

# 57
  • sofia
Днес се барнАх с отворени обувки и късо ръкавче.....добре, че в работата ми отлежава едно кожено яке, май ще се наложи да го облека. Каква студ настана....(онова дзиндзирикащо човече с шалчето)

# 58
Какъв студ момичета@
При нас е 26 градуса, слънце с малко вятър, страхотно е. Но щом Сесили каза, че в Плевен е имало порой сутринта, значи ще дойде и към нас. Дано да се извали по пътя Mr. Green
Аз съм по къси гащи, тениска и чехли и е супер, без да е горещо Hands V

# 59
  • дядовата ръкавичка
Честити да са днешните рожденнички Тарти и Калина, здрави и щастливи!
Много елегантна торта, Сесили!

Не съм почивала още това лято, всъщност не съм почивала истински от миналия септември.
Тепърва предстои море след две седмици. Само се моля времето да е хубаво.
Ремонтче съм замислила малко - да сваля едни тапети и да боядисам 10-12 квадрата. За първи път ще ми е, да видим как ще ми се получи.

Белинда, защо не заведете децата на Витоша? И на Козуначко ще му е добре.
Аз съм обещала на щерката тази седмица да се катерим от Бистрица до Черни връх.

Синът ми е с плоскостъпие. За месец и половина съсипва по чифт обувки, барабар с ортопедичните стелки в тях.  Сега съм му взела обувки за тенис, уж поддържали свода, ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт