Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 115
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 150
  • София
У нас най се тачи сиренето на Лидл - Софра се казваше преди, сега е нещо друго. В едни високи метални кутии, цилиндрични, питките са кръгли. Уникално вкусно е, ама и цената му е като на кашкавал и то среден клас.

При мене се вижда светлина в тунела. Козуначко вече се заиграва на гимнастиката и в шезлонга по петнайсетина минути, като го вземат и батковците малко - те ти време за една манджа. Успях днес да сготвя, да пусна пералня, да поизгладя малко пелени, че и напазарувах зеленчуци и плодове от пазара пътьом, към поликлиниката, където бяхме за консултация. С две думи - обратно в играта съм Bowtie

# 151
  • София
Е Белинса викаш доживя и ти, браво батковците  да помагат .

# 152
  • постоянно
Белинда,
ще види Козуначко , кой е шефа  Mr. Green

bouquet

# 153
  • Mediterraneo
Зад лявото око ме боли. Не точно зад окото, малко към челото отива. Disappointed Relieved
Възпалени синуси са това, според мен. Може и от зъб да е  newsm78

Е па ти! Скоро бях на зъболекар. А синусите само глава ли ще ме боли от тях? Аз съм с хроничен синузит, ама в момента нямам никакви оплаквания в тази насока.

# 154
  • Sofia
Е па ти! Скоро бях на зъболекар. А синусите само глава ли ще ме боли от тях? Аз съм с хроничен синузит, ама в момента нямам никакви оплаквания в тази насока.
О,да.Мен само главата си ме боли,точно както го описваш...ако имаш малко морска сол,да си затоплиш на котлон и в една кърпа, слагаш на болящото място. Това ми помага на мен, както и виетнамското чудо/тигрова мас -етеричните масла  Peace

# 155
  • София
Потвърждавам и аз. Когато бях с най-тежкия синузит, умирах от глава и мислех, че имам тумор. Секрет не течеше никакъв, абсолютно нищо. То в това и беше проблемът - гной, капсулирала в десния синус. Чак след пункцията започна да изтича.

# 156
  • Euskal Herria
И мен само главата ме боли. Даже и на скенер ме прати лекарката УНГ. Същата работа като при Белинда - капсуловано. Аз и досега никога не съм имала никакви секрети, само ужасно главоболие. Запасила съм се с Ибупром синус от България, само това ми действа.
Днес е много горещо при нас, вчера във вестника бяха пуснали и статия с предупреждение между 13 и 20 да се внимава, когато човек е навън.

# 157
  • Телиш/Плевен
Честит рожден ден на Тарти и Калина! Tada Нека са много здрави и от щастие да не се отърват! Birthday Beers Balloon

Тони, стискам палци, но съм почти сигурна, че всичко с Кати е наред.

Силве, радвам се за добрите новини, но и аз се присъединявам към препоръките на другите, че е хубаво да посети лекар. Дано успееш да го убедиш.

Белинде Heart Eyes Hug

Джъмбо го чакам с нетърпение, обичам от време на време да си взимам разни боклучета. Blush Но и аз не знам къде ще е. Очаквах някъде по плевенските сайтове да има информация, но няма.

За сиренето - в последно време взимам на Елена.

Искам да кажа, че при мен има светлина в тунела, но да не прибързвам с изводите. Ще видим как ще се развият нещата.

Имам си ново хоби - диамантени гоблени. Heart Eyes И сега почти завършвам един, който нямам търпение да рамкирам и закача на стената. Та това ми е развлечението в последно време като заспи детето, че иначе главата ми ще се пръсне от мрачни мисли и прогнози.

Усмихната и успешна да ви е седмицата! Hug

# 158
Лаленце Hug

И аз потвърждавам, че от синузит яко ме е цепила глава, без да имам хрема. До пункция не стигнах, но ходех на нагревки.
Тони, стискам палци притесненията по Кати да са безпочвени! За херпесът съчувствам! аз се обзаведох баш там, когато мъжът ми се разболя от варицела. Мерси за този имунитет, по-добре пак варицела... Няма такава болка...

Сложих мусаката с тиквички и патладжани, а мъжът ми изхвърча на работа от леглото, защото му сменили началото на смяната, но не сметнали за нужно да го информират... Бясна съм. И ще му нося вечеря на работа.

# 159
  • Бургас
Лаленце,какви са тези диамантени гоблени? Снимка може ли?

# 160
  • Варна
И аз искам снимка, че ми стана интересно.

# 161
Българското овче сирене в САЩ и в БГ е различно, като по-добро е това в САЩ. В БГ пробвахме няколко вида, ами не ни хареса и вземаме от един манастир козе сирене.
Иначе пресносолно тук си правим сами, правим е силно казано, мъжът ми го прави.
Така ме боли главата, не мога да разбера от недоспиване или от преспиване е.

Честити да са Тарти и Калина  bouquet

# 162
Аз сирене взимам само един вид на Зоров, кисело мляко на Домлян, кашкавал на Боженци. Харесам ли си нещо само него си взимам не обичам да сменям и много се дразня ако го развалят, защото това означава пак търсене от типа проба грешка. Никак не съм доволна тогава.

# 163
Ние събрахме 14стикита и имаме 8повтарящи се.
Ей това най-много ме дразни, откачам направо.

Този лимонов нещо си какво представлява? Дали не може човек да си направи домашен?

Тони, стискам палци в най-лошия случай да се окаже моя "проблем" - пролапс, конкретно при мен на митрална клапа; откриха ми шум долу-горе на възрастта на Катина, обясниха, че е козметичен дефект и че не възпрепятства живота и съпътстващите го дейности. Аз по същия начин израства бурно за няколко години и това се оказа допълнителен фактор. Дано опасенията се окажат наистина напразни!

# 164
Ох, пиша от телефона и ми личи - преименувах неволно Кати😊

Общи условия

Активация на акаунт