Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 123
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 165
Джули, къде се загуби Hug Скоро си мислех за вас, как е Ени, разказвай всичко!

# 166
Еййй, Джулка, добре завърнала се! Липсваш!

Пролапс на митралната клапа и аз имам. Понеже бурен растеж така и не преживях (още го чакам), при мен се оказа вероятно от скарлатина (така ми казаха на времето не знам дали е вярно). Не ми пречи. Само когато съм болна и много отпаднала се хваща на кардиограма и лекарите се опулват (ако не са моите), но аз обяснявам и така.

Занесох вечеря на моя любим, а той вече беше на черешата от зор. Писнало ми е на мен от неговата работа, за него не знам...

# 167
  • София
Я, Джули😙 Как си, мила, как е малката маймунка😊

# 168
  • Телиш/Плевен
Карз, Хай, най-общо казано - гоблени, които не се шият, а се облепят с мъниста (това са „диамантите“) по схема.
Ето снимка на този, дето го завършвам Blush :
Скрит текст:
Разбира се, отдалече изглежда по-добре, но нали да ви покажа идеята. Hug

# 169
Какка ви отива да гледа слънчевото затъмнение.....

# 170
Джулка, разказвай за Ени! Липсваш!
Цвети и тя нещо се спотайва.
Лаленце, това за мен си е обикновен гоблен. Защо се нарича диамантен?
Титина, на теб мина ли ти? За драмата на летището питам!

# 171
Джули, къде се загуби Hug Скоро си мислех за вас, как е Ени, разказвай всичко!

Жаки❤много неща се случиха - и хубави, и не толкова, най-лошото беше, че загубих баба и макар да мина доста време, не мога да я прежаля..За спомен взехме да отглеждаме котето, което други хора бяха захвърлили, заради глухотата; то беше последното нещо, което й носеше радост. Разбойникът Лео пък остана у майка ми. Доста работа имам напоследък и влизам почти само служебно във ФБ и нета, но не се оплаквам-попаднах на страхотен екип и имам най- чудесната шефката на света. Та в голяма степен така туширам лошите мисли, времето минава бързо и приятно. Ени расте на поразия, до миналата година питаха има ли четири, а сега дали е в първи клас. Водим я системно на занятията й, напредва, макар и бавно. Да е жива и здрава само. Та това е накратко, липсвате ми  и темата също, но хвърлям поглед когато мога и ще гледам са съм по-редовна😊ще опитам да ви покажа котаната в любим неин момент  - клюкарене от прозореца

# 172
Аз чакам и Ени да ни покажеш!

# 173
Не се справих, но вчера  я качих във Фейс "пощенската ми картичка" - така я наричам синеоката ми белушка, та някои от момичетата тук вече са я видяли. Благодаря ви за топлото посрещане ❤

# 174
Идвам да ви понагледам, бая съм изпуснала, няма и да наваксам Bowtie
Гледам за кашкавал и сирене си говорите - напоследък купуваме от едно фирмено магазинче "Ракево", кашкавалът е от пита, ама няма такъв кашкавал, наистина, страхотен е. Имат и един кози кашкавал, по-твърд - пак. И сиренето им смес - краве и овче и супер. Каквото сме опитали оттам е много хубаво, знам че имат магазин на пазара Красно село и май на Женския пазар някъде.

От Маджаров аз не съм доволна - кашкавалът ми се е разтапял като маргарин на филия при запичане, а понякога партидите им сирене хич не стават, иначе на вкус го докарват. На "Съединение" е хубаво, но е силно на вкус.

Иначе почивката предстои, аз напоследък по една или друга причина, съм доста неадекватна, много ми тежи това в работата, просто не съм аз и едва изкарвам работния ден. Но скоро ще си почна малко и се надявам да е по-добре. Ремонти не сме правили.

Джули, радвам се, че сте добре! Съжалявам за баба ти, знам какво е, на моята скоро ще й правим година, а аз още пред себе си не съм си признала, че е починала. Като щраус съм си заровила главата и отказвам да приема. Тежко е, но животът продължава, прегръдки и се радвай на малкото слънчице Ени Simple Smile

# 175
Какка ви отива да гледа слънчевото затъмнение.....
Дали ще се вижда от България. Вечерта на желанията.Когато луната започва да се пълни трябва да си пожелавате, в рамките на 8часа.
 взех да се въодушевявам от идеята за море и днес се сдобих с разкошна шапка. Мерих и слънчеви очила, но при такова предлагане не можах да избера. Харесах едни, но като чух цената се отказах. Да ме ориентирате в моделите, и до 250 300 най много.

# 176
Джули Hug Съжалявам за загубата! Да напрегъщаш Ени! Котаната я видях, разкооошна е Heart

# 177
Титина, на теб мина ли ти? За драмата на летището питам!
Драмата ме държа докато пусках оплакването  Mr. Green
Но пък трябваше да ги оставя да изпусна самолета и после да стана звезда

# 178
Божеее, доживях, дребната прочете една книга за един ден /опулена/. Ама не от списъка де, да не се объркате нещо. Ох, гледам за 11 годишното момиченце и сърцето ми се къса. Какво наргиле, какви ножове, това е дете 5 клас. Криво ми е много.

# 179
Мисля, че този път успях.
Скрит текст:

Другата положителна промяна при мен е, че станах шофьор! След като десет години книжката ми събираше прах и нямах и един ден стаж на пътя, служебно ми се наложи да се престраша и никак не съжалявам за това, че отново започнах да кормувам. Сега може да се каже, че съм активен шофьор и това все повече започва да ми носи не само полза, но и удоволствие.

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 09:36 от Julia_21

Общи условия

Активация на акаунт