Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 986
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 615
  • sofia

Джена, АЗ не съм склонна да полагам усилия с тренировки....
Демек залиташ направо към проектиране?

Е, за чий да се потя напразно и то на пилон.....

Оф, преди малко на една по телефона се опитвам да ѝ обясня нещо....тамън три пъти....накрай повиших тон - тя не ми се карайте. Е, как да не ти се карам, като хем си се сетила да правиш нещо в последния момент, хем ти казвам как да процедираш, хем нищо не зависи от мен....то рупа ли рупа.

# 616
Абе аз и това за над час не вярвам, ама нека се забавляват хората, както могат. Аз не завиждам. 1 час, Бога ми, това би било обида за мен!
Белиде, тъкмо хубаво си представях бонбон и ти каза теб да си представим на пилон. Ми не така.

# 617
  • София
Съни, сакън недей, че не мога да ходя и на него да му обяснявам как не е хубаво да бъхти по толкова време. Намерили са се двамката, тамън са си.  Laughing

# 618
Тъй, тъй, да се държат по цели дни, ако искат  hahaha

# 619
  • постоянно
Съни, сакън недей, че не мога да ходя и на него да му обяснявам как не е хубаво да бъхти по толкова време. Намерили са се двамката, тамън са си.  Laughing

Тони, тези хора деца нямат ли да им " светят " по вратите  Mr. Green hahaha

# 620
  • Варна
Бре, как хвръкна темата за нула време Simple Smile Не завиждайте, не си е работа по час и нагоре секс. То направо изтезание бе!

# 621
  • София
Ей сега го сметнах, 20 О-та за час и половина прави по 4,5 минутки на О. Пра'И си сметка колко е О наистина Joy

# 622
  • sofia
Бре, как хвръкна темата за нула време Simple Smile Не завиждайте, не си е работа по час и нагоре секс. То направо изтезание бе!
Кат по-млада ми харесваше, ама сега даже и подремвам после.....старост-нерадост

# 623
Ох, колко грозно го написа, Бърди. Ако това й го каже Тонка ще й развали рахата на многооргазмената.

# 624
Като каза Захир как няма да забрави за Иван, аз никога няма да забравя за една тема, в която на мацката приятеля и предлагаше да спят на едно легло с баща му, щото нямало място.Тримата в едно легло Joy толкова е абсурдно, но тя май се беше съгласила Rolling Eyes

# 625
Тъй, тъй, да се държат по цели дни, ако искат  hahaha

Хи-хи, да се морят хората. Те от колко време са заедно, Тонка?

# 626
  • София
Ей сега го сметнах, 20 О-та за час и половина прави по 4,5 минутки на О. Пра'И си сметка колко е О наистина Joy
Според нея, средно на 2 минути!
И за да ви развеселя още повече, понякога си нагласят алармата на телефона за 5 сутринта, за да имат време за ласки преди работа. Такъв ентусиазъм за последно съм имала преди около 20 години.

Тони, тези хора деца нямат ли да им " светят " по вратите  Mr. Green hahaha
Детето е при бабата и дядото в по-голямата част от времето.

Райче, от близо година са заедно.

# 627
Ще им секне ентусиазмът  скоро време...Simple Smile

# 628
  • София
Балконът ще падне бе, хора  Joy Joy Joy

# 629
Признавам си, че това с часовника и ние сме го правили. Причините, обаче бяха други.

Общи условия

Активация на акаунт