Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 084
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 1 050
Взимайте мерки с петната. Аз се снабдих с китайските кремчета, а и този дето рекламираше Даун ми седи. Всъщност, Даун, ти нали се мажеше от него....как така нищо не си правила?

# 1 051
Да Мари, само с него се мацотя. Имах предвид, че лазер не съм правила и цяла зима беше ок положението и без грим можех да се появя сред обществото, ама от няколко дни съм.... Абе ти знаеш как.

# 1 052
Не ми говори. Ако искаш хубав фнд, който ги прикрива препоръчвам Ести Лаудер Double Wear

# 1 053
Имам го Sad. По-добре ми покрива СС на Лореал обаче.

Утре ще си купувам пудра, че ми свърши. Ползвам на ИСЛ и съм доволна, Абе гадост от всякъде, на дърти години такъв проблем да ми се появи.

# 1 054
Не го знам тоя сс. само един вид ли е? Кой е?

# 1 055
  • Бургас
Али,слагам банските,взимам една бутилка,от добрия и стар Джак,и идвам на градината да копаме и замезваме с лешници!
И аз мислех да направя тен на терасата,нооо...отсреща блока има работници на покрива и.....не може!

# 1 056
# 1 057
# 1 058
Мари, това е този, който сега ползвам, преди ползвах един в зелена опаковка. Според мен няма разлика, но покриват добре, а и като основа за пудра са ок.

И са евтини. Аз преди ползвах ФДТ от порядука на 100-200, а тези струват по 20-30 и дори ми допадат повече. Още имам ИСЛ ФДТ и не съм го ползвала.

# 1 059
  • някъде ... тук ...
Прибрахме се от Плана Simple Smile Екстра си изкарахме на пикника вчера, преспахме на палатка и днес - полека лека се прибрахме. Вече изпрах, измих, сега се чудя как да се настройвам за работа утре.

# 1 060
Върнахме се от село и се приготвяме за рожден ден.Междувременно реших да подредя мидите,камъчетата и рапанчетата от морето.Поздрав за проектиращите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 061

До сега се пекох на терасата....да не остана по- назад от Алечка.

Марийо, аз КОПАХ! Ако не искаш да останеш по-назад имам излишна мотика Mr. Green

Али,слагам банските,взимам една бутилка,от добрия и стар Джак,и идвам на градината да копаме и замезваме с лешници!

Ето, Карз правилно се е ориентирала и с уискито и с копането, тя ми е приятелка Simple Smile Ама, Карз, ти беше на морето, нали?? Аз да взема лешниците и смокините. Ще ида при Жаки да изкараме по някой лев, тя ще ги продава, че е по-привлекателна и има какво да покаже по бански, пък после ще дойдем при теб да мезим с уискито Grinning

# 1 062
Пробвай ги тези смокини с прошуто и синьо сирене.

# 1 063
  • Бургас
Али,да на морето съм. В Бургас сити.

# 1 064
Али,да на морето съм. В Бургас сити.
Ооо да, имаме план. От мен лешниците, от теб плажа и уискито 😊

Даунче, никакъв шанс да близна смокиня. Единственият опит да ме накара  да ям беше на леля, който завърши с повръщане от моя страна. Не бутвам.

Общи условия

Активация на акаунт