15 годишен уби 11 годишно момиче. Скарали се къде да пушат наргиле...

• 66 428
  • 975
  •   1
Отговори
# 885
Абе,сигурно само чистачката е останала в офиса и е написала  статията.

# 886
  • Варна

Абсолютни глупости. Както могат да докажат разговори и смс без телефона като апарат(ако приемем, че е повреден), така и могат да проследят фейсбук профили и чатове из интернет пространството т.н. Съвсем за канарчета ни взеха.

За мен по-важното е това, че вече е доказано, че Иван не е водил изобщо разговори по телефона с Никол, а фейскбук-профилът му е изтрит. Не ми се струва случайно това и според мене не е той убиецът, въпреки че някой умишлено иска той да бъде натопен.

Лошото е, че не можем да взимаме пред вид тези статийки, защото едва ли  отговарят на истината. И аз искам да докажат, че Иван е невинен, не ми се връзва изобщо.

# 887
  • Варна
Абе,сигурно само чистачката е останала в офиса и е написала  статията.

Това беше добро Joy

# 888
Понеже тук се твърдеше, че няма как официално да се тиражира версия, за която няма доказателства и че не може да обвиняват дете, без да са сигурни във вината му - ето и друг подобен случай. Преди няколко дни беше тиражирано (това е официалната версия), че шестгодишно дете е убило по погрешка собственик на заведение.  Вече има свидетели, които твърдят, че детето въобще не е било в заведението, а отвън и не е имало никакъв досег до оръжието, а стрелящият е собственикът но това оръжие, известен както с други криминални прояви, така и с добрите си политически контакти. Въпреки това този човек е бил задържан само за 24 часа и пуснат на свобода.
За сравнение обвиненият от прокуратурата говедар в подпалване  на пожара над Кресна  по непредпазливост (заради неизгасена цигара) не бе освободен и остана в ареста за постоянно.

# 889
Да си направим сами изводите... Румцайс, добър пример.
Да си готов да използваш 6 годишно дете... До къде ще стигнем с тези нагли хорица.

# 890
  • София
а това 6-годишното дете чие е? Ако не е на този, който е стрелял в действителност, то с какъв акъл родителите на детето се съгласяват на такова нещо заради някакъв чужд човек! А ако е на стрелялия, с какъв акъл този човек топи собственото си дете! Не че не мога да го проумея, но е гнусно. Не вярвам детето да е стреляло.

# 891
Въпросният е чичо на детето.

# 892
  • София
ужас, да си нямаш работа с роднини!

# 893
Намерили 126 гилзи в заведението изстреляни. Тъпи чалгаджии и пияници е имало в компанията. Кой свестен човек ходи с оръжие на рожден ден на детенце? Вчера в сутрешния блок по bTV при Хекимян бяха децата и съпругата на невинно убития човек. Момичето каза: "Баща ми му сервира, той го застрелва!" Хората от селото казаха, че много гърмене се чувало, при това късно вечерта.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 09:42 от kristinia

# 894

Винаги се намира някоя бедна и беззащитна жертва, която да поеме вината. Колко удобно за тези, които прикриват истинските извършители!

# 895
  • Пловдив
Офтопик, извинявам се.  Embarassed

Наказаха ли я дисциплинарно, както заявиха, тази изключително тъпа кифла, учителка в детска градина, която по повод убийството на детето в асансьора написала във Фейсбук:

"Вие давате ли си сметка за какво става въпрос? Колко много деца и хора със СОП има, които се "интегрират" и си ходят без проблем сред нас. А ако тия хора не са достатъчно изследвани и не се занимават достатъчно с тях, те са зверски опасни! Спрете с "приобщаващото образование"! Върнете специалните градини и училища и пансиони за тези деца! Това е опасно за бъдещето на тази планета! Осъзнайте се!"

Ясно, че вероятно и отношението на колежките и шефовете и е тип "права си, ама друг път не го казвай открито, нали виждаш как е, сега заради теб трябва да се правим на възмутени пред журналистите", но все пак ми е любопитно.

# 896
  • Варна
И аз не разбрах какво се случи с нея, но то както винаги хвърлят бомбата и се покриват.

# 897
Защо да наказват жената и защо да е тъпа кифла.
Ами приемете, че не всички се умиляват от увредените деца и възрастни.

# 898
  • Пловдив
Умиляват?! WTF, както е казал Шекспир.
Като майка на едно такова зверски опасно за бъдещето на планетата 4-годишно момче изобщо не съм имала очаквания да се умиляваш от него, точно както и аз грам не бих се умилила от твоите деца, ма въпреки липсата на умиление не обявявам произволно твоите деца за зверски опасни, не знам защо.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 14:37 от Магдена

# 899
Защо да наказват жената и защо да е тъпа кифла.
Ами приемете, че не всички се умиляват от увредените деца и възрастни.

Първо, защото професията и изисква повече мозък и второ, защото по длъжностна характеристика е длъжна да третира децата еднакво. А, има и трето, като педагог, е редно да има малко по-добри познания за деца със СОП.

Общи условия

Активация на акаунт