Какво повече НЯМА да купя - тема 11

• 133 808
  • 747
  •   2
Отговори
# 390
Краве сирене Ливади /вакуум опаковка/
 от Лидл - ужасна миризма на обор.

# 391
  • Sofia
Дами, писала съм и друг път в темта, Вълчев не произвежда масло. Той внася и препакетира.

Има ли информация откъде внасят маслото?

# 392
Газирана мин.вода Михалково - ужасен вкус на хлор, а ми беше любима. Повече няма да посегна към тази марка, да са мислили откъде наливат.....

# 393
  • София
кюфтета с киноа от топлата витрина на Фантастико...отвратителни!!!

# 394
Дами, писала съм и друг път в темта, Вълчев не произвежда масло. Той внася и препакетира.

Има ли информация откъде внасят маслото?
Мисля, че е фирмена тайна. Но вижте какви добри показатели докара при анкетата на Активни потребители. Но за мен лично вкусът му е отврат.

# 395
  • София
Някой скоро да е купувал 250 гр масло Президент? Видях го за 8,29лв.

# 396
  • до най-прекрасния мъж
Толкова било, в друга тема също се коментираше цената наскоро.

# 397
В каталога на Метро е 6,49лв., но там вървят 4 бр. по 250 гр.

# 398
Миналата седмица купувах, но беше по 200 гр.

# 399
  • София
В каталога на Метро е 6,49лв., но там вървят 4 бр. по 250 гр.
Аз последно го купих за 7лв. и нещо на промоция. Тази седмица в "345" Elle & Vire е на 5,99лв.

# 400
  • София
Момичета, относно маслото... Миналата събота ходихме на пазар в Пирот-Сърбия и оттам си купихме страхотно, уникално вкусно масло от частна мандра, на цена от 14 лв. килограма. Почти го изядохме, има невероятен вкус на сметана и каймак. Оттук нататък ще купуваме само такова масло. Препоръчвам ви да го опитате, страхотно попадение е.

# 401
  • Варна
Как да го опитаме, да се юрнем всички в Пирот ли newsm78 Дори не си писала коя е мандрата Laughing

# 402
Дайте по-точни координати де, явно ще се ходи на пазар при комшиите! Аз от БГ купувам една страхотна сръбска кисела салата с чушки и каймак - няма такава вкусотия!

# 403
  • София
Всяка събота в Пирот има пазар, ама голям пазар-такова чудо вече няма в България. Та между сергиите има една голяма шатра, няма начин да не я видите, защото там непрекъснато влизат и излизат хора-предимно българи. Вътре има няколко щанда на частни мандри, не знам как се казват, но нашето масло го взех от щанда вляво от входа. Самата шатра не е голяма, има само ляв и десен щанд за млечни продукти. Може да дегустирате сирене, кашкавал, масло и оная сръбска салата с извара и чушки. Аз съм купувала досега сирене и кашкавал оттам, също са страхотни, но за пръв път купих масло и съм възхитена от качеството и вкуса му. Ако ходите там, купете си и червен пипер на цена от 1 лв. за 100 грама от пазара. Бабите го правят сами и е много ароматен, червен и вкусен. Има и чудесни кори за баница на цена от 1 лв. за пакет. Предлагат и крушова и дюлева ракия за 10 лв.литъра.  Но маслото е уникално, можете да си вземете и по-малка разфасовка, но най-добре си купете цял килограм, защото бързо, бързо ще свърши после.

# 404
  • София
Ходихме преди време до Димитровград на разходка. Пълно беше с българи и приемаха бг левове. Не им бяха лоши стоките, но не си представям всяка седмица да пътувам на пазар до Сърбия. Отделно не обичам да се презапасявам с продукти. Взехме и дюлова ракия, но не сме изобщо очаровани от нея. С есенция е.

Общи условия

Активация на акаунт