Какво повече НЯМА да купя - тема 11

• 133 698
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Е как така 8бр пък 200 парчета ?!

# 496
Е как така 8бр пък 200 парчета ?!

Нали е перфорирана тоалетната хартия на еднакви късове. Тях сигурно имат предвид.

# 497
  • до най-прекрасния мъж
Selpak е страхотна,  нося си я от Турция. Евтина и много мекичка е.

# 498
  • София
В един магазин, в който случайно влязох, продаваха тази "Selpak" и продавачката много я хвалеше, но аз не знаех, че е хубава. Ще купя. Имате ли наблюдение в/у кухненската х-я на същата фирма, че като отида, да взема и от нея?

# 499
Днес си купих twix Туикс от кауфланд и останах доста разочарована от вкусът му..
Няма нищо общо със стария Туикс които обичах да хапвам.. Този има много захар но без никакъв вкус... Не мисля скоро да повторя за жалост

В Лидл съм купувала имитации на Сникърс и  Баунти, предполагам, че има и на Туикс и Марс. Продават се в пликове, вътре са отделно опаковани малки десертчета. Намирам, че са много по-добри от това, което ни продават за оригинални Марс и Сникърс. Имат точно вкуса от едно време, когато пуснаха първите десертчета

# 500
Без пари да ми я дадат няма да я взема - дори златна да е.  Нищо турско не купувам от маса време. Нито руско. Нито стоки нито услуги нито изкуство нито спорт.  Гладна ще стоя, но няма да им пипна боклуците. Имам си принципи. Дори фидето го гледам къде е произведено.

# 501
  • Варна
Днес си купих twix Туикс от кауфланд и останах доста разочарована от вкусът му..
Няма нищо общо със стария Туикс които обичах да хапвам.. Този има много захар но без никакъв вкус... Не мисля скоро да повторя за жалост

В Лидл съм купувала имитации на Сникърс и  Баунти, предполагам, че има и на Туикс и Марс. Продават се в пликове, вътре са отделно опаковани малки десертчета. Намирам, че са много по-добри от това, което ни продават за оригинални Марс и Сникърс. Имат точно вкуса от едно време, когато пуснаха първите десертчета
Благодаря, редовно си купувам от лидл точно тези имитации и са много по вкусни от оригиналните
Joy Hug

# 502
  • София
Дори фидето го гледам къде е произведено.
И от кое фиде сте доволна ?

# 503
Какви са тези десертчета от Лидл, май не съм попадала на тях?!?  newsm78

# 504
В един магазин, в който случайно влязох, продаваха тази "Selpak" и продавачката много я хвалеше, но аз не знаех, че е хубава. Ще купя. Имате ли наблюдение в/у кухненската х-я на същата фирма, че като отида, да взема и от нея?
Аз редовно си купувам от Метро на селпак т хартия и кухненски ролки.
Хартията ми хареса, ама ролките са точно това, което търся.
Твърди, попиват добре без да се разкъсват, като се намокрят и не ароматизирани, тъй като понякога ги използваме, като слагаме храна върху решетка да попие мазнината.

# 505
  • София
За киселото мляко ЕлБи - снощи видях, че и в кофичката е мухлясало.
Тоалетната хартия на Selpak ми харесва, доста плътна и не се разпада. Купих от магазин за паралелен внос на препарати 12 бр. за 7,50 лв. Кухненските рула са плътни също, ако бяха и по-големи ролките щеше да е много добре.

# 506
Кухненска хартия купувам българска - Зебра, цената е добра и качеството също.
Нямам предразсъдъци относно произхода на стоките, но когато намеря хубав бг продукт, гледам да купувам от него, докато не го скапят. Което ме подсеща, че след като приключа Селпака, ще пробвам т.хартия на Зебра Simple Smile.

# 507
  • Countryside
Тоалетна хартия и кухненски ролки купувам Zewa, почти винаги има на промоция. Тоалетната хартия е мека, не се къса, ролката се разтваря във вода, аз купувам бяла, неароматизирана. Кухненските ролки са перфектни, големи, попиват супер, малко са скъпи, обаче си струват, от други марки съм купувала, тънки са, късат се, за 1лев разлика не си струва.

# 508
  • гр.Пловдив
Без пари да ми я дадат няма да я взема - дори златна да е.  Нищо турско не купувам от маса време. Нито руско. Нито стоки нито услуги нито изкуство нито спорт.  Гладна ще стоя, но няма да им пипна боклуците. Имам си принципи. Дори фидето го гледам къде е произведено.

Хм,странно ,понеже турските стоки отдавна не са това ,което беше по време на вноса в началото на демокрацията ,куфарната търговия и т.н..,задобряли са много,има страхотно качество храни,дрехи,козметика ,лекарства,аз ги предпочитам в пъти пред гнусните китайски препълнени с боклуци на конвейер "магазини от 1лв '"

Относно руските стоки -тук някъде бях срещала мнение на потребителка ,която твърдеше ,че всичко в Русия било с нашето качество Стара планина ,от паралелния внос на храни,напитки,перилни препарати и козметика мога само да се изкажа похвално и ще продължа да купувам руско Yum

# 509
  • София
А, Фри има май други съображения, не качеството на стоките. 😆
Няма лошо, всеки си има предпочитания - и аз до Лафка не доближавам, ако ще да пукна от тютюнев глад 😂 както и до всичко друго, допряло се до ДП.

Общи условия

Активация на акаунт