Кюретаж и забременяване след това - тема 74

• 54 432
  • 764
  •   1
Отговори
# 375
Бамболинка, силни прегръдки!
От списъка на първа страница изследвала ли си всички неща (или поне инфекциозните)?

Delisardeli:gift_heart:Gift HeartGift Heart
Само тези не съм ; Токсоплазмоза
- Листериоза
- Цитомегаловирус (CMV)
 Всичко друго да ...
Странното е , че док не ги иска тези , а аз май да ги пусна за собствено успокоение , а?
Сега каза панорамна снимка на зъбите, да няма някъде работещ абцес  и гърлен секрет

Bambolinka,пусни ги тези три неща.Моя доктор доста държеше точно на тези три неща да ги пусна.А и на фона на другите...мисля,че като пуснеш за сегашна и минала инфекция ще ти излезят към 100лв.Знам че парите в такъв момент не ги щадим,но не са и малко.Но ги пусни според мен.....и панорамна снимка е хубаво.Пускала ли си ЦРП скоро?Ако покаже инфекция е хубаво да открият какво е....какво ми се ослушват тея доктори.

# 376
  • София

Цветно цветенце , не жаля пари, то е ясно, ама искам някой да ме насочва по дяволите Sad   Добре, че е тук и други форуми , половината неща не ги бях и чувала .... Днес пусках кръвни - Црп е 5,96 , левкоцити 11,60 , Суе е 53 на стойности до 37 ( това е месец и половина след аборта )  Нещо още си работи вътре, ама какво? Пак са паднали поне от 15 Црп и левкоцити 17 .  
Понякога се чудя- дали пък самата бременност не отключва нещо ???
И с предната бях така.....
Възпалителните маркери се активираха от втория месец някъде , ама то тогава бях и при една лекарка....., мани..., твърдеше, че по време на бременност били нормални по- високи стойности

# 377
  • София
Бамболинка, за хламидиите и микоплазмата кръвно изследване ли пусна или секрет?
МБ пускала ли си? Чиста ли е?

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 22:49 от delisardeli

# 378
  • София
Секрет или урина

# 379
  • Sofia
Bambolinka11, а генетичне анализ пускан ли е на плода,  при него всичко наред ли е ,  увреждане,  нещо.. чела съм , че може и обратното ,  ако има проблем с него да прави инфекция на майката, но май са хипотези? ! И аз сега по съвет на док ще пускам хламидия, въпреки ме мисля че нямам но...Има наистина по високи стойности  при бременност,  но не говорят за инфекция. То ние по лекари станахме от истинските,  колко загуби  трябва  да  преживеем,  за да се обърне  адекватно внимание 😡

# 380
Да левкоцити и суе може да са завишени но црп....аз пусках преди 2-3дно беше 0.50 ако не се лъжа....и аз следя за инфекция почвам да полудявам вече пускам си сама...чета си...

# 381
  • София
Bambolinka11, а генетичне анализ пускан ли е на плода,  при него всичко наред ли е ,  увреждане,  нещо.. чела съм , че може и обратното ,  ако има проблем с него да прави инфекция на майката, но май са хипотези? ! И аз сега по съвет на док ще пускам хламидия, въпреки ме мисля че нямам но...Има наистина по високи стойности  при бременност,  но не говорят за инфекция. То ние по лекари станахме от истинските,  колко загуби 
трябва  да  преживеем,  за да се обърне  адекватно внимание 😡
Питаха ме дали искам аутопсия- отказах, акушерката каза, че видмо е било добре, без външни дефекти
Хистология има на плода  , не пише нищо, освен за плацентата , че е била с хематом и  стеснени кръвоносни съдове, като заключението е - Остро възпалително заболяване на плацентата и придатъците Sad

# 382
  • София
CRP също се повишава при бременност.
Всички показатели, които се повишаван при инфекции, се повишават и при бременност.
А СУЕ се нормализира бавно

# 383
  • София
Да левкоцити и суе може да са завишени но црп....аз пусках преди 2-3дно беше 0.50 ако не се лъжа....и аз следя за инфекция почвам да полудявам вече пускам си сама...чета си...

По- добре си го пускай за твое успокоение през 15-20 дни, поне не е скъпо

# 384
  • Sofia
Бамболинка,  сега четох,  високо кръвно да имаш, или бъбречно заболяване,  или някакво хронично... Иначе възпаление на  плацента и придатъци може от тези неща които си изследвала,  на верен път си ,но както писаха и по горе може да отидеш при генетик ,  ако може да даде обяснение, защо при терапия правиш хематом, успех!

# 385
  • София
Бамболинка,  сега четох,  високо кръвно да имаш, или бъбречно заболяване,  или някакво хронично... Иначе възпаление на  плацента и придатъци може от тези неща които си изследвала,  на верен път си ,но както писаха и по горе може да отидеш при генетик ,  ако може да даде обяснение, защо при терапия правиш хематом, успех!

Сузанка, по принцип по време на бременност почвам да вдигам кръвно, но този път отрано ми беше назначена терапия от кардиолог и кръвното го държах 110/75, макс до 120/80
За бъбречно незнам да имам, за хронично......- с предната бременност изкарах доста тежък синузит , бях в третия месец и не посмяха да ми изпишат антибиотик( 1 месец ме мъчи адски) , от тогава още 1 път ( без да съм бременна , но тогава го лекувах....Та незнам

# 386
  • Sofia
Значи и кръвното е било под контрол... синусите няма как да е причина, и аз имам, не може да докара инфекция в организма!  Ако искаш се обади на Кременски в Майчин дом  ,  аз вече няколко пъти ходя при него - поне обеснява , напълно безплатно,  може да  даде някаква насока☺

# 387
  • София
Значи и кръвното е било под контрол... синусите няма как да е причина, и аз имам, не може да докара инфекция в организма!  Ако искаш се обади на Кременски в Майчин дом  ,  аз вече няколко пъти ходя при него - поне обеснява , напълно безплатно,  може да  даде някаква насока☺
А как става с Кременски ? Записваш час или отиваш направо?

# 388
Привет,

Записвам се след мисед в 9 г.с. през месец март, последвало абразио, изследвания, нормално възстановен цикъл и подновени опити.
На 35 години съм и се притеснявам, че може да съм пропуснала шанса си да имам дете, просто трябваше за започнем опитите по-рано ...

За тези месеци изчетох доста от темите назад и искам да ви благодаря за надеждата, която ми вдъхвате, точно когато съм на път да я изгубя Flowers Hibiscus

# 389
  • София
Catgirl, как ще си пропуснала шанса си?
Аз съм на 42 (април ги навърших), ноември имах мисед в 9 седмица, а сега съм бременна в 5 месец.
35 са си прекрасна възраст

Общи условия

Активация на акаунт