Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №14

• 47 390
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
crowned,стискам палци да се развият и всичко да е наред.Вчера имах ужасно главоболие,даже парацетамол не ми помогна.Вие в такива случаи какво пиете? newsm78
Другата седмица съм на преглед при доки,вече нямам търпение,защото един месец без новини за малките шушулки  Tired
Стиснати палчета на всички и повече хубави новини. Hug

# 61
Теди, Панадол четох в темата за Забременели след инвитро, че може и че препоръчват момичетата да се пие при главоболие Hug
crowned, всичко ще е наред с ембритата, няма да се притесняваш Kissing Heart

# 62
  • pLOVEdiv
Теди, аз от години не мога да пия аналгитици заради МСа, когато не ми помага нурофен или парацетамол, просто страдам и пия много вода. Не знам нурофена може ли да се приема от бременни обаче ( не съм стигнала до тоя левел) . Иначе наблягай на водата. Gift Heart
Ембритата ако носят моя ген, няма да се дадат лесно Heart

# 63
Какво да ви кажа момичета,попринцип си имам мигрена.Беше някакъв ужас,от събота следобяд като ме почна,та чак до вчера,почти 24 часа.И нищо не помогна,даже аптекарят не искаше нищо да даде за главоболие за бременни.И накрая се примирих и чаках да мине от самосебеси. Mr. Green

# 64
crowned, стискам палци за хубави ембриончета и успешен трансфер, когато е по-хубава лигавицата.
Теди, и аз съм с мигрена и много ме беше страх като бременна да не ме заболи глава, но имах късмет.Пиши след прегледа как са шушулките.
Жанче, как си, тежи ли ти вече момчето, говорихте ли как ще раждаш?

# 65
Краси, от няколко дни хич ме няма - много ми порасна корема изведнъж, много ми дотежа, зверски ми изтръпват ръцете, краката ми се подуха от 2-3 дни, жегите ме морят...все хубави неща Laughing
Не сме говорили нищо за раждането все още, на прегледа тази седмица ще уточним нещата и ще имам някаква яснота.
В сряда влизам в 36 г.с. или в 9 месец и вече наистина не остана и нямам търпение да се гушнем. Обаче и моментите на въртене и издуване на корема толкова ще ми липсват...Heart

# 66
Жанче  Hug,все хубави неща ти предстоят.Как бързо минава времето. Heart Eyes

# 67
Жанче  Hug,все хубави неща ти предстоят.Как бързо минава времето. Heart Eyes
Наистина страшно бързо минава, Теди. За това се наслаждавай максимално на моментите, в които сърчицата им бият заедно с твоето и бъди позитивно настроена. Hug
Другите бремелинки също Kissing Heart

# 68
И аз все това си повтарям,да мисля позитивно.Ще бъда по-спокойна,когато почна да ги усещам.При вас кога се случи това? newsm78 Дали ще мога да ги разгранича кое кога е? Mr. Green

# 69
Жанче, разбирам те напълно Kissing Heart . Моя корем също изведнъж сякъш порастна и на фона, че не бях качила кг, бях като щъркел с тумбак....ех споменииии.
Наслаждавайте се на момента момичета, пък после става още по-хубаво.
Иначе аз усетих бебо много рано около 14-15г.с., беше нещо като бълбукане и къркорене на корема, чак се чудех беб ли е Heart Eyes

# 70
Краси  Hug,тогава да не се притеснявам.От няколко дена и аз това чувствам,не е постоянно.Значи се движат  hahaha

# 71
Оооо хич не се притеснявай, все по дейни ще стават Grinning

# 72
Оооо хич не се притеснявай, все по дейни ще стават Grinning
То и това не е успокояващо  ooooh! От вчера мен много ме рита и все по-силно и сега пък се вкарвам във филми да не му е зле нещо  ooooh! Днес бях на ЖК, от събота, след едно пътуване по черен път, съм с менструални болки. Докторът видя контракции, изписа ми Магнерот 3 по 2, иначе шийката ми е 4,3 см. Пусна ми и МБ, утре ще пусна в Селена кръв и урина. Иначе големия ми мъж е 600 г в 23 г.с
Краунд, стискам и аз палци за ембриончетата и успешен трансфер. Пиши какво е казал Ставрев.
Жанче, сякаш вчера те четох, че имаш положителен тест  Heart Eyes
Теди, и аз така се чудих до скоро газове ли е, бебе ли е, а сега се чудя дали пък няма да ми изкърти корема.
Успех на всички момичета в процедури и на които им предстоят  bouquet

# 73
  • pLOVEdiv
Шефче, сигурна съм, че малкият шеф просто протестира срещу твоите походи в тая жега - човекът иска да си бичи айляк, а ти не се спираш... Car Убедена съм, че всичко ще е наред :*
Жанка, ти стискай краката - никакво раждане преди да си приключила с шопинга, че да не се прибереш на непознато място Grinning Grinning 
Теди - никакво притеснение - моята приятелка преди години определи първите месеци от бременността си като - " все едно си глътнал жива рибка и тя не спира да се бори за живота си" , при теб рибките са две, така че се готви за сериозен отпор.

Иначе при мен добрата новина е , че нямаме ХИВ, лошата, че май и на мен ще ми се наложи да правя вливки за тези тромбози (мисля Жанчето имаше този проблем) .

Успех на всички и от мен и много ви благодаря за подкрепата, ще ви споделя веднага като науча нещо :* :* :*

П.С. Искам да знам къде ми изчезнаха готините емотикони и защо Sad

# 74
Момичета Hug
Ще държа фронта още 2-3 седмици. Предстои ми преглед при очен лекар, за да видим какво ще е раждането.
crowned, вливките ги правих заради НК клетки близки до горна граница, твоите как са ? Интралипид ще вливаш предполагам ?

Общи условия

Активация на акаунт