Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 13

• 66 910
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
+1 имах синини по ръцете, но си ходех с къс ръкав и от 3 месец слагах само в паласки и така до финала. След таждането слагах още 20!дена Клексан.

# 616
Мен в ръцете също много ме боли и пак започнах в корема. Там по се понася сякаш. Синки си имам още от самото начало.

# 617
  • София
Блазе ви на някои, аз се измъчих. Добре, че всичко приключи.... Толкова ми беше удебелена кожата навсякъде, че никъде не влизаше иглата към края. Случвало ми се е да бия на сгъвката на коляното, колкото и нелепо да звучи. Нямаше къде другаде вече.

# 618
Нямам нито бучки нито синини но не знам дали от това че аз вадя въздуха много внимателно, слагам ги в корема но доста в страни където успея да хвана кожа и вече съм към края!

# 619
  • Варна
Жените без гънки сме обречени на синини в ръцете Grinning
На ми сега щастието ,. че винаги съм имала стегната хубава кожа !
Сега ни гънка, ни нищо, а разтягането по корема сякаш ще се пукна от някъде !
Къде ги намирате тея гънки на краката не знам.... аз дърпам все да се огледам , ама йок ! Преди 10 дена дадох пак коремче/паласка, ама едва стиснах малко кожа и хоппп такава болка, кожата явно се е удебелила сякаш не игла ама цял прът ми влезе в силно казано "гънката" ....

# 620
  • София
Аз съм слаба, 56 на 170см ореди да забременея, сега 62кг, ма пак нямам синки. Иначе аз изкарвам въздуха и бия на 90 градуса, ако има значение.

# 621
Аз правих анти Ха на изкаран въздух и на сложен въздух.
Разликата е съществена!

# 622
  • Варна
Аз правих анти Ха на изкаран въздух и на сложен въздух.
Разликата е съществена!

Иииииии ?

# 623
Да и каква беше разликата на Анти Ха, ние които не сме от София няма къде да направим това изследване, интересното е че на мен една акушерка ми показа как да слагам инжекциите като вадя въздуха и вече влизам в 9ти месец през цялото време така си ги слагам, като следя само фибриноген, аптт и протромбиновото време

# 624
И аз съм със същите мерки като Буена преди да забременея. Качих само 17 за цялата бременност, така че от гънки липса имаше. Биех на 90 градуса и аз и не изкарвах въздуха.
След раждането сега имам малко да възвърна предишната си форма.
Така че според мен е начина по който поставяте инжекциите. Колкото пъти сестри са ми слагали Клексана, толкова синини и буци имах.

# 625
Аз, докато бях в болницата, забелязах, че акушерките изобщо не търсят гънка,ла ноправо забиват иглата. Преди имах доста гънки, ама сега вече кожата се опъна и няма. На мен мъжът ми ми ги поставя и си боли. На ръката преди 2 седмици ми беше предизвикал такава синина, ме 4 дни едвом си мэрдах ръката. Вероятно си е до умение, ама той все пак се учи от клипови в нета. Мен ме е страх и едновременно с това неприатно да си я поставам сама. Също не бих се решила на друг да поставам инжекции. Изпитвам ужас от подобни манипелации, да гледам рани, кръв. Щом трабва търпя, но друг да го прави.

# 626
  • София
Понякога слагам и направо на дупето, още по отстрани от паласките, в дупето поне всеки има кожа и сланинка, даже и най-слабите.

# 627
Пак ще ви препоръчах схемата с изреждането за която писах - тоя метод дава седмица пауза преди слагането в същата област и при мен много помага, бучки не се появяват.

# 628
  • София
Момичета, има ли някоя от вас с допълнително здравно осигуряване със застраховател, който признава разходите за Фракси/Клексан?

# 629
Ако ти признаят разходите за  клексана, ще е на база на медицински заключения, и ще станеш високорискова...
Не е ок.
Освен да пише феталния, че е заради влошен кръвоток.

Общи условия

Активация на акаунт