Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 13

• 66 911
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • Harmanli, Bulgaria
Някой преди време беше писал за крем против синките и буците?
Давайте съвети, че корема няма гънка, а ръцете ми са сини на топчета Sad
Краката още не сме почнали, ама там гънка хич не виждам Grinning
Виталег гел. Активната съставка в него е в най-малко количество спрямо останалите гелове и не е проблем по време на бременност да се маже с него и помага.

# 601
  • София
Привет, и аз да се включа, същото кремче на мен ми го изписа Русев, като разбира се знаеше, че към онзи момент бях бременна.

# 602
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Това ми изписаха в Щерев. Затова споделям.

# 603
  • Варна
Ивкапивка, виталег ли ти изписаха и на теб или другото ?
Герда, аз по корема не бия вече , че гънка няма и кожата ми е адски изпъната. Онзи ден викаме аай пак в корема и издърпах някак си една паласка, обаче така ме заболя .. явно самата кожа е доста наистина изпъната и по-твърда може би...
Аз ще мажа основно ръцете на този етап, така че като е локално само на местата със синини се надявам тези кремове да помогнат.

Тенк ююю , лейдис !

# 604
Здравейте, наложи се да ми правят операция на крака в 23 ГС. Ортопедите ми изписаха Фраксипарин 0.4 до края на бременността. По принцип на др оперирани им го изписват за месец след операцията. Аз ще коментирам въпроса с  моя АГ следващата седмица, но се чудя защо трябва да е до раждането. Знам, че е за разреждане на кръвта, но ортопедите не ми обясниха защо трябва до раждането да го бия. Чудя се дали наистина е необходимо или просто се презастраховат. Ще го бия, естествено и ще говоря с АГ, но ако някой може да ми отговори ще съм мн благодарна.

# 605
Защото кръвта на бременната се сгъстява повече и има правена хирургична интервенци

# 606
Ясно, благодаря Simple Smile

# 607
Ако има мами в по - напреднала бременност ,може ли да ми обяснят по- подробно биенето на фраксипарин в бедрата , може би не правя нещата както трябва и доста ме боли .

# 608
И мен. За това в паласките или в ръцете го правя.

# 609
  • София
Момичета, а на ръцете сега, в сезона на късите ръкави и потници, не ви ли се виждат много синките и буците?

# 610
  • Варна
Малииии ръцете ми какви са сини ! Добре , че във Варна е още студ и мъгла та си е за пуловерите още !
Аз другата седмица съм на сватба и задължително ще сложа рокля с дълъг ръкав , заради синките, а като се стопли ще ги покажа хубаво да се виждат !
Измислила съм като ме питат хората да казвам, че сега нали съм бременна и ММ не може да ме бие, та ме щипе по ръцете Grinning Grinning

# 611
  • София
Здравейте, да нахълтам и аз в темата Simple Smile. Вие вече сте на финала, аз съм на стартова позиция. Днес ми беше първото самостоятелно поставяне на фраксипарин и нещо май не се справих много добре. Надявам се утре да е по- добре.
С хетерозиготен носител на мутацоята 20210G>A съм и хетерозиготен генотоп С/Т за 677С>Т(MTHFR). За сега изследвания не съм правила за нищо, доверявам се изхяло на АГ.

# 612
  • пазарджик
Stuck Out TongueSmileЗа мен поставянето на инжекциите в краката  най-безболезнено ,може би защото си имам и сланинка  Stuck Out Tongue  ,даже клексана от който на другите места много ме боли там нямам никакъв проблем.Относно синките и двете ми ръце до преди да започна да слагам в краката (от около 2 седмици)бяха в окаяно състояние и за това реших да сменям мястото да се подготвя за летния сезон Laughing

# 613
Наз много рядко имах синки и до последно си слагах инжекциите в корема, най удобно ми беше Stuck Out Tongue Winking Eye

# 614
  • София
Аз нямам никакви синини, нито в ръцете, нито в паласките. Бучки ми стават, но бързо се разнасят. И да имах синки, това би ми било най-малкият проблем, че чак пък да не си обличам къс ръкав заради това ми се вижда пресилено.

Общи условия

Активация на акаунт