С какво ви дразнят свекървите- 86

• 97 648
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • София
На мен едно цигане ми каза "како". Аз съм се размножила, цяла госпожа съм станала, то како ще ми вика...

# 316
Аз пък съм се размножила два пъти и съм се бракувала два пъти. Поне двойна госпожа съм. Фръц!

# 317
Замислям се за чугунен тиган,все ще послужи някой път.

# 318
  • Варна
И що спорите ся? Не разбрахте ли, че семейство са Мама, син и евентуално тате. Снахата може да стане част от това семейство, ноооо не винаги. Има само три условия - да тури подпис, да снесе златното яйце и най-важното - да слуша Мама. Иначе тц...
П.с. Аз пък хич не се натискам да ми викат "госпожа", ама пусто никой не се обърква вече да ме нарече " госпожица". Най-много някой дядо да подвикне "момичеее"... Аз затуй все гледам да разхождам яйцето из паркове, а не по детските площадки...

# 319
Важно е съпружието да не смее да я нарича "госпожа", ако не се е размножила. Но, ако е така глупав да допусне подобна грешка, винаги мога да ѝ услужа с чугунения тиган.

Е това вече е смешно, разсмя ме Simple Smile Малко преувеличавам наистина, и се наричаме по имена, но реших да вляза малко по форумско с т.нар. "Мъжо". Забавно е, мислех че се използва често.

# 320
Ха, "момиче" последно ми каза един кьорав над 80-годишен дядка.

Надушвам бизнес ниша за чугунените тигани аз.

# 321
  • София
Аз пък съм се размножила два пъти и съм се бракувала два пъти. Поне двойна госпожа съм. Фръц!
Биеш ме Disappointed

# 322
Лека ви нощ, госпожи момичета! Аз предпочитам "момиче", но вече много рядко някой да се излъже така да ми каже.

# 323
А, да, за "госпожа" се дърпаш, ама за "момиче" веднага се нави.

# 324
  • София
Лека ви нощ, госпожи момичета! Аз предпочитам "момиче", но вече много рядко някой да се излъже така да ми каже.

Хи,хи!
На мен пък, вчера на пазара, дядото от когото си купих натуралния оцет, ми рече " момиче", като му отказах 5- те лева в повече, които се опита да ми върне по погрешка..............ама той е на 88, та, баш за момиче минавам.... Joy

# 325
  • Варна
Четири години минаха от как се бракувах ама кат ми кажат госпожа и не ме кефи и това си е. Ама аз и да се женя много не бях навита, пуста скука.

# 326
Тук казват на жените си Мисус, много ми е меприятно, едно обезличаващо, а не го правят с такава цел, просто ма мен ми звучи гадно, а и Мем, като ми каза едно полицайче ми идеше да го хлопна, но тигана ми беше в къщи Simple Smile.
От друга страна почти се насрах от кеф, когато мималата годона ми поискаха ИД, когато се опитвах да си купя алкохол Simple Smile.

# 327
Не трябваше да ръфам така нежелаещата да я госпожосват. Като чуя "госпожо" и все едно 20 кила отгоре ми се лепват.

# 328
  • Варна
Не трябваше да ръфам така нежелаещата да я госпожосват. Като чуя "госпожо" и все едно 20 кила отгоре ми се лепват.
А точно. Имам клиентка която редовно ми вика "Добър ден госпожА. Да оправим сметките госпожА" Директно си се представям като героиня от Криворазбраната цивилизация.

# 329
На мен ми спадат, ама се сбръчквам Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт