С какво ви дразнят свекървите- 86

• 97 671
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Наблизо
Ха, не им дреме, защото не им е преподредила кутията с инструменти или риболовните такъми. Я да пипне в тая Светая Светих, да видиш как вой до небесата ще вдигнат.  Laughing
Или да хвърли нещо без съгласуване.После ще има ''къде ми е това,как може да го хвърлиш''

# 166
  • Наблизо
Ха, не им дреме, защото не им е преподредила кутията с инструменти или риболовните такъми. Я да пипне в тая Светая Светих, да видиш как вой до небесата ще вдигнат.  Laughing
Или да хвърли нещо без съгласуване.После ще има ''къде ми е това,как може да го хвърлиш''

# 167
  • Варна
Оооо, да, да... Само за кухненски и др. подобни говорех...

# 168
На мен ако някой ми пипне такъмите, ще го хлопна с тигана на Уиш, която тя любезно ще ми заеме Simple Smile.

# 169
Пипат ми ги. Не съм се гътнала от факта.

# 170
Вие представяте ли си, ако имах свекърва и тя вземеше да преподреди моите чугунени тигани?  Mr. Green

# 171
Тя ако тръгне да ги подрежда по добре да ги сложи в шкаф с ключ, и да хвърли ключа някъде Wink.

# 172
Офтопик, специален поздрав за Уиш Mr. Green:

# 173
# 174
  • на правилното място, в точното време
Офтопик, специален поздрав за Уиш Mr. Green:

Ето защо, всяка жена трябва да има по 2тигана, мдаааа. Joy

# 175
Свекърва ми е страхотен човек. Последно се видяхме след  нейният РД, и ми се оплака, че отдавна не е виждала ММ. Еми казах му същият ден, но той е типа, дето ще му се казва кога трябва да ходи у тях.
Сега наскоро купих магнит с надпис " най-страхотна свекърва". Сега измислям повод да ѝ го подаря.
Така, че вицовете за свекърви при мен не са факт. Но пък живота ми е виц за тъща и зет. Само ще спомена, че след всяко гостуване на леля ми за по ден, която техническо погледнато му се пада тъща, следва смяна на патрона на входната врата. А когато по някаква причина се наложи да ѝ се обадя от неговият телефон - все още не е започнало да му се свиди това - изведнъж тя се сеща, че иска да се разведа с него, защото.... Нямат брой причините...
Сигурна съм тотално, че съм между кармични врегове. Joy

# 176
  • Варна
Това със смяната на патрона не го разбрах... Всеки път й давате ключ или?
И ако тази леля е толкова анти настроена срещу мъжа ти, защо продължава да ви гостува? В неговия дом, предполагам...

# 177
И ако тази леля е толкова анти настроена срещу мъжа ти, защо продължава да ви гостува? В неговия дом, предполагам...

Да разчисти, да сготви, да направи нещо сладко.Притеснява се жената Simple Smile

# 178
Да, правилно предполагаш. Той се опасява от това, че тя може да си изкара копие на ключа. Абсурдно е, но е факт. Най-смешното е, че принципно и аз имах ключ от нейното жилище, но тя Също си смени патрона заради страх, че той щял да дойде някой ден неканен.... Astonished И двамата реално не са такива хора.  Но е факт, че се ненавиждат без особена причина.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 03:27 от Анонимен

# 179
  • Варна
Лелеее... Ама защо не си се виждате двечките с тази леля на неутрален терен? Защо трябва те двамата да се измъчват така един друг?

Общи условия

Активация на акаунт