С какво ви дразнят свекървите- 86

• 97 427
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Именно, именно, ама не знам кой кого и къде ще праща. Аз предпочитам да ги оставим младите, а ние да се оттеглим на кротко място с паркинг за метли.

# 586
Бива, Даун, бива. Ама дали да сключват брак младите или да карат без подпис се чудя в духа на наклона, по който се понесе темата?  Mr. Green

# 587
  • София
Първо изберете дивана, подписът е подробност.

# 588

Традицията да се подновяват имената в семейството не е измислена в България Simple Smile
Относно тази традиция и щом ще си говорим за свекървите ще се включа и аз : D Моята свекърва ме попита как ще кръстим детето още като бях в 2-рия месец  и аз и казах че не сме решили . Така тя като модерна свекървами каза да си изберем име което ни харесва  и че не държи да е на тях(свекърите). До тук добре. Колкото повече напредваше бременността ми толкова повече тя ни правеше намеци като например - аз моя син го кръстих на дядо му за да се радва , от уважение , хубаво е да се спазват традициите. Или караже зълва ми да ме навива да го кръстя на нея че много щяла да се радва. Тъй като си и мълчахме все пак не искаме да я режем грубо да не се обиди започна да намеква за буквичката и . Даже ми предлагаше имена които на нея много и харесвали. Та дори и ми изброи имена с които да не кръщаваме детето че на нея не и харесвали . Та така като родих дойде да ме види и ми каза че малко не и харесва името че още не можела да свикне с него и се произнасяло странно с ПОСЛЕДНИТЕ СИ ДВЕ СЪГЛАСНИ... Освен това беше навила мъжа ми за едно име ... Ама нищо 'развих го ' хаха . Ние с мъжа ми две три имена сменяхме едното бях избрала аз и се  римуваше с нейното , но в последствие решихме друго и тя побесня развика ми се даже ,как така го сменяме ,че не било хубаво така сме си го било нарекли изкара го така че не било на хубаво , а за предното от което се отказахме не каза нищо . Беше страшна изгори си кадаифа черен го изкара само кръжеше из градината нервно и ни слухтеше какви имена умуваме.

# 589
Ама, моля ти се, адаш! Популе избира диваните! Как диван без нейно одобрение?!

Свекървата с изгорения кадаиф от зор да чуе името ме разби!  Joy

# 590

Е има и много други изцепки само да имам време да пиша . Така двете щастливи баби (майка ми и свекърва ми) решават много добре да ме подпомогнат финансово и предлагат да ми купят едната кошара другата количката на детето ми . Така майка ми си ме знае че обичам да е по мой вкус и ми казва няма да се меша която кошара ти хареса нея взимаме и ми казва така до 600 лв май мога да дам . Ок отиваме и взимаме . Свекърва ми обаче любопитна каква кошара ще си взема (още преди да я взема само я бях харесала в нета)вика ми хайде да идем за количка ,ок отиваме обаче тя директно се отправя към кошарите Grinning  пита веднага кои модел съм харесала казвам и кой и се почва . Ама тази е много голяма измислила ли си на коя стена в стаята ще я сложите . Казвам да синът ти е премерил даже , са ама не защо на тази стена.. тя искала там да ни е гардероба а пък кошарата Еди къде си ,ама тази кошара там където тя е решила няма да се събере . Дори ми хареса друга  дори поиска каталог за да я избере в друг цвят и започна да уговаря поръчка  .. казах че няма да я поръчам ,а че ще идем с мама и с мъжа ми . И започна да ми предлага преносими кошари от 100 лв да ми я къпела мама да не се набутва пък тя по нататък ще ми вземе хубава дървена . В крайна сметка колички не гледахме . После за колички ходехме още 3-4 пъти и не ми купуваше защото не харесвах предложените от нея а тя не удобряваше моя избор . Последно като отидохме харесахме еднакъв модел ,но цвета не го харесахме , а аз тъкмо си мислех разге купихме к. Та така родих тъкмо ни изписаха и тя взе да ми бута парите да ме праща за количка ама да и оставя детето . Само че нямаше как да отида и побърза да се възползва иотиде тя със свекър  ми и ми праща снимка на една количка ужасна със сто цвята пък и точки веднага я отхвърлих праща ми др по хубави, но не по вкуса ми . И така беше ми изпратила една камара снимки и един Саит , но все ме убеждаваше за първата . И като си харесах една ми заяви че я нямат . Обаче много я харесах и и казах да изчака че с мъжа ми ще идем да проверим пак и тя се върна със същата тази количка, която изникнала отнякъде ... Grinning : )

# 591
Ох, хич не ти е било лесно. Добре, че моята свекърва е супер добричка и разбрана. Обаче леля ми... Виж тя е способна на точно това.... Хубаво, че вече не ми предстоят такива събития...

# 592
  • София
Ама, моля ти се, адаш! Популе избира диваните! Как диван без нейно одобрение?!

Скрит текст:
Е, жената не може да огрее навсякъде, представяш ли си колко дивани има да избира. Пък ако не го харесат... нали, все пак има тигани... Satisfied

Е има и много други изцепки само да имам време да пиша . Така двете щастливи баби (майка ми и свекърва ми)
Скрит текст:
решават много добре да ме подпомогнат финансово и предлагат да ми купят едната кошара другата количката на детето ми . Така майка ми си ме знае че обичам да е по мой вкус и ми казва няма да се меша която кошара ти хареса нея взимаме и ми казва така до 600 лв май мога да дам . Ок отиваме и взимаме . Свекърва ми обаче любопитна каква кошара ще си взема (още преди да я взема само я бях харесала в нета)вика ми хайде да идем за количка ,ок отиваме обаче тя директно се отправя към кошарите Grinning  пита веднага кои модел съм харесала казвам и кой и се почва . Ама тази е много голяма измислила ли си на коя стена в стаята ще я сложите . Казвам да синът ти е премерил даже , са ама не защо на тази стена.. тя искала там да ни е гардероба а пък кошарата Еди къде си ,ама тази кошара там където тя е решила няма да се събере . Дори ми хареса друга  дори поиска каталог за да я избере в друг цвят и започна да уговаря поръчка  .. казах че няма да я поръчам ,а че ще идем с мама и с мъжа ми . И започна да ми предлага преносими кошари от 100 лв да ми я къпела мама да не се набутва пък тя по нататък ще ми вземе хубава дървена . В крайна сметка колички не гледахме . После за колички ходехме още 3-4 пъти и не ми купуваше защото не харесвах предложените от нея а тя не удобряваше моя избор . Последно като отидохме харесахме еднакъв модел ,но цвета не го харесахме , а аз тъкмо си мислех разге купихме к. Та така родих тъкмо ни изписаха и тя взе да ми бута парите да ме праща за количка ама да и оставя детето . Само че нямаше как да отида и побърза да се възползва иотиде тя със свекър  ми и ми праща снимка на една количка ужасна със сто цвята пък и точки веднага я отхвърлих праща ми др по хубави, но не по вкуса ми . И така беше ми изпратила една камара снимки и един Саит , но все ме убеждаваше за първата . И като си харесах една ми заяви че я нямат . Обаче много я харесах и и казах да изчака че с мъжа ми ще идем да проверим пак и тя се върна със същата тази количка, която изникнала отнякъде ... Grinning : )
Коя е Главната баба? Grinning

# 593
Някой се съмнява коя е ГЛАВНАТА БАБА?

# 594
  • София
Че как? Ако питаш майка ми, тя е Главната. Във всичко. Затова първо питам. Grinning

# 595
Ама, ако питаш леля ми...Форумът знае какво ще каже леля ми, която е свекърва.  Laughing

# 596
Добре че прочетох тук за изгоряло,та се усетих.Щеше да ми замине вечерята и да намеря оная  свекърва.Тя  поне причина имала да се вълнува,ама аз за какво...

# 597
  • София
Скрит текст:
Казах как звучи, не се наемам да казвам на кого наистина е кисело и на кого просто вижданията му са такива.

Скрит текст:
Не съм сигурна дали беше ти, ако не си, извини ме. Едно момиче тук беше казало, че е получило предложение за брак от крайно несносен индивид и добре, че не е приело предложението. Ако е така, не е окей да се дават такива примери  "о на мен са ми предлагали брак".
Нормално е да има постове с реплики "о на мен са ми предлагали брак", защото потребителка назад, заяви, че тези, които твърдят, че не искат да се женят, не са получавали предложение и това е единствената причина да говорят така. Което беше доста глупав извод.

Не е нормално, ако предложението е било от някоя отрепка и е отказано по съвсем други причини. Но за целта на "спора" лицемерно да се извърта в "о на мен са ми предлагали брак". Но както установихме, не става дума за потребителката, някъде другаде съм го чела.
Този довод за натъртване колко не ти пука за брака за мен лично важи ако човекът още е с въпросния партньор, от когото е получил предложение и наистина иска да продължи бъдещето си с него, просто без брак.
После за колички ходехме още 3-4 пъти и не ми купуваше защото не харесвах предложените от нея а тя не удобряваше моя избор .
Това ми се наби на очи, сори.
Като искаш да ти зачитат мнението, си осигуряваш някаква независимост, а не чакаш на "майка" да ти купи количка. Да не си 1-ви клас, че тя ще ти купува.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2017, 20:06 от The Catcher in the Rye

# 598
  • София

Това ми се наби на очи, сори.
Като искаш да ти зачитат мнението, си осигуряваш някаква независимост, а не чакаш на "майка" да ти купи количка. Да не си 1-ви клас, че тя ще ти купува.

Ако беше чела, щеше да разбереш, че за раждането майка ѝ ѝ подарява кошарка, а свеки количка.

Само глупак може да се връцне и да се бръкне с куп пари в най- неподходящия момент. Simple Smile

# 599
  • София
Разбрах, че ѝ подаряват. Не се наемем да окачествявям кой е глупак и кой не (в конкретния казус), но щом се е хванала на това хоро, ще си го играе, а свекърва ѝ ще играе по нейната глава и ще си решава кога "да ѝ купи" количка.
Предвид категоричността ти вкарай и малко психология, може да ти направи впечатление изказът. Тя не ще да ми купи това, тя не ще да ми купи онова.

Общи условия

Активация на акаунт