нормални ли са тези взаимоотношения

• 28 463
  • 403
  •   1
Отговори
# 90
И след още три години, като решиш да родиш и дете от него, та като му прещрака и като ви събере багажа на теб и детето, какво ще правиш? Ще му се молиш ли? Не си го причинявай.

# 91
След като ми звънна, аз пак се опитах да говоря с него, да му кажа, че няма да се повтори отново, след, което се видяхме, държеше се студено и говореше тъжни неща, не зная дали е било умишлено и част от продължащото страдание за отмъщение... след което след няколко часа усилия от моя страна, внимание, обещани,обгрижвания...казваше,че му е все тая и иска да умре..се сдобрихме. имаше видима разлика, започна го ми говори повече.

Joy Хихихихи! Няма такъв цирк и такава циркова мечка като този 30-годишен мъж, който иска да бъде третиран като някоя принцеса... Искал да умре Joy

# 92
Яко, смея се, тоя е като Дук Мандарина- заплашва, че ще скочи от гардероба, ако не му подарят нещо:)

Стига бе, момиче- часове обгрижване и глезотене...жените не сме благотворително дружество. Сега си млада и имаш сили за такива упражнения, ама я си представи, че си с 2 деца, дето ти мрънкат и примадоната реши пак да прави представление...

На ниво гаджета, особено ако ТОЙ не е налял "пари за една малка кола", както се изразиха в друга тема, имаш право на всякакви тестове, забежки и изобщо да НЕ взимаш нещата насериозно. Щото и той едва ли ще е верен като дългобрачен. Няма нищо лошо в това да се оглеждаш за опции- няма сватба, няма деца, няма нищо, само едните голи емоции. Е сори, ама ако си над 17, би трябвало да си се научил да се справяш с емоциите. Като не му изнася- пътя и да хваща друга.

Ама това да си изсърбаш унизителното наказание...много ми идва. Жената трябва да има гордост- това пази от грешки. Иначе може и цял живот да се налага да лижеш подметки...докато готвиш супа и кърмиш бебето. МММммм, мечта!

# 93
  • Варна
Да бе, вярно, всички казваме после "да си гледала като си го избирала". Ето, сега ти е моментът да избираш. И избирай внимателно.

Ън, много точно казано.

# 94
Всъщност и двамата  не са уверени и зрели,моята разлика с мъжа ми е 8 години-аз бях на 21 той на 29,но никога не сме имали проблеми относно "зрялост" , за мъж на 30 това наистина е абсурдно-16-17 годишното ми гадже навремето към края имаше подобни изблици-и всичко приключи(още на тази възраст бях наясно,че това не е нормално).
За 2ри път отбелязвам - авторката на няколко пъти спомена,че НЕ е изневерявала на бившия с настоящия,били са приятели и бившия не е имал нищо против тези срещи. Simple Smile

# 95
Мисля, че след време ще си или в болницата или ще си като авторката в тази тема http://m.bg-mamma.com/?topic=993033

# 96
А не ви ли направи впечатление, че настоящият няма НИКАКВИ приятели... Що за човек няма приятели, замислете се. Това са точно такъв тип - обсебващи до н-та степен партньорката, психопати, болни на тема контрол.

Не забравяй да ни споделиш по нататък за първия шамар, първия побой, после за следващите...

Авторке, ти току-що си си измолила тормоза, който ще ескалира още. Но дали тогава ще имаш възможността да избягаш, или ще те четем в новините - гръмната, заколена, нарязана на парчета.

# 97
Като се появи такава тема, иска ми се да питам за физическите данни на прото-насилника. Може и за марка на колата. В смисъл- дали е батка нещо малко и какво има да му се харесва...

# 98
А не ви ли направи впечатление, че настоящият няма НИКАКВИ приятели... Що за човек няма приятели, замислете се. Това са точно такъв тип - обсебващи до н-та степен партньорката, психопати, болни на тема контрол.

Не забравяй да ни споделиш по нататък за първия шамар, първия побой, после за следващите...

Авторке, ти току-що си си измолила тормоза, който ще ескалира още. Но дали тогава ще имаш възможността да избягаш, или ще те четем в новините - гръмната, заколена, нарязана на парчета.

На мен ми направи впечатление, че авторката няма никакви приятели освен въпросния бивш:

Цитат
...истината е, че нямам приятели и единственият ми близък приятел е бившият ми

Не знам от къде решихте, че тя е на 22 години, като е написала ясно, че е на 24. Шест години не са кой знае каква разлика в тази възрастова група, че това да е коренът на проблемите.

# 99
Здравейте! Имам по-голям приятел с 6 години, обичам го с цялото си сърце и се съобразявам изцяло с него.. въпроса е,че той не го разбира и ме изкарва егоист.
Скрит текст:
Искам вашият съвет за конкретна случка преди половин година се разделих с бившият си приятел най-нормално и приятелски, той не се меси изобщо в новата ми връзка и с него решихме да приключим връзката си, но да запазим приятелски отношения. За новият ми приятел това е изключително неприемливо, той тръзди, че бившите остават в миналото и се обръща нова страница, оставаш само на здравей, здрасти с тях. Та преди 3 месеца се срещнах с бившият ми и се разбрахме да си запазим взаимоотношенията, но да се виждаме възможно най-рядко, за да е наред новата ми връзка, за него беше важно аз да се чувствам щастлива. Преди една седмица видях,че ме е търсил..казах веднага на навият ми приятел, защото искам да ми има доверие и да вижда,че съм максимално честна с него. На него ме стана тъпо.. след това,събирах смелост цяла седмица, докато му се обадя да видя за какво ме е търсил/ предполагах,че за излизане/, защото се притеснявах как ще реагира настоящият ми приятел. Въпреки това и в края да седмицата събрах смелост и очаквах, че като говорим като големи хора по тази тема,едно, че ще ми се оцени искренността и друго, че ще се разберем.. нали в едно връзка проблемите се решават общо и от двамата. Та така споделих всичко, казах, че ще му звънна, за да видя за какво ме търси и най-вероятно ще иска да се видим, след което питам момчето до мен за съвет какво да правя, как да подходя, в кое време да се видя, за да не се отнема нашето време за виждане... противно но очакванията ми,тона му беше съвсем разбран, каза, че не може да ми казва дали да се видя с него, аз решавам, но на него не ми е приятно, никога няма да ми бъде и няма да е щастлив от това. Аз приех това като разговор между големи. На следващият ден излязох с бившият ми за 2 часа и 30мин след , което последваха скандали цял ден за това, че аз не го обичам и не го уважавам, не мисля за него, егоист, боклук и уличница съм била, защото съм прегърнала бившият ми за здравей и чао... каза, че не държа на обещанията си, след което аз най-вероятно 300 пъти повторих, че съжалявам, че съм излязла и няма да се повтори повече, плаках, а той не спираше да ме напада и обижда. Според него това е бил тест от негова страна, той не е имал право да ми забрани да излизам с него, но ми е казал и съм знаела, че този човек му е неприятен и не иска да поддържам контакт с него.. та смята, че съм го предала и ранила и не го обичам, защото въпреки, че е казал, че няма да му е хубаво аз съм се срещнала с него.. а в гнева си дори нарече това, че съм то прегърнала приятелски курвенски номера, а повярвайте ми обожавам това момче ..
Моля Ви дайте ми мнение, имам ли вина
Скрит текст:
с тази ситуация... наговори ми ужасни неща боклук,уличница,изрод, каза,че не струвам нищо и, че съжалява, че ме познава. Каза, че ме мрази и за тези 2 часа и за това, че не съм изтрила бившият ми изцяло от живота си ще загубя него и ще съжалявам цял живот и така извинявах се и плаках ... а той не вижда това, а ми натяква само вина.. моля ви имам нужда от вашите съвети
Имаш вина.
Че си се нахендрила на един егоцентричен плужек, който те тъпче като захвърлен боклук на пътя, я ти му се усмихваш и му казваш:"Продължавай да ме тъпчеш, мило, харесва ми, обичам те, нищо че "ботушите ти са толкова остри и боли"!".

Що седите при подобни идиоти, да се чуди човек!    newsm78

Хич няма да чета нататък, безсмислено е .....

# 100
  • Варна
Едва ли шестте години са проблемът, но на 30 години господинът трябва вече да е надраснал малко пуберските изпълнения.  А на 24 години и тя трябва малко да си е седнала на задните части. Но и двамата демонстрират завидно нежелание за трезва мисъл - той с псувни и първосигнални реакции, а тя с наивитета си по отношение платоничното приятелство с бивш, който на всичко отгоре е и приятел на сегашния, както и с поддаването си на манипулации какво си била заслужила.

# 101
Едва ли шестте години са проблемът, но на 30 години господинът трябва вече да е надраснал малко пуберските изпълнения.  А на 24 години и тя трябва малко да си е седнала на задните части. Но и двамата демонстрират завидно нежелание за трезва мисъл - той с псувни и първосигнални реакции, а тя с наивитета си по отношение платоничното приятелство с бивш, който на всичко отгоре е и приятел на сегашния, както и с поддаването си на манипулации какво си била заслужила.
Точно това имах предвид.
Не искам да се разбира, че защитавам човек, който е псува, ругае, блъска, стиска и е агресивен. Наистина би било по-добре за нея да си хване събрания багаж и да не се обръща назад.
Но и не смятам, че човек на около 20-25 е неориентиран и загубен, че това е късен пубертет и останалите популярни твърдения в днешно време, които просто оправдават факта, че на хората им е по-удобно да се държат незряло.

# 102
Даа, "...любопитството убило котката...!"     Laughing
Прочетох по диагонал темата.
Още повече затвърдих мнението си.Бягай от този и дори не се обръщай назад.    Peace
Мъж на 30 години, реве като малоумник, заплашва, тероризира, малтретира (засега психически и "мааалко" физически), "..що се заглеждаш?!", "...що ми крещиш в собствената ми къща?!".....
Ако остане с него, авторката ще яде бой сутрин, обед и вечер, че и ще пита за още.
Накрая ще забрави дори собственото си име, овъртяна да утажда на Негово Величество многострадалния и невинен тапир.
Манипулатор от класа.

Та, да си повторя реторичния въпрос...
Какво изобщо намирате в подобни идиоти?!     newsm78

# 103
На 25 една жена да й "шарят очите" въобще не е знак за незрялост. Сори, ама ако няма пръстен, сватба и кухня на мечтите, има пълното право. Още повече, че при жените става инстинктивно- колкото по-контролиращ е мъжът, толкова повече отвътре ти идва да се правиш на интересна. То си е защитна реакция, съвсем правилно действие на психическата имунна система. На ниво гаджета не би трябвало да има никакъв опит за контрол. Има ли- лош знак. То и вече при женени не би трябвало контролът да идва от сплашване и унижения.

# 104
Сирен, хубаво, да речем, че си права. Важи ли същото и за мъжете? Понеже не е женен, няма проблем да си излиза с поредица от жени, да си развява байряка и да го играе ерген? Защото, ако някой е такъв на ниво гаджета, аз никога не бих минала на ниво годеници, младоженци, родители с него. Как мога да очаквам тогава, че някой ще мине на следващото ниво с мен, ако аз проявявам пълна несъобразителност и ми "шарят очите"?

Общи условия

Активация на акаунт