Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 45

• 106 646
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
Elida ,  може ли да кажаш от къде взимаш CBD крисрали ? Ще съм ти благодарна ако споделиш.

# 61
  • софия
LenI rad аз взимам CBD от една израелска лаборатория или по точно дъщеря ми го поръчва.Ако се интересуваш потърси също и онлайн има го и се внася от фирми в чужбина.Аз съм на морето и ще се върна в София на 16 септември.Ако още те интересува тогава ще ти дам точен линк. В Македония също продават свободно CBD в вид на капсули масло и кристали но не зная процентното съдържание на CBD.Провери в нета а като се върна ще се свържем.Бъдете здрави и хубави дни ви желая.

# 62
Здравейте отново.На мама определиха ХЕР отрицателен.Сега се чудят дали не е положителен.Материала вече бил изхабен и не можел да се изследва.Въпросът ми е:когато е отрицателен възможно ли е да има грешка и да е +.От това зависи дали ще има химия или не.И ние незнаем какво да решим.При нормални Алат и Асат и ТМ възможно ли е да има нещо в черен дроб,защото за доуточняване я пращат на ЯМР.

# 63
  • Другата България
Записвам се да ви следя, при нас засега нещата са в ремисия.
Бъдете здрави и все така борбени, момичета! Hug

# 64
Момичета, помагайте  - не можем да спрем диария вече трети ден, от онкото изписаха само глюкоза
Смекта, имодиум нищо не помагат

# 65
  • В царството на игрите:)
Здравейте отново.На мама определиха ХЕР отрицателен.Сега се чудят дали не е положителен.Материала вече бил изхабен и не можел да се изследва.Въпросът ми е:когато е отрицателен възможно ли е да има грешка и да е +.От това зависи дали ще има химия или не.И ние незнаем какво да решим.При нормални Алат и Асат и ТМ възможно ли е да има нещо в черен дроб,защото за доуточняване я пращат на ЯМР.
Да, може да се сбърка хера, което не е много приятно, защото променя лечението.
Може да има проблем и в челния дроб с нормален Асат и Алат, а ТМ не винаги е надежден. За да са сигурни се прави и образно изследване. Peace

# 66
Благодаря milmich.

# 67
  • Варна
Момичета, помагайте  - не можем да спрем диария вече трети ден, от онкото изписаха само глюкоза

Хм... трети ден... тревожно е. Не исках да споделям, нали все гледам да съм позитивна, но го изживях тоя зор, за два дни обаче. Теглих им майната и на стоперани, и на имодиуми, и на чайчета, и на препечени филийки, и на Света теглих една майна. Барикадирах се в най-близката стая до тоалетната и само вода и глад..., и сън (ако въобще може да се нарече сън, по-скоро опит за сън, а дефакто добре завит като пашкул дремещ в очакване на следващия порив). Два дни само вода, вода, много вода и нищо друго. Хубава "промивка" си направих, няма що. Два дни издържах така, после лека полека проядох и се оправих напълно. На пук даже с круши почнах, че бях изостанала с плодовата си диета. Не трябва да се подценяват такива моменти обаче и задължително да се търси лекарска помощ. Трети ден наистина си е тревожно според мен.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 14:49 от Spirit Crusher

# 68
Момичета, помагайте  - не можем да спрем диария вече трети ден, от онкото изписаха само глюкоза

Хм... трети ден... тревожно е. Не исках да споделям, нали все гледам да съм позитивна, но го изживях тоя зор, за два дни обаче. Теглих им майната и на стоперани, и на имодиуми, и на чайчета, и на препечени филийки, и на Света теглих една майна. Барикадирах се в най-близката стая до тоалетната и само вода и глад..., и сън (ако въобще може да се нарече сън, по-скоро опит за сън, а дефакто добре завит като пашкул дремещ в очакване на следващия порив). Два дни само вода, вода, много вода и нищо друго. Хубава "промивка" си направих, няма що. Два дни издържах така, после лека полека проядох и се оправих напълно. На пук даже с круши почнах, че бях изостанала с плодовата си диета. Не трябва да се подценяват такива моменти обаче и задължително да се търси лекарска помощ. Трети ден наистина си е тревожно според мен.
Ох ужас, казаха ни да чакаме до понеделник ...
Шипки, оризова вода пробвахме, хапчета....
Сега с хомеопатия мисля да накарам майка да приема...
Не зная фриЗобин ,ако дам- дали няма още повече да се раздразни организма, но като нищо и не се яде ...

# 69
  • Варна
Напълно нормално е абсолютно нищо да не и се яде, даже е нормално вида на храна да я кара да и се повдига. Понеделник е далеч обаче, не е утре. Поне на система не могат ли да я включат, тя съвсем ще изнемощее ако се продължава така. Иначе... продължавайте и с шипките, и с оризовата вода, и с други методи, които не са противопоказни. Както се вика, едно нещо не изхвърли ли тялото и все ще от полза.

# 70
[video][/video]
Благодаря, да, на система глюкоза и натриев нещо си ( демек вода със сол и вода със захар) и вит.С
Чудим се за фризобина или детско пюре 😏

# 71
  • София
За диария зная - чаена лъжичка брашно или нишесте, размито с малко вода.

# 72
За диария зная - чаена лъжичка брашно или нишесте, размито с малко вода.
Мерси, и това ще пробваме 🌺

# 73
  • София
Girl, за мен най- ефикасно е няколко капки йод в малко вода.
Пробвахте ли с активен въглен? При спешни ситуации по  ,2-3 таблетки/ капсули през 2 часа няколко пъти на ден и няколко дни само вода или чай, за да не се обезводнява организма- никаква  твърда храна. И глюкоза- по супена лъжица (или глътка) през 10- 15 минути.
Успех!

# 74
Girl, за мен най- ефикасно е няколко капки йод в малко вода.
Пробвахте ли с активен въглен? При спешни ситуации по  ,2-3 таблетки/ капсули през 2 часа няколко пъти на ден и няколко дни само вода или чай, за да не се обезводнява организма- никаква  твърда храна. И глюкоза- по супена лъжица (или глътка) през 10- 15 минути.
Успех!

Благодаря и на Вас Simple Smile
Глюкозата и е на система ,приема я
Активен въглен се чудих дали да взимам от аптеката, наистина ли помага и действа. Утре сутрин ще пробваме вода с брашно + оризова вода , ако нама ефект - минВаме на активен въглен

Общи условия

Активация на акаунт