Лятото е към своя край - ДЕКЕМВРИЙЧЕТА раздават ритници безкрай! ТЕМА 5

• 43 701
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Момичета HugHugHugHugHug
Ние ще правим трета ФМ  - д-р Сигридов каза, че при бременност с близнаци  задължително ни препоръчва трета ФМ, ще правим тогава и втора ФЕГ.

# 91
Само да вметна, че от миналата ЖК док  ми препоръча Билкова кръв,  заради хемоглобина. Ще видим на 18.09, след изследванията, на ЖК дали ще има промяна. 
Тая бременност не пия никакви витамини, минерали или чудеса заради Хашимотото... 😐

# 92
Ана, колко ти е бил хемоглобина? Аз също съм с Хашимото, пия само желязо. На предните изследвания хемоглобинът ми беше 113 и ми изписа Сорбифер, но по 1т., от вчерашните изследвания излезе 106 и му писах, но каза да не вдигам дозата Rolling Eyes

# 93
  • София
Маринов работи и в Надежда и ме видя. Тамс и правих ФМ и амниоцентезата, та той също погледна.
Сега след 3-тата фетална ще правя и ФЕГ вероятно при него.

# 94
Ана, колко ти е бил хемоглобина? Аз също съм с Хашимото, пия само желязо.

Поли, имал е известна разлика с изследване от преди 2-3 месеца. Ще мога да кажа конкретните стойности като се приберем от Гърция след 12.09 и ще ти пиша. Лично аз не видях нещо обезпокоително, сега просто беше на долна граница, май 120. Предният път е бил повече.

# 95
Успех, Дези. Щом досега всичко е наред, опитай да оставиш безпокойството на страна.
Покрай нас минаха какви ли не притеснения, то не беше страха от повторна загуба, вагинална бактерии, уреаплазма, а сега за капак този ураган идва към нас и не знаем каквп да правим. Може всичко да ни вземе, а най-лошото е че не знам кога ще имам достъп до доктор .... дай Боже всичко да е наред и да ни пощади ..

# 96
Слънчице,  ама вие на пътя на урагана ли сте?? Много страшно... Стискам палци да се размине, както и да сте добре защитени, дай боже всичко да бъде наред!!!

# 97
Слънчице, стискам палци да се разминете леко.. Моя приятелка живее в Маями и наскоро дори роди, с малко бебче е и се надявам също са наред Sad Ужасна работа са тези природни бедствия..

# 98
Да, наистина е много жестоко. Докато ги гледаме по телевизията.. атентати, природни бедствия не осъзнаваме всъщност колко е страшно и тежко, но сега вече виждам какъв ужас причинява... бензинът свърши, опашки, всички са в паника и в магазините вода няма.... ние днес тръгваме и се надяваме да няма поражения много, защото после е страшно... всичко си отива... дрехи, спомени, мебели.. целият град е в змии и скорпиони от вдигането на водата... ужас е .... вие сигурно сте видяли последиците в островите... сринати със земята Sad Sad Sad много тежко

# 99
  • София
По нашето Тв доста сериозно го представят, даваха и, че магазините вече са празни, хората се заредат с храна и вода.
Най-важното е сега да сте в безопасност. Ти каза, че сте свързани с мостове с континента...може би е добра идея да сте там, за да може ако се наложи лесно да стигнете до лекар. На остров ми се струва страшно да останете в този ураган

# 100
Много е страшно, аз бях на бригада по време на Айрин 2011г. и макар да ни евакуираха и да не удари много силно точно там, цялата суматоха си е доста страшна.
Дано всичко мине по-леко и при вас :/

# 101
И аз бях на Айрин, това ми е втория, но Айрин беше тропическа буря. Това е сериозно. Ние сме свързани с много мостове до Маями, тук няма да има лекари до вторник, но не мисля, че и в Маями ще има дежурни. Сега всички се спасяват. Ние не знаем на къде да тръгнем и въобще да тръгнем ли, защото да не се окажем в центъра, а там ще е страшно. това го дават като най-силния ураган идвал някога... тук можем да се барикадираме в стоманобетоновите сгради и да се молим.... за щастие поне няма много жертви, мисля само 1 засега ..

# 102
Слънчице, стискам палци като стигне на сушата да не удари толкова силно. Нали понякога отслабват, като дотигнат бреговете.
Неделя сутринта ще стигне при вас. Дали има време да се придвижите на сигурно разстояние от урагана не знам, зависи сигурно от задръстванията по магистралите. Важно е да сте в стабилна сграда и на високо. Вода може да се изварява, ако по магазините е разпродадена. Ако оставате, слагай тенджерите.
 Видях прогнозата, след Ирма се придвижва Хосе. Пиши от време на време, ако има интернет.

# 103
Слънчице - Стискам палци за вас Simple Smile

Имам много лоши спомени аз миналата година от Матю, бяхме при роднини в Орладно когато удари Флорида, пре живота си май никога не съм се чувствала толкова уплашена, колкото тогава...  Не искам да знам какво би било, ако човек живее постоянно под този стрес.

# 104
  • in Wonderland
Слънчице, стискам палци да се размине с възможно най-малко щети!

Относно хемоглобина, моята АГ каза да не пада под 100. Иначе бил ок.

Общи условия

Активация на акаунт