Термин МАЙ 2018 г.

• 40 666
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Видяхме сърчицето денс!!! Много съм щастлива Simple Smile следващия ми преглед ще е чааак към 20 ти октомври, дано всичко е ок до тогава, че моята лекарка няма да я има. Ох.. изкушавам се и аз за фб групичката, но се чудя не ми ли е рано, иначе много ми се идва хаха
Браво! Радвам се! ❤🍼
Не е рано, въпроса е дали искаш. Simple Smile))

# 631
  • София
Видяхме сърчицето денс!!! Много съм щастлива Simple Smile следващия ми преглед ще е чааак към 20 ти октомври, дано всичко е ок до тогава, че моята лекарка няма да я има. Ох.. изкушавам се и аз за фб групичката, но се чудя не ми ли е рано, иначе много ми се идва хаха
Честито за сърчицето Heart
Защо да ти е рано за групата във фейсбук?Заповядай,там също сме много активни Hug

# 632
Благодатя ви момичета! То се е видяло, че идвам, няма да се стърпя Simple Smile извинете ме за некадърния въпрос, но как се изпраща лично съобщение тук във форума, за да си изпратя името и описание на снимката

# 633
  • София
Благодатя ви момичета! То се е видяло, че идвам, няма да се стърпя Simple Smile извинете ме за некадърния въпрос, но как се изпраща лично съобщение тук във фирума, за да си изпратя името и описание на снимката
Писах ти аз на лично Simple Smile

# 634
Не знам как ходите на работа, много ми е зле, много ми се гади и се чувствам много уморена. Детето спи и аз искам да лежа с него и да спя, а трябва да готвя. После като стане ще иска да играем, а аз имам чувството, че съм парцал. И мен ме обливат вълни, сега ръцете и краката ми са ледени, а до преди малко умирах от жега.

# 635
  • София
Не знам как ходите на работа, много ми е зле, много ми се гади и се чувствам много уморена. Детето спи и аз искам да лежа с него и да спя, а трябва да готвя. После като стане ще иска да играем, а аз имам чувството, че съм парцал. И мен ме обливат вълни, сега ръцете и краката ми са ледени, а до преди малко умирах от жега.
Я лягай да спиш с детето,пък после ще готвиш като се наспите Simple Smile
На мен неразположенията маааалко по мааааалко започнаха да ме напускат за което съм много хепи Simple Smile
Вечер дето доста рязко ми се доспива,но от 2-3 дни през деня съм добре,да чукам на дърво де Grinning

# 636
Момичета от 2 дни много ме боли глава, търпя, търпя но не знам до кога Sad като ходя направо ми пулсира.
Какви медикаменти могат да се вземат в толкова ранна бременност за глава? Може ли съвет?

# 637
  • София
Puffy1988  е точно поради причината, поради която ти си хепи, аз съм притеснена Grinning Вчера бях с една идея по-добре от предишните дни, а днес сутринта като се събудих - нито гърдите ме болят, нито ми се гади Fearful Толкова добре се чувствах, че реших, че нещо не е наред... Без малко да се озова на преглед. И като ме попитат какво ти е? Какво да им кажа хаха "Ами чувствам се добре".
Сега вече горе долу пак ми е отпаднало, та съм по-спокойна. Вече съвсем полудях, хора!

# 638
Момичета от 2 дни много ме боли глава, търпя, търпя но не знам до кога Sad като ходя направо ми пулсира.
Какви медикаменти могат да се вземат в толкова ранна бременност за глава? Може ли съвет?
Доколкото знам един парацетамол няма да навреди, но не съм сигурна.( или вземи половинка). За аспирин съм сигурна , че НЕ може.

# 639
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile Гласувах за заглавие, ами всички са много хубави Simple Smile
Малкиият ми е болен и съм в болнични 3 дни, много вируси, така да ме е страх да не прихвана нещо. И по този повод си цедя лимони, пия чайчета. Трбва много да се пазим, момичета, а зимата като започне грипа не знам.
  Александра, честито за сърчицето.
Аз съм на преглед в петък и вече нямам търпение.
Днес и аз съм цял ден с главоболие, но не пия нищо, търпя и чакам да отмине. Аз и сина ми  се лекуваме с хомеопатия, много съм доволна и ни помага. За обикновените лекарства съм твърдо против особено при бременност. Дори един парацетамол има доста странични ефекти. Но това си е мое мнение. Всеки си решава.
Иначе за топлите и студени вълни си ги имам отначалото, луда работа е Smiley А гаденето ми поотмина, но пък имам страшен апетит. Уж мислех да се ограничавам в някаква степен, но мяй няма да стане Smiley като се събудя сутрин и съм озверяла от глад Smiley

# 640
  • София
Puffy1988  е точно поради причината, поради която ти си хепи, аз съм притеснена Grinning Вчера бях с една идея по-добре от предишните дни, а днес сутринта като се събудих - нито гърдите ме болят, нито ми се гади Fearful Толкова добре се чувствах, че реших, че нещо не е наред... Без малко да се озова на преглед. И като ме попитат какво ти е? Какво да им кажа хаха "Ами чувствам се добре".
Сега вече горе долу пак ми е отпаднало, та съм по-спокойна. Вече съвсем полудях, хора!
Ами аз гледам да не се филмирам толкова много и да не си мисля лоши неща.Не мисля че щом се чувстваме добре е знак че нещо не е наред.Ако нещо не е наред недай Боже със сигурност няма да ни е много ок.

# 641

Момичета, на които им преминават симптомите, в кои седмици сте? Мен също ме обливат студени и топли вълни.

Детето спа 3 часа и аз успях да си почина малко. Готвенето ще изчака малко и аз съм хора.

# 642
  • София

Момичета, на които им преминават симптомите, в кои седмици сте? Мен също ме обливат студени и топли вълни.

Детето спа 3 часа и аз успях да си почина малко. Готвенето ще изчака малко и аз съм хора.

Аз съм 8 + 5

# 643
  • София
ЯННА аз съм 8+4.

# 644
  • Пловдив
Аз от днес съм в 9 г.с.

А това дали имаш или нямаш симптоми според мен не е чак толкова важно. Аз с предната бременност нито съм повръщала , не мога да си спомня и гърдите да са ме боляли,дори и ниско долу не ме е боляло, но всичко си беше наред.
Според мен най -важно е лекарят какво ще каже.

Общи условия

Активация на акаунт