Тромбофилия - тема №4

• 77 933
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Ширин, след фракси на синтром ли ще минаваш и за това ли спират кърменето?

# 196
  • Harmanli, Bulgaria
Да, макар че казаха че може да се кърми и на синтром и да се бие на детето витамин К, но не искам да рискувам. Страх ме е

# 197
Да, най-добре да го отбиеш.

# 198
Здравейте! Искам да Ви попитам някой пие ли Омега- 3 Mollers със какво го приема?
Благодаря Ви!  🙂

# 199
 Аз го пия на обяд,след хранене по 5 мл.Чисто го приемам.

# 200
Здравейте, момичета!
Аз и тук да си поплача, че зет ми беше неуспешен. Тази 0 ми избоде очите. Нямаше обаче нокой за консултация, та да ви питам вас. Всичко се спира отраз ли? Имате ли представа- фракси, аспирин, естрофем, дуфастон и т.н.
Благодаря предварително!

# 201
Заза, всичко се спира от раз.

# 202
  • София
Ширин, за детето ти най-важно е да си жива и здрава, а не дали си го кърмила. Гледай си здравето, за да си на крак и да де грижиш за малкото.
Иначе исках да се изкажа по друга тема, за спирането на Фракси /Клексан преди раждане. Аз родих секцио по дпешност топно 12часа след последната инжекция и не съм имала никакъв проблем или по-голяма от обичайната кръвозагуба. Бях на 0,4.

# 203
За колко време ти изписаха синтром ?

# 204
  • Harmanli, Bulgaria
Момичета, току що научих нещо съвсем ново. Тук единия от лекарите ми каза, че фраксипарин и клексан по време на бременност ги изписвали безплатно. Това вярно ли е, чували ли сте за такова нещо? Докторът каза, че негова близка ги е взимала безплатно

# 205
Ако имаш тромбоза са безплатни. И в болниците като лежиш ти се полагат.

# 206
Няма нищо безплатно. Има някаква смешна реимбурсация и то с доказан проблем.

Ширин, твоя път съм го извървяла преди пет години. Вече и толкова съм на синтром. Не се кърми със синтром. За това и мойто бебе не е помирисвало кърма. Давай адаптето. Няма нищо страшно. На теб бързо възстановяване.

# 207
  • Harmanli, Bulgaria
Благодаря много, аз забравих...
Честита Коледа момичета, бъдете здрави, а останалото знам, че може да се постигне Heart
На мен това вече ми е пета или шеста тромбоза (изгубих им бройката) плюс два флебита. Общо взето от 18 годишна съм по болници с този проблем... но вече нещата като имаш бебче стоят по друг начин и ми е много мъч за детенцето ми дано за нова година да съм си у дома

# 208
Важното е че бебчо вече го има и си избутала 9те месеца
успешно! Много бързо да се оправяш Grinning Питах защото ако е за определен период от време можеш да поддържаш кърмата с цедене,но в този случай няма смисъл. Пък и далеч не е най- важното.
Честита Коледа на всички, много здраве и усмивки!

# 209
Здравейте,

Ширин, Hug бързо възстановяване ти пожелавам!

Наминавам и аз в темата на бързо да се отчета от срещата с доц Конова.
Скрит текст:
Всяка вечер чета по темите, някои и препрочитам...и често се питам дали ще имам сили и кураж да се справя...За момента съм си дала време, поне докато събера всички изследвания, които доц Конова ми назначи и въз основа на тях ще дейтсваме. От една страна едно е сигурно - ще има фракси, така че вече съм го приела Pensive От друга - ще видим и какъв е статуса на яйчниковия резерв, защото в момента съм на 38 и явно си е фактор. След празниците ще пусна глюкоза и IRI, PCR на цервикален секрет и този за яйчников резерв.

Към момента се включих в темата за Хормонални изследвания, с 2-3 думи ако могат да ме ориентират на къде вървят нещата.

Simple Smile Излезли са резултатите и за NK - гледах, гледах Simple Smile мигах, мигах Simple Smile но май нещата вървят към вливания

Ly              16.60     
Mo              1.48     
Gr              77.36     
Общи Т-лимфоцити    СD3+                                  66.27       67-76
Популация NK-клетки    CD3-CD16+56+          15.54       9-15
Субпопулация NK-клетки    CD3-CD16-56+                   0-2

Коментар:
1. Обща популация на Т-лимфоцити - на долна граница на референтните стойности;
2. Популация на NK-клетки (CD3-CD16+56+) - на горна граница на референтните стойности;
3. Лека лимфопения с гранулоцитоза.
-------------------------------------
Антифосфолипиден Screen IgG         3.48        U/ml    N<10.0, Pos.>/=10.0    
Антифосфолипиден Screen IgM         3.69        U/ml    N<10.0, Pos.>/=10.0

И тая вечер си намерих занимание Simple Smile един куп термини за разучаване ...

Весели праници ви пожелавам и дано новата година донесе позитивни емоции и много сбъднати мечти!

Общи условия

Активация на акаунт