Късно ваканционна на мамите от ИБ

• 33 642
  • 772
  •   1
Отговори
# 705
  • В къщурката на хълма на феите
миналата година сложих хрян, ама никва файда не видях май Thinking

# 706
  • до едно тепе
А глава червено цвекло може да се сложи, за да е червен сока ако някой го пие. Whistling
При нас е неопределено положението. Бубата е с хъркащ нос, но не се разболява достатъчно,че да я оставя вкъщи. Спря да реве като влиза в групата и там казаха, че се забавлява. Слав беше снощи на плуване. Харесало му е, но сутринта на гърлото му беше заседнала някаква храчка и беше зор докато я изкашля. Сега не се оплаква.
Всички болни да оздравяват бързо Hug

# 707
  • Варна
Ние миналата зима за първи път сложихме хрян и царевица и стана разкошно, не знам от кое от двете. Изядохме го до последната зелка.

# 708
Ооо, ама вие сте про - говорите за каци и бидони Grinning След като на свекъра се влоши здравословното състояние, останах само аз ентусиастка за туршии, лютеница и зеле. А сама не ми се претаква Simple Smile)) По-скоро си мислех да чучна някоя 10-литрова тубичка, ей така - да имаме 3-4 зелки за зимата.
Поспаланче, дано не се засечем утре при педи Simple Smile
Пънче, как е Йоан?
Месечинка, помня мнението ти за АБ капки за нос, но с бебето ме е страх да не слушам докторите.

# 709
  • shumen
Ние в зелето слагаме царевица и става чудесно.
Меци,Моме,да се оправят скоро децата.Май има някакъв такъв вирус сега.
Моме,аз също съм против АБ капките.
Поспаланче,дано не се разболее Бубето сега.
Рокси,радвам се,че свиква с яслата Тео и дано нямате повече проблеми с Ивка.
Днеска и аз взех Дени със бистър сопол и кашлица от градина.Прибрахме се и му дадох 7 капки клеева тинктура и утре сме при педи.За сега поне Т няма.

# 710
Иха, впечатлих се  Mr. Green

# 711
Моменце за 10 литра бидонче ще питам свеки как го прави .. май преди години беше слагала зеле, ама пусто като не помня .. иначе ще излезе туй не повече от 2 зелки ..

# 712
  • В сърцето на любимия човек
Моме - като цяло е добре, но сополите продължават и яко ме дразнят. За съжаление явно покрай хремат му се е запушило слъзно каналче на едното око и след сън е с гурели, иначе сълзи, но не е червено като при конюктивит (вече ги разпознавам, след като 5 пъти гурелясва пролетта). За мен като цяло е здрав, бистър сопол аз не го броя за болест и съм убедена, че е от зъбите - успях да надникна в устата му и е "мазало" - тръгнали са двата горни втори зъби, двата долни предкътника и със сигурност горе още някой зъб "работи". Приплаква като суче, в последно време успявам да го кърмя само когато е унесен, ако случайно не дъвче биберона, в устата му са или и двете ръце, или най-близкият удобен предмет.

# 713
  • Лондон/Пловдив
Гледам всички са със сополи та и моите да не останат по назад и те . Малкия вече цяла седмица , давам противоалергично заради тахеоларингичната кашлица или Круп , миналата зима ми направи такива чудеса и сега много ме е шубе . Доктора в Пловдив ми каза от октомври до май да е на Ксизал при първи симптоми на хрема . Давам и витамин Ц и като , че ли е по добре вече . Ама големия ми се оплака и той тази вечер от запушен нос и го слушам , че едвам диша . Както казахте тепърва е началото на октомври .
Моя мъж и той за капак си замина за Бг за седмица и утре се връща , доста тежко ми беше сам сама с двете деца . Смятам добре да му го върна 🤣
Крис тръгна с голямо желание на градина и е много щастлив . В групата му има още едно българче , тъкмо се зарадвах , че ще си говорят на Бг , а се оказа и др дете грам не говори нито на Бг, нито на Английски .
Аз се притеснявах за моя , а то той е професор пред другото дете . С говора напредва доста , постоянно само повтаря Мамо сетни лампата , мамо спинъра , мамо самолета , мамо ставай ,мамо , мамо ... всеки обяд поне половин час е така 🤣 Определно сиропа за оросяване на мозъка който му изписаха има голям ефект при него .
Да ви попитам всеки път когато искам да следя темата или да пиша иска да се логна отново във форума , или общо казано всеки път ме изхвърля системата . Някой да има този проблем ?

# 714
  • Sydney
И овньо кашля още, баща й мрънка "направи нещо", ми кво да направя - ще я изстрелям на плажа да си кашля там, може пък да спре No Mouth

# 715
  • В сърцето на любимия човек
Ей, колики не разбрахме какво са, но зъбите ще ни разкажат играта...

# 716
  • Варна
Месечинка, помня мнението ти за АБ капки за нос, но с бебето ме е страх да не слушам докторите.
Разбира се Hug Оправяйте се бързо.
Пънче,
защо мислиш, че има запушен слъзен канал newsm78 Гурелите нямат нищо общо, просто очи и нос са свързани и особено при малките хрема и конюнктивит често вървят заедно.

# 717
  • Варна
Аз пък предпочитам правени капки, в които има АБ, отколкото АБ през устата - това за мен. Защото като ме хване синузита е страшно ...
Сега Атанас се чудя какво да го правя. От 1 месец влачи жълти сополи, които лекувам с Меркуриус Солубилис и се повлияват успешно, но му се запушва нослето като легне. Слагах само вечер Ксилометазолин 5 дни, сега минах на Виброцил иии знам, че пак няма да минат, но е изключено да му слагам клеева в носа - УНГ ми забрани, защото при него  се активира алергичния ринит, тааа наистина не знам какво да го правя.
ММ и той с неочаквани проблеми, чакаме сега хистология да излезе ...
Мен си ме побъркват от учене, но и не съм очаквала друго Simple Smile

# 718
Арвенче за отпушване ли се чудиш какво да ползваш, че не можах да разбера точно ..

Ема тази сутрин е кашляла два пъти и звучи по-различно .. дано да е в положителна посока различното ..

# 719
  • до едно тепе
Моме няма да водя никой днес при педи. Няма нужда. Тя Бубето си се запушва откак е тръгнала на ясла. Само запушен нос, нищо повече. Слав пък сутринта каза,че не го боли гърлото. Изгъгна 2-3 пъти и това беше. И той е на градина. С тая предучилищна и нашата директорка ми настръхва косата, ако трябва да го спра. Трябва да търся бележки, броят ми дните, абеее аман от отчитане на дейност Crazy

Общи условия

Активация на акаунт