Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 41

• 39 691
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • Стара Загора
Момичета днес взех иследванията и имам завишени левкоцити. Четох, че нормалните стойности са 10 а при мен пише 14. Малко съм притеснена. Нормално ли е.
Зависи в кой триместър си. Показаните нормални стойности не са за бременни.
Разбира се един телефон на АГ и толкова, няма какво да му мислиш.
Или като мен, понеже ми е неудобно да звъня му досаждам на Вайбър. Grinning

# 361
18 седмица и 5 дена

# 362
  • Стара Загора
Не си спомням в началото как беше при мен.
Просто се обади, и уточни дали става въпрос за кръв или урина. На всяко АГ можеш да се обаждаш, не се притеснявай.

# 363
  • Пловдив
Момичета днес взех иследванията и имам завишени левкоцити. Четох, че нормалните стойности са 10 а при мен пише 14. Малко съм притеснена. Нормално ли е.
Консултирай се с аг-то си. Това е от кръвните изследвания, нали? Леко ми се струват завишени повечето като съм чела са между 10-12, но разбира се при всеки е индивидуално.

# 364
Да от кръвните.
И ако са завишени опасно ли е

# 365
Точно и аз вчера питах за левкоцитите в кръвта 12.9 са мойте,като съм започнала с 8.7

# 366
Левкоцити в урината

# 367
Здравейте. Имам следния проблем. В 21 г.с съм. Вчера се събудих през нощта и страшно ми се ходеше до тоалетната по малка нужда чак ме болеше корема от стискане и попринцип след като отида ми минава. Преди да занбременея също ми се е случвало, но с по -леки болки, защото е нямало сигурно какво да притиска толкова пикочния мехур.Тази вечер обаче не ми мина. Събудих се надясно и ме болеше доста при отиване отново ме болеше и сега като ходя или се движа чувствам лека болка в кръста в дясно отстрани като мускулна треска. Вчера доста походих възможно ли е да е и от това в комбинация от нощното стискане? В чужбина съм до събота и много се притеснявам.  На някой случвало ли му се е?

# 368
Baby_LA По принцип бременните задържаме урина в десния бъбрек, първа степен, може да си задържала повечко и затова да продължава да те наболява.

# 369
Защо точно в десния?

# 370
Защото матката е в дясната страна и притиска бъбрека и от там се получава това задържане.

# 371
  • София
Събудих се от много силна болка в гърлото, снощи беше лек дискомфорт и пих чай тогава и сега, но бвз ефект. Страх ме е да пия каквото и да било друго. Да не е някакъв вирус? Чувствам се много зле и отпаднала.
Как се тръшнах бързо. Следобяда ми е личният,но какво да правя дотогава?

# 372
Болки в стомаха, повръщане и леко разстройство.. да се притеснявам ли Sad
Досега не съм повръщала.

# 373
  • Пловдив
Болки в стомаха, повръщане и леко разстройство.. да се притеснявам ли Sad
Досега не съм повръщала.
Не се притеснявай, това ми прилича на върлуващия в момента вирус с разстройство и повръщане. Почни малко диета с препечени филийки, картофи, ориз и мнохчго течности. Кажи и на аг-то. Можеш да си вземеш и смекта.
Hoya за гърло лукчета, прополки, чай, гаргара. Започни и лимони с мед за подсилване на организма. Можеш да си вземеш и Биозин мама за повишаване на имунитета.

# 374
Събудих се от много силна болка в гърлото, снощи беше лек дискомфорт и пих чай тогава и сега, но бвз ефект. Страх ме е да пия каквото и да било друго. Да не е някакъв вирус? Чувствам се много зле и отпаднала.
Как се тръшнах бързо. Следобяда ми е личният,но какво да правя дотогава?

Вземи си от аптеката Ангин хийл - хомеопатични са. Първите 2 часа се смуче по едно хапченце на 15 минути, после мисля, че беше на всеки час. Адски много помагат.

Общи условия

Активация на акаунт