Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 41

• 39 705
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • Стара Загора
Ох, аз днес се събудих от много неприятна и пронизваща болка най- горе в ляво под лявата гърда, някъде към реброто ми слиза... не знам имам я само като се помръдна някъде.
Това е попринцип любимото място на бебо, обича да си катери д-то там. Grinning
Не знам, нещо от разширяване ли е? Довечера съм при АГ, но е много рязка болката и се притеснявам. Sad
Някоя друга да е имала подобни болки? В 40 г.с. съм.

# 346
Здравейте, мили мами. Бременна съм в 9г.с.( или по-точно 9+4). Още от началото на бременността носът ми е силно запушен, но вече не мога да заспя от това. Въпросът ми е мога ли да използвам някакви капки за нос и какви? Благодаря предварително.

# 347
s122 , на мен ми помагаше физиологичен разтвор, пробвай с една доза, ако искаш.

Аз май съм хванала някакъв вирус-от 1-2 дни ми се гади и имам коремни спазми като при разстройство. Мислех си че е от лошия ми режим тези дни-липса на достатъчно сън и обилно хранене в късните часове, но бяхме на сватба и имен ден и нямаше как. Обаче си продължава и днес и ми е доста отпаднало.

# 348
Здравейте, мили мами. Бременна съм в 9г.с.( или по-точно 9+4). Още от началото на бременността носът ми е силно запушен, но вече не мога да заспя от това. Въпросът ми е мога ли да използвам някакви капки за нос и какви? Благодаря предварително.

Значи си бременна в 10 г.с. Hands V

# 349

Значи си бременна в 10 г.с. Hands V
За мен е нещо ново и това броене ми е малко непонятно. Извинявам се

# 350

На мен докторката ми каза да си взема разтвор на Стеримар, който е за бебета и си пръскам. От него ми е доста по-добре.

# 351
Zdraveyte znachi tozi mesec na datata 15 do 19 vmesto da mi idva cikala mi dodi nyakakvo si kafenikavo samo me capa no na datata 16 imah malko kriv no i nyamam nikakvi simptomi na bremennost

Последна редакция: вт, 19 сеп 2017, 13:48 от AnMary

# 352
Zdraveyte znachi tozi mesec na datata 15 do 19 vmesto da mi idva cikala mi dodi nyakakvo si kafenikavo samo me capa no na datata 16 imah malko kriv no i nyamam nikakvi simptomi na bremennost

Тест?

# 353
Аз в началото на бременността ползвах Виброцил, тъй като и моят нос все беше запушен. Не знам дали е ок при бременност, не съм се интересувала, но щом нищо ни няма, значи не е проблем. Simple Smile

# 354
При мен запушването е много рядко, НО ! От както съм забременяла не мога да спра да кихам!!! Grinning Някакви неща излизат от дълбините на челото ми,просто е ужасно...

# 355
И аз от началото на бременността съм със запушен нос. Не ми пречи да спя, по свикнах, или пък не е толкова зле. Ползвах физ.разтвор.Когато обаче си го духам по начесто ми се разкървавява. Понякога кърви и без да го тормозя Sad

# 356
О и аз в последния месец имам доста срупчета без да си духам много носа.

# 357
  • София
Случвало ли ви се е при кихане да се изпуснете и да отделите урина? Нямах нужда да ходя до тоалетна и не беше голямо количество, но ме понамокри, добре  че си бях вкъщи. Досега не е ставало, в 33 г.с. съм .

# 358
Случвало ли ви се е при кихане да се изпуснете и да отделите урина? Нямах нужда да ходя до тоалетна и не беше голямо количество, но ме понамокри, добре  че си бях вкъщи. Досега не е ставало, в 33 г.с. съм .

Да, не е страшно, да не те притеснява. АГ ми е на мнение, че при бременност особено напреднала е нормално това да се случва дори без кихане, а при такъв напън е съвсем нормално.

# 359
Момичета днес взех иследванията и имам завишени левкоцити. Четох, че нормалните стойности са 10 а при мен пише 14. Малко съм притеснена. Нормално ли е.

Общи условия

Активация на акаунт