Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 41

• 39 609
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Благодаря Ви, момичета! Днес влизам, ще се включа по- късно с новини.
Относно диоптрите, и аз се зачудих, че сравнявате с тях. Сестра ми също е с много голям, на първото й раждане преди 14 год. естествено никой не я пита, щом е с голям диоптър- под скалпела.
Но сега за второто й си направи изследване, и се оказа, че може нормално.
Аз съм с нисък диоптър, и въпреки това си направих изследване. Просто си взимайте направление и отивайте, нищо не струва.

# 511
Моят д-р ми каза, че с диоптър до 4.5 няма проблем, но при по-висок препоръчва секцио.
Кросче, палчета Hug

# 512
  • Благоевград
Момичета, изследването на чернодробните ензими на гладно ли се прави или няма значение?

# 513
  • София
Дори ако вземаш медикаменти трябва да е след изследването. Асат алат и ГГТ ли ще пускаш?

# 514
  • Благоевград
Дори ако вземаш медикаменти трябва да е след изследването. Асат алат и ГГТ ли ще пускаш?

Да. Медикаменти не взимам в момента.

# 515
  • София
На гладно, имай предвид , че са чувствителни много дори и зависи какво си консумирала предния ден. ГГТ ако е високо не се теевожи той се влияе много.Пиши резултатите:)

# 516
  • Благоевград
На гладно, имай предвид , че са чувствителни много дори и зависи какво си консумирала предния ден. ГГТ ако е високо не се теевожи той се влияе много.Пиши резултатите:)

Много благодаря!!! Ще пиша : )

# 517
  • София
Няма защо. Питай после ако има нещо.

# 518
Абе момичета,какви са тези торбички с мостри?Аз сега за пръв път ще ходя на семинари за бременни (На 1ви в панаира) , та ми стана любопитно, какво е това?

# 519
Аз имам поне 5 торбички с мостри на А дерма, 3 на Тьопфер, една найлонова торпа с памперси всякакви размери, залъгалки на Нук и още някакви. Раздават на всички училища такива неща. А аз съм редовна там. На седмица съм поне на 1 училище.

# 520
  • София
Аз не съм ходила никога на тия училища.

# 521
Аз не съм ходила никога на тия училища.
И аз. Канех се, канех се и до нито едно не стигнах.
Тази сутрин се събудих с огромен херпес на устната Sad , ще родя и няма да мога да си целуна детето. Такъв карък като мене надали има друг.

# 522
  • Пловдив
Жанче, ударно паста за зъби и евентуални нещо хомеопатично? С мазане за 2-3 дена дано мине.

# 523
  • София
Жана как ме разсмя с тоя херпес.
Ще мине , цял живот ще целуваш не бой се.Simple Smile

# 524
Купих си един крем Ацикловир и ще мажа с него, но ще се влачи 2 седмици докато се махне напълно, а ми е късно. Sad

Ще мине , цял живот ще целуваш не бой се.Simple Smile
Сега искам, сега ! И цял живот, ама и сега ! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт