Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 41

• 39 599
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ти си се записа в октомврийската тема и детето там си иска пък:)

# 541
И аз съм редовна на училищата за бременни. Средно една лекция+реклама на някоя фирма трае около 2 часа, които на мен ми минават като магия.
Аз гледам  филмчета за бременни и грижи за бебето(на dvd), чета и книги...и някак все не се чувствам готова.
Една акушерка ни каза на едната лекция:"спокойно момичета инстинктът ще ви води". Това ми хареса.
Късмет от мен на бъдещи родилки(най скорошните) и здрави и щастливи бебета Animal Ant

# 542
Аз на училища не съм ходила, но спечелих на търг от ибей 5 книги за отглеждане на бебета (едната е за прохождащи). Едната много ми допада - авторката обещава ако се спазва нейния режим от втори (най-късно трети) месец бебетата сами и без драми да започнат да спят по цяла нощ и ме спечели да я изчета до края. Grinning

# 543
Aз нямам време за училище за бременни. Ще преписвам от вас, като му дойде времето. Laughing

# 544
  • София
Ти си се записа в октомврийската тема и детето там си иска пък:)

Още като разбрах, че съм бременна, имах чувството, че ще пренося. Ще се окажа права на финала Simple Smile

# 545
  • София
Живи и здрави да сме всичко минава. Аз незнам дали казвах едното момоче дето родихме заедно  преносване 14 дни с второто й дете по същия начин беше:)

# 546
Приятелка ми препоръча книгата,, Най-щастливото бебе", Х. Карп.Още я нямам. В тази доколкото помня има техники за приспиване.  Тя сподели, че има много ценни съвети Stuck Out Tongue Winking Eye

# 547
  • Пловдив
Аз точно тази и още една съм поръчала и чакам в сряда да пристигнат Heart
Като почнах да чета увода ме заинтригува доста.

# 548
Относно курсовете- видях че скоро има двудневен курс в Пловдив и подробна програма. Чудех се дали да се запиша и задължително ли е да ходя и двата дни и по цял ден или мога да отида само на лекцията която ме вълнува ( втория ден за 2 часа)???
Задължава ли ме записването с присъствие по някакъв начин? И татковци ходят ли или са само жени?

# 549
Аз не съм ходила никога на тия училища.

И аз. Канех се, канех се и до нито едно не стигнах.
Тази сутрин се събудих с огромен херпес на устната Sad , ще родя и няма да мога да си целуна детето. Такъв карък като мене надали има друг.
Жанче, аз съм седмица вече с огромен кървящ, хемероид.... В петък съм на преглед и умирам от срам, ако не се е прибрал, а пък като се сетя, че може да раждам нормално и може да не се е прибрал до тогаваи  вероятно ще цъфне още повече, Head Band ...
Какви болки изживях, лошо ми става... Гледам да не го мисля просто.
За това целуваш само с бузката и си казваш, че може да е много по-зле Simple Smile

# 550
Амалинка, дано бързо да минава тая гад, ужасни са тия хемороиди Tired

# 551
Относно курсовете- видях че скоро има двудневен курс в Пловдив и подробна програма. Чудех се дали да се запиша и задължително ли е да ходя и двата дни и по цял ден или мога да отида само на лекцията която ме вълнува ( втория ден за 2 часа)???
Задължава ли ме записването с присъствие по някакъв начин? И татковци ходят ли или са само жени?
Зависи дали е платена лекция или ме. Ние като ходим по 6-7 момичета на извънредни лекции плащаме по 10 лв. Но повечето са безплатни или максимум 2 лв за зала да платим.

# 552
Момичета аз имам въпрос - в кой месец се спират прегледите с вагинален ултразвук и се минава на коремен?

# 553
След 9 та седмица вече не са ме гледали с вагинален.

# 554
Тоест г/д от самото начало.. Аз сега влязох в 5ти месец и последеният ми преглед беше вагинален. Реално каква е разликата между двете и има ли опасност?

Общи условия

Активация на акаунт