Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 102
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 3 015
Мари, за кое от двете питаш? Уточнявай!
Кое предпочиташ и не практикуваш ; да скиташ с твоя по магазини или двамцата да редите масата?
Много рядко ходя с моя по магазини. Той седи в колата и ме чака и хич не ми дава зор. Ако сме в друг, непознат за мен град само ми напомня да се огледам къде е колата, че да не се моткам докато я намеря.

# 3 016
  • Sofia
Ще ни изгонят 😺,ОБАЧЕ и на Стейси триото е 💕. Въобще не съм обичала котки, до преди нашата..
А сега 😍.Както и не съм вярвала,че ММ може да е толкова влюбчив,привързан и грижовен към животинче.

# 3 017
Ооо страхотни котки! На Стейси номер 3 е много смешен ''дзак''.
Мари, какви очи  Heart Eyes
Ох Алечка, няма подминаване такъв тумбак рошав.
Янтра, къде е Въглен?

# 3 018
  • Euskal Herria
Котаракът на сина ни:
тук е бебе, тъкмо го беше взел

и сега

Голяма любов са с кокера, нищо, че се виждат само за месец в годината.

Мари, белушко е много интересен с тези разноцветни очи. За кое занимание питаш? Wink

# 3 019
ЗдЛасти!

# 3 020
Down Under   , какъв режим с тази втора смяна.Започват от 13.30 и има дни свършва в 19.10.Докато излезе от училище, особено след физическо, докато се приберем- 20ч.Нещо уж да си помогне- поне по един предмет домашно , вечеря - и ето ти 22ч.
С два часа учене на ден не става- само за домашните няма да му стигнат.Не че се е разучил кой знае колко, но и от класа няма успешно дете с два часа учене.Едно момиченце каза, че става в 5.30 и то когато е втора смяна.Това вече е нечовешко, според мен.

her  и аз искам по-рано да ляга, ама с тази втора смяна няма как.

Все си мисля, че 9 -9.30 часа трябва да са достатъчни, но май не са.То и за мен не са, де но това е друга тема. Simple Smile

Котките от снимките са прелестни!

# 3 021
  • Варна
Мили любими космати! Обожавам ги. Днес, прибирайки се, видях дете, 5-6 г въоръжено  с дебел клон. Търсеше котки, да ги трепе, защото му трябвали кожи. Подгони две-три. Направих му забележка, да не удря животните. 
Не разбирам как, защо и т н.

# 3 022
Мили любими космати! Обожавам ги. Днес, прибирайки се, видях дете, 5-6 г въоръжено  с дебел клон. Търсеше котки, да ги трепе, защото му трябвали кожи. Подгони две-три. Направих му забележка, да не удря животните. 
Не разбирам как, защо и т н.
Добре че ктотките са бързи.

Трънче, Яна, много сладки рижковци  Heart Eyes

# 3 023
  • София
Е, защо, как защо...малко дете, кой знае какво е гледало, впечатлило се, тръгнало и то на лов за котки...Редно е възрастен да му обясни, че насилието над животни е грозно, лошо и не бива. Че са беззащитни и ги боли. Ако не разбере от обяснения, хващаш кола, нашибваш му дупето и кротко обясняваш, че точно така се чувства котето Joy

# 3 024
  • София
Down Under   , какъв режим с тази втора смяна.Започват от 13.30 и има дни свършва в 19.10.Докато излезе от училище, особено след физическо, докато се приберем- 20ч.Нещо уж да си помогне- поне по един предмет домашно , вечеря - и ето ти 22ч.

Светкавица същата работа и при нас.Всеки ден по 7 часа до 19.15.Сега пак е добре,но след месец,когато застудее и часовника отиде назад,не ми се милси!Прибираме се към към 20 часа.И ако не си помогне с някое домашно вечерта,сутрин времето не достига.
И понеже по-назад  в темата ставаше въпрос за помагалата,които носят децата хващам произволен предмет,например географията.Освен учебника,трябва да имат учебна тетрадка,атлас и контурни карти срещу скромната сума от 14.70.

# 3 025
Добро утро!
Разкошни котки, разкошни Heart
Добре, че моята е зверски ревнива, че до сега сигурно щях да имам още няколко. Направили са партия с мъжа ми и не допускат нови котки у дома (не, че не съм опитвала Grinning).

# 3 026
Мими (котаракът) е с нас. Бяхме го оставили 2дни в къщи като ни наводниха (просто нямаше как да го вземем , него, тоалетната, храната). За да го изкараме, мъжът ми скочи от лодката пред къщи и водата го заля. Наложи се да плува (това на нормална улица). В жертва падна и кухненския прозорец, че като скочи мъжа ми, изтърва и ключовете. Като влезе мъжът ми Мими даже не се показа, та скочих и аз, лазих под леглото докато го хвана, после на лодката и в хотела... Толкова беше стресиран. Стоя под леглото 5 часа.

Днес си взех един ден и цял ден работих (разбирай чистих и мих) по къщата. С мъжа ми правим планове кое и кога да свършим. Като разглобена съм. Изключих и климатика, че съборихме едната външна стена... Успях да заведа детето на зъболекар...и съм като пребита.

# 3 027
  • София
Уф, горкото...
След Титина някак не върви да се оплаче човек, но все пак - искам да кажа, че две поредни родителски срещи му идват в повечко на човек. Добре че бебето няма!

# 3 028
Добро утро,
и аз бях на две поредни родителски, но не беше кой знае колко зле. На едното дете съм в родителския актив и имам честа да събирам пари. Най-омразното занимание. Много хубаво впечатление ми направи учителката по математика на сина ми - дойде, каза на нас сборници и допълнителни тетрадки не ни трябват, за тая цел си имаме учебник, ако има нужда аз ще им давам задачи. Чак не можах да повярвам, така че математика - само учебник и тетрадка за писане. Изобщо учителския състав много добро впечатление остави. Надявам се да остане такова.
Титина, направо си те представям как влизате в къщата си, ужасно е това което се случи. Кураж и гледай напред.

# 3 029
  • Ямбол
Добро утро.
Изчетох ви.
Белла, честит Чочко. Имах кралски пудел като малка и той се казваше Чочо. Беше много умен.

На родителски срещи ходя, ако успея, но аз всеки ден се виждам с колегите от другата гимназия и знам всичко.

Трябва да довърша дневника и да си разпечатам разпределенията.
Хай, два от учебниците ще свършат работа, а като се прибере синът ще види и другите, че все още в Пловдив няма компютър и не сме сложили рутер и не може от телефона да види всичко. Та и тях ще пусна да печатам, дано да ми стигне тонерът.

Тук от 5 часа гърми и святка и преди малко заваля обилно, а уж при нас нямаше да вали.

Общи условия

Активация на акаунт