Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 086
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 3 045
  • дядовата ръкавичка
Прекрасни котки видях  Grinning. Обожавам  Grinning.
И кучета харесвам, но котките са ми слабост.

Трънче, много хубава снимка!

ЕлиТ, радвам се! Бързо възстановявавне!

Светкавица, как така стават в 05.30, за да учат? В кой клас е това?

В нашето училище, освен РС, всеки учител има по един час седмично за среща с родители. Не съм се възползвала.

# 3 046
Добро утро! Оставих Тото на ясла и сядам да изпия по едно кафе с вас, след това лягам, че съм нощна довечера.  food010

# 3 047
Страхотни котарани Heart

Аз бях на една среща, другата предстои. Но имам проблем с класната на малката.
На родителската среща каза, че искала всички да ѝ дадем копие от акта на раждане на детето да си сверила егн-то.
Аз казах, че няма да занеса и за мен въпроса приключи. Сега се оказа, че тормози дъщеря ми всеки ден и държи да притежава заветното копие.
Аз ли нещо не разбирам. Според мен този документ не ѝ трябва и не виждам разумна причина да го правя. Егн-то може да си го свери от хиляди други документи.
Вие какво мислите по въпроса.

# 3 048
  • София
В нашето училище родителска среща ще има нататък във времето,някъде през октомври.Надявам се дотогава учителите да са придобили впечатления от децата,понеже почти по всички предмети са нови.та сега ще градим имидж наново.Вероятно и часове за консултации ще имат учителите с родители и отделно с децата.

Ели,радвам се за майка ти!Дано всичко е наред и бързо да се възстанови в домашна обстановка! Hug

# 3 049
руми, няма право да изисква такъв документ, нито какво толкова да сверява. Да няма диплома да печата?!?
Обясни и на 4ри очи, че ако продължава ще направиш оплакване към инспектората.

Вчера се запознали с новата учителка по Дом.бит и техника. Определено не чувала добре и всички деца се наложило да си изкрещяват имената. Simple Smile

# 3 050
ММ отново е класен тази година, надявах се да му се размине. Освен многото работа, той много изживява раздялата с децата, когато станат 12 клас. После по една седмица ходи като болен.

# 3 051
  • София
Аз ли нещо не разбирам. Според мен този документ не ѝ трябва и не виждам разумна причина да го правя. Егн-то може да си го свери от хиляди други документи.

Имам спомен,че при записването на детето в училище се оставяше копие от акта за раждане.Мога и да се бъркам.Но според мен те имат достатъчно документи в училище напр.миналогодишния дневник,от които да сравнят ЕГН-то.Има картони на учениците /не медицински/,в които също има информация.
По принцип не обичам излишно да раздавам копия на лични карти,актове за раждане.

# 3 052
  • София
Руми, копие от акта за раждане не се ли даваше при записване на детето в училището? Би трябвало да си имат архив и да не ви занимава с такива глупости, още повече, че не е от животоспасяващо значение тая сверка на ЕГН-тата, в която госпожата ви се е вкопчила.  Rolling Eyes

Тази сутрин при нас имаше голяма драма с обилен рев от страна на Кати. През лятото й изхвърлих водните бои, защото бяха много изцапани, а днес се оказа, че има 2 часа рисуване. И като разбра сутринта, че няма бои, като се тръшна на дивана, като ревна магарицата... Мъжът ми и той се намеси, започнаха едни крясъци и обвинения.  ooooh! В последния момент се сетих, че можем да минем през Фантастико, което ни е на път и от там да вземем бои. В крайна сметка кризисната ситуация беше овладяна.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2017, 09:46 от Тонка*

# 3 053
  • Бургас
Добро утро!
Като четох за боичките,та....аз преди малко се сетих,че и моя днес има два часа рисуване. Обаче аз го изпратих само с куфара 😂 без учебника и скицника 😂 Бива ли да съм толкова разсеяна....но и той ме издразни,като ми каза,че забравил какво му е поръчала класната....

# 3 054
  • Ямбол
Ей, Лиле, пак имаш клас, а? Браво!
Е, имам си клас, до 12 ще трябва да ги изкарам. Сега са десети.

Лиляна, напомняй ми в началото на всеки семестър. Имам по всички предмети, въпросът е на него кое ще му искат. По-нагоре, по специалните предмети вероятно ще има повече съвпадения, които да му послужат Simple Smile
...
Да, дотук два ще му свършат работа и утре като се прибере, ще каже за останалите. Иска да си купува учебника по анатомия, който бил над 200 лева и над 1000 страници, та нямало да му е удобно принтиран да го чете. Ще го видим и него.

... Лили, ти как беше с цветята?
Получих много букети, на някои им свалих опаковките и си натопих. Още ми красят хола. Аз обичам цветя, но живи, хартиените - не, това е кич и дори би ме обидило.

...Аз бях на една среща, другата предстои. Но имам проблем с класната на малката.
На родителската среща каза, че искала всички да ѝ дадем копие от акта на раждане на детето да си сверила егн-то.
Аз казах, че няма да занеса и за мен въпроса приключи. Сега се оказа, че тормози дъщеря ми всеки ден и държи да притежава заветното копие.
В края на етапа на обучението се издават документи - свидетелство, диплома. В други документи често се допускат грешки и после грешката отива и на дипломата примерно. Затова най-добре се сверява с акта за раждане. Всяка година сверявам по много пъти. При записване при нас комплектът документи включва и копие на акта за раждане.

# 3 055
Лили, бях останала с впечатлението, че миналата година беше класна на 12 клас.... Това покрай баловете, които тук обсъждахме.

# 3 056
Може би заради това, че синът ѝ беше 12 клас на Лиляна си се заблудила.

# 3 057
  • Ямбол
Лили, бях останала с впечатлението, че миналата година беше класна на 12 клас.... Това покрай баловете, които тук обсъждахме.

Не, не бях класна, а преподавах на два 12 класа, които ме поканиха на бала.

# 3 058
  • Sofia
Добро утро  Blush! Че то било хубаво да се понаспи човек  Whistling. Ох,много ме мори ранното ставане,много...че хем рано ставам,хем късно лягам и ми се събират 6-7 часа сън, които са ми крайно недостатъчни и си личи  Mr. Green. Младежът ми не личи да е болен  Praynig,обаче е доволно наспан  Laughing.
Нашата РС предстои след седмица,тъкмо имам време да започна разкрасителната подготовка за нея  hahaha.
Трябва да се поразшетам,че ще имам рода на гости,софри ще разпъвам.
ММ ми помага всяка вечер за сервиране и отсервиране. За готвене и пазаруване-не. Аз и не желая. Naughty

# 3 059
  • София
И на нас искаха копия от акта за раждане на седмокласника, заради дипломите, за всеки случай. Аз, разбира се, не занесох. Не щото егн-то на сина ми е голяма тайна, има го на сто места из училището, ами просто забравих. Та, госпжата вчера пусна един списък, всеки да си свери егн на детето, отбелязах отстрани, че няма грешка и това беше.

Общи условия

Активация на акаунт