Райче, май в линка пише какви са боите. Не си спомням маслени ли бяха или други. Самата картина е голяма, иска се търпение и прецизност. Не смятам, че е подходяща за деца или поне не и такива под 15 г., но все пак си зависи от детето.
.Можела съм да легна да си доспя до 10—11!След като изредих „лесните” неща,които трябва да свърша,ММ реши,че на него ще му е по—лесно,отивайки на работа
.По принцип ми харесва графика по който работя,че имам време за дом,мъж,дете,мои си неща,но все по—често ми се иска това време да е повече.
. И не са виновни децата.
Никъде ги няма моите обаче
Ще го измисля.
Сегашното вече ми омръзна, иначе не е мръднало за 4г. Качеството си е качество дето се вика и затова не ми се прави компромис.

интересна тема сте захванали. Аз тъкмо съм в етап, в който буквално само работя, прибирам се и съм толкова спряла и уморена, че нямам сила дори за социални контакти.
Буквално всеки ден е като предишния. ( е, има и хубави неща, ама като цяло, свързаното с работата е това). Аз самата не знам дали бих издържала да съм си вкъщи обаче, по-скоро ще се побъркам, отколкото да се чувствам добре. Но пък не бих искала и по 8 часа да съм наказана в тоя офис. Ако имам дечица, дай Боже, с радост бих си ги гледала, но тогава ще съм отдадена на тях и може би ще е различно.
. Признавам си,че за мен е изключително натоварващо работенето от 8-9 до 17-18 ч. След работа исках да си почина, да си поблея,не да се захващам с вечеря,дете и мъж. Да не говорим за кошмарния трафик и пътуване по час в посока.Ами,не е за мен тая работа
.Единственото, което ми липсва е екипът, с който работех. Но пък те се разпръснаха по различни организации. А и моето условие е да работя по 4-6 часа.
.
.Докато напазарувам,разтоваря,сготвя,подредя,аранжирам...ми се отели волът.За 3 часа масраф
.И си плюх в пазвата,че не слагам софри за 7-8 човека ежедневно.Щях да избягам
.Но пък кеф цена няма. Сватовете-доволни,наприказваха се,нагостиха се
.Препоръчани теми