Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 957
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 035
  • София
Ти пък, сирена и хамони, той беше в Азия Joy Освен един пакет ориз да ми беше донесъл!

# 4 036
Аз днес се поглезих със златна маска за лице, другата седмица мисля едно арганово масло да си взема. Имам няколко вида масла, ама нека и арган да имам.

# 4 037
Аз не виждам, защо трябва да се поставят етикети на хората.
Магазин като магазин....изказването на Ша няма да го коментирам.
Да купувала съм неща от този магазин- ами екип за колело е под 15 лв....за същото плащам около $100. разликата е огромна, а аз не обичам да хвърлям пари на вятъра.
Имам тениска от там - 8 години не е мръднала, имам и на Кавали- след първото пране е за боклука.

Обичам и миришещи сирена и хамон и прошуто- когато сме си в Бг и пътуваме из Европа, куфърът ми е пълен предимно с това.
От Азия мъкна подправки, имах жена, която чистеше в къщи, докато живеех в БГ- майтапеше ме, че кухнята ми била като вещерска - толкова бурканчета и подправки не била виждала

# 4 038
  • София
От Азия мъкна подправки,

А, благодаря ти! Щото и аз това си поръчах, ама дали ми донесоха?! Не ща, вика, тайландско да ми готвиш, аман, искам си бг кухня! Ручай боба тогава...Rage

# 4 039
  • постоянно
Сигурно щото още не те е пуснал вируса,  Хер. Wink Като ти мине ще ти просветне и няма да ми се ядосваш толкова  Grinning

Вируса наистина не ме  е пуснал още - в това си права.  Peace

Просто ми идваш в повече с някой от коментарите си - като двойно парче сахер си ( тоо мъч )
Без да те обидя , но с тези си разбирания за живота и околните си една от  причините поради която България никога няма да е видяна като истински Европейска страна. Тълкувай ме както искаш !

Научена съм да виждам доброто в хората , но   ми се струва непосилно от това което " виждам " и чета у теб . Mr. Green

# 4 040
То не стига, че работя, ами и в Лидл пазарувам, ужас...моля социалните, директно ми превеждайте помощите  Hug

# 4 041
Никак няма да те тълкувам. Казвам си мнението и усещането като съм била в този магазин,  не виждам какво има за заяждане, освен, че ти е криво.
Масло имам от там, какво искаш, оцеляла съм Лидъл , но това не значи, че  докато съм го купувала съм мижала. Laughing

# 4 042
  • София
Когато за първи път стъпих в Лидл се зарекох, че повече никога няма да посетя отново този магазин. Стана ми противно и гнусно. Е, мина ми! Сега ходим 1-2 пъти месечно. Научихме се какво да пазаруваме от там, защото на други места няма такива продукти. И най-важното - каквито и дрехи да съм взимала, най-вече на Кати, са изключително качествени и на съвсем народни цени.

# 4 043
Ама Ша ти откъде пазаруваш, някъде където няма видоизменени старци ли. Изказването ти е супер ограничено.
Аз пък пазарувам от където ми е изгодно, дали ще е Лидъл или някакъв друг магазин какво значение има.

# 4 044
И аз купувам само определени неща от там, не ми е за ежедневно пазаруване, но виждам само нормални хора там. Изказването беше повече от грубо. Безалкохолните и над левче са боклук.

# 4 045
Ама свят шарен, навсякъде пазаруват различни хора - млади, стари, бедни богати. Добре, че не са въвели още фейс контрол и имаме право да пазаруваме навсякъде.

# 4 046
Ренко, хич не се оплаквам от живота си на домакиня. 
Знам,знам Hug .И аз искам такъв,но за момента е трудно.Някой ден,може би...
От Лидл взимам доста неща,почистващите и сладкарските са им хубави.Пък викат,че съм богата,и затова не ми дават ни социални,ни детски...пууу.

# 4 047
Има голяма разлика от магазин до магазин, независимо на коя верига. И това идва основно от управителя и персонала на въпросните.
В Плевен в Била и Кауфланд ми смърди на мърша, да не говорим че е и мръсно. Аз пък там много рядко влизам, не мога да изтърпя миризмата.
Лидл ми е под блока, най-удобен ми е и доста неща пазарувам оттам.

Сега и моето изказване може да прозвучи кофти...но...
Някои жени ако нямаха мъже да ги издържат...не в Лидл щяха да пазаруват, ами и за кварталната бакалия щяха да си броят стотинките.

# 4 048
И аз купувам само определени неща от там, не ми е за ежедневно пазаруване, но виждам само нормални хора там. Изказването беше повече от грубо. Безалкохолните и над левче са боклук.

Почти? Simple Smile.

Типично в неин стил. замаскирано зад небрежност, но с цел Wink.

# 4 049
Мъжа ми е спортист от както се помни.Много внимава каква храна влиза в къщи, пазаруваме  от проверени месарници,  зеленчукови пазари и млечни магазини, много рядко се взема нещо от веригите.
Няма какво да ви е грубо, истината е такава, хората гледат евтиното, ако и ние не можехме, щяхме да го гледаме. Няма драма или обида.
Та това е. Wink Peace

Общи условия

Активация на акаунт