Закупуване на жилище

• 77 824
  • 699
  •   1
Отговори
# 495
Така само на усещане точно са изгоряли най-много хора...

# 496
Само информативно - зад хотел Вега точно е заграден нов парцел и ще започва строеж. Смело мога да предположа, че ще е на Идол, въпреки че не са го обявили, защото от вътрешен човек там знам, че ще започват два проекта в района. Мисля, че до блока ще има долепено и фантастико или ще е част от блока. Та който търси в района може да звънне на фирмата. Като цяло тази фирма е стабилна и с добри отзиви досега, по-бавничко си строят сградите, но може би е за хубаво.

# 497
  • София
Зад "Вега" се предвижда голям суперкаркет с 4-етажна офисна част, а в имота на "Трелеборг" ще може да се построи 8-етажна офис сграда, свързано застрояване.

# 498
  • София
Последните постове ме радват - района се обновява и се строят удобни и за дианабадчани магазини.

# 499
Да...Районът около хотел Вега е доста привлекателен...

# 500
Не е зле и за Дианабад да се направи някой свестен денонощен магазин

# 501
  • София
Няма шанс докато БМБ не фалира.
Собственика не разрешава, средно силен е.
А и между блоковете няма определеното място за паркинг и склад.
Била уж проби обсадата от скоро.

# 502
Да се гръмне този на БМБ, или поне да го направи денонощен...

# 503
Ми че то май в доста квартали няма денонощен магазин, не е болка за умиране Simple Smile а, сигурно в студентски има

# 504
В студентски има, ама аз обичам да ми е на 5 мин пеша макс Simple Smile Та затова и съжалявам хората в Дианабад... Ако това БМВ мачка така конкуренцията е голяма свинщина...

# 505
В студентски има, ама аз обичам да ми е на 5 мин пеша макс Simple Smile Та затова и съжалявам хората в Дианабад... Ако това БМВ мачка така конкуренцията е голяма свинщина...
Съжалявай ни, Иване, съжалявай ни. Детето ми не смееше да излезе само пред блока в Щутгарт, при това преди повече от 10 години. Като се преместихме в Дианабад, хем сме до Ге-ме-то не можех да го задържа вкъщи. Та, критерият наличие на денонощен магазин ми е в края на класацията при избор на апартамент. Толкова е в края, че даже е на другата страница и не го виждам и често го забравям!

# 506
Разни хора разни идеали, за мен е важно. Дианабад е не лош квартал, но това с магазините и нещата, които работят вечер или по-точно липсата на такива за мен е доста неприятно.

# 507
Дали някой от вас е ползвал кредитен консултантски център за ипотечно кредитиране. Доволни ли сте от услугата и препоръка за свестен консултант, ако може. Мисля, че четох назад по темите, но не го откривам в момента. Благодаря за помощта.

# 508
  • София /Абсурдистан
Дали някой от вас е ползвал кредитен консултантски център за ипотечно кредитиране. Доволни ли сте от услугата и препоръка за свестен консултант, ако може. Мисля, че четох назад по темите, но не го откривам в момента. Благодаря за помощта.
Ние, но не беше за ипотечен, а за потребителски. Но прави консултации и за ипотечни също. Жената ни каза къде ще е най-изгодно, то и така си беше, и подадохме документи. Одобриха ни веднага, но... Беше си спестила да ни даде важна информация относно едни такси и така ако мине. Ние отказахме да го вземем. После аз проучвах сама и намерих на друго място. ММ и до днес я подозира, че праща хора на една точно  определена банка, но аз не съм сигурна в това. Имаше и други хора, които търсеха услугата, даже и такива с лоши кредити, жената си работеше добре. Тогава проучвах доста и стигнах до извода, че банките преценяват всеки клиент индивидуално, не гледайте какво им пише на сайта. Обиколете няколко и ще се убедите сами.  И друго - ако си получавате доходите в една банка, то обикновено тя и ще ви даде най-изгодните за вас условия. Поне при нас така беше.

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 21:05 от Unknown_lady

# 509
С всички възможни ръце мога да препоръчам този кредитен консултант, конкретно Нася:
http://sanuk.bg/

Разбира се, че взима комисионна от банката и това е в реда на нещата, но въпреки това работи изключително съвестно и не иска да те набута с нещо, което няма да ти е изгодно. Конкретно мога да споделя, че предвижи всички документи онлайн/дистанционно в 4-5 банки, от които имахме конкретни предложения и ИЗБОР. Смея да твърдя, че условията бяха добри и ГПР - също. За нас беше най-важно да няма обвързващи точки и клаузи, освен разбира се погасителния план Simple Smile

Не взима такса или комисионна от клиента и не сте обвързани да имате сделка.

И друго - ако си получавате доходите в една банка, то обикновено тя и ще ви даде най-изгодните за вас условия - това е пълна измислица и явно съвпадение.

Общи условия

Активация на акаунт