Добричките мами бутат господа и дами-Добрич 9

• 22 308
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
 Уфффффффф такава жега е навън, че ми иде да се цопна във една вана или басейн и да не излизам, поне докато не се разхлади. newsm37 Направо ми иде още отсега да изляза в болнични, но нали обещах на шефа ми да съм на работа до 30 юни. То аз трябва да изляза в болнични 45 дни преди раждане около 19 -24,45 юни така, че някак ще го преживея дотогава. Обаче как ще се спи вечер в тези жеги, направо незнам. smile3512 Особенно нашия апартамент както е изжяло южен, смятайте за каква сауна става въпрос.

# 166
veselina kalcheva , за Веско- знам го(може и той да се сети за мен). Засичали сме се по разни курсове. Той е от колегите, които уважавам заради знанията(защото има и такива от другата категория). Аз съм си все там на работа откакто съм завършила Вуза(далечната 1996г.). Със Силвето(моя колежка- сега в щатите) са учили заедно в Шумен. Сигурно ще се сети за нея.
Е, сега ако го срещна ще знам, че женато до него си ти Wink А ако не си ти, ще го издам веднага. Mr. GreenГрада е малък...
Иначе- поздравления за семейното планиране- Браво!
за работата: аз от 9 м. работих докато започна великото драйфане- 1м. и когато драйфах само по 1 път на ден и имах слаби контракции- 1м. Останалото беше болничен и престой в болницата по уважителни причини. Обаче мен ако питаш- възползвай се от ситуацията- почивай активно, колкото се може повече(разучи от консултацията какви са възможностите за болничен, защото има ограничения, но и тънкости Peace).
И да работиш- никой няма да ти издигне паметник на славата.
А кога ти е термина?

За всички- лек ден!

# 167
mimi_kir ще го питам за тази Силвето дали ще се сети , че са учили заедно. Аз да се оплача, че хола ми от няколко години е превърнат в компютърна работилница и се търкалят кабели, дискове, разглобени компютри и т.н. Направо място няма за мене. hit От време на време има някаква оправия, но тя е за кратко. Дано у вас да не е така. Иначе в ЕГ имам още една позната която преподава по информатика там - Маргарита Мартинова, съпруга е на нашия семеен стоматолог. Твоят съпруг и той ли е в даскалския занаят или е извън сферата на даскалите?
А иначе за термина, общо взето първия път на консултацията беше определен за 8 август,а преди около месец се оказа че съм с една седмица напред и се премести на 3 август и ми казаха, че колкото пъти ме гледали на видеозона е щяло да има показва различна дата. Това направо ме ошашави  Rolling Eyes и аз незнам какво да мисля. Честно казано имам само ориентировъчни дати. Другата седмица смятам да се местя при д-р Инджиев на консултация (и да го помоля най - после да уточним коя е датата, че да знам точно), защото пак ще се уговарям с него за раждането. Първият път раждах при него и съм много доволна. Сега стига по - това време, когато ще раждам да не излезе в отпуск, че ще ми обърка план - графика .
Ти кога излизаш по центрото, че да си чукнем една среща?  cheers
Докъде я докара с шиенето? needle
А за семейното планиране - какво ти Браво. Не мога да угодя на бабешки капризи за име да е на баща ми. За майка ми говоря ( за мен си е права защото и аз мисля почти като нея), обаче Веско не ще и да чуе, защото племенницата ми е наречена на баща ми и сега има негласна война  fight между тъща и зет, а аз съм като отдушник. Всеки от двата лагера на мен се изповядва.

Последна редакция: вт, 23 май 2006, 15:43 от veselina kalcheva

# 168
Привет и от мен,
Изпозвам Дани докато спи да прегледам форума, че иначе е кушмар. Научи се да се качва на столовете и от тях на масата, където обикновено ми е лаптопа, и нямам мира, него ли да пазя (масата е доста висока) или да пиша.

Та така де, при нас продължава гадното време, днес пак валя сняг, а в същото време ухае на окосена трева (започнаха да косят зелените площи). Голям майтап, мирише на пролет, а в същото време сняг вали.  #Crazy

Веси, това с термина и видеозона е много относителна работа, макар, че с Дани познаха. Термина ми беше за 9 март, той се роди на 7-ми. Иначе с баткото въобще не познаха. Беше определен за 29 юли, а той се роди на 12 август и то с предизвикване на раждането. Така, че не се притеснявай, просто когато му дойде времето, ще стане работата. Mr. Green
А за името, баткото държаха да е на свекъра ми, аз се съглсих, макар, че ме беше яд, че прекалено голям натиск имаше от страна на свекърва ми върху мъжа ми, но това вече няма значение.
А за Дани, аз сама си избрах името, на никого не е кръстен. Моя мъж каза, каквото аз избера, макар, че този път свекървата натискаше да го кръстим на баща ми, но аз казах, че в крайна сметка си имат син. А аз исках името хем да го има в исландкия именник, хем в българския, така стана и с баткото и съм много доволана. Може и да са мърморели, но аз съм надалеч и не съм го усетала.  Flutter
Така, че майка ти може и да омекне, но си мисля, ако бях на твое място бих се съобразила с мъжа си. Това е мое мнение.

# 169
И аз да се запиша набързо, че съвсем се изгубих, но с тези изпити и разходки направо незнам на кой свят се намирам. На майчетата дето са на кухня искрено им съчувствам, като знам колко беше добра кухнята докато вземах аз, даже съм насарчавала приятелките си да си записват децата. Защо така стана немога да си обясня.
 И аз ходих до обувния, има страшни обувки и сандалки ( особено за момичета) и ние си купихме едни, макар цените да са соленички.
  Чеча, Светла понеже знаеш коя е нашата обща позната днес проби ушите на малката при Карпузов и всичко мина без проблемно, даже и без рев. Така, че явно се справя много добре човека.
  Ами това е, като гледам как се включвам явно пак ще успея чак на другата тема. Иначе изчитам всичко подробно де, ама по цяла нощ пиша теми и при мисълта за писане направо #Crazy

# 170
ar4ela, ще чакаме да се похвалиш! Wink
Mama Vessi , понякога да си надалеч има и своите хубави страни! Wink
Честито на всички които ползват буквите!

# 171
  • Емаесесаесесапипиа
Здравейте мами и от мен
Ние под ред цялото семейство си пренасяхме един вирус. Почна от мен, мина през баткото миналата седмица, та най-накрая стигна и до бебето. Много неприятно. Носът й е много запушен, трудно диша, отказва да яде почти всяка твърда храна и само суче, буди се на през два часа вечер и изобщо е в кисело настроение. В следствие на това от няколко дни ходя като сомнамбул от недоспиване. Напоследък много уморена и изцедена се чувствам. То и времето такова шантво. Хем ме е страх да я посъблеча, хем ми се струва, че много се поти от горещото и по-зле става... вие как обличате бебета сега? Баткото вече е по тениска, ама тя ходи с два ката дрехи и яке отгоре...
Имахме събиране на випуска - 10 години 11 ж от ЕГто. Събрахме се 15 човека. Почти всички момчета бяха там, а от момичетата само пет...Пак е добра успеваемост след 10 години: знаем си дирите и поддържаме връзка. За съжаление имаме две съученички, които винаги ще си останат на 25..... Sad. годините ми в гимназията бяха най-хубавият период в моя живот, най-смисленият и дейният. Там се запознах с мъжа ми и от тогава все някак семейно го караме.
Анушка, излизаш ли по центъра на разходка? Кажи кога можем да се видим да дам паричките
Баба Цоцолана: непременно ще се включа в темичката. Аз я търсех тази темичка, но не се бях сетила да погледна в "Нашите деца"
Амарена: скоро ще имаме рожденнички, а? Как смятате да празнувате? Кого ще каните? Проходи ли вече момиченцето ти? (аз съм сигурна, че си писала, но съм пропуснала), Колко зъба има? Ние още сме на два долни и малко се тревожа от беззъбието й.
Да се похваля: купихме си сушилня и останах много доволна. Преустроих цялото мокро помещение, за да има къде да я вместя и в момента тя стои на специално направена стойка от винкели върху пералнята. Край на простирането. Средно пускам по около пет перални на седмица, така че доста време ми пести, а и не мачка дрехите.

# 172
честит ни светъл празник - 24.май!

Желая оздравяване на болните , успешни изпити на учещите, пълни и качествени порциони на вземащите от ДМК, страхотни тоалети на стягащите се за празненства и една слънчева ,но не много гореща седмица на всички!

fapua,ходим вече,белим коленете Laughing
И ние сме само с два долни зъба,споко. Wink Но чух,че нямало човек,на когото не са излезли зъбите,така че спрях да се кахъря Wink
Много е пораснало Лилето!
За рождения ден на Симона моите родители ще дойдат и родителите на мъжа ми .Пада се в петък,но ще го направим в събота,а на самия ден ще поканя някои комшийки на кафе.Но понеже на рождения ден мисля да направим и официалния прощъпулник с търкаляне на питката и нареждането на предметите,може да поканя и две приятелки с дечицата,за да стане по-весело и за малката .Но не съм го решила съвсем точно.

Честита сушилня!Голямо облекчение е ,особено зимата и за по-големи неща,като чаршафи,хавлии,покривки.

За обличането: Аз днес в къщи я бях облякла само с къси панталонки и тениска с къс ръкав,макар че у нас никога не е горещо лятото(все едно сме с климатик) Между 11 и 17 часа не я изкарвам последните дни. Излязохме днес към 17.30 и беше облечена с много тънка блузка с дълъг ръкав и памучен летен панталон,тънки чорапки на дупки и сандали.Нося лятно якенце за всеки случай,но не сме го обличали скоро.
Следобяд като заспа обаче,беше само по едно боди по къс ръкав,а като се събуди ,цялата и глава беше потна. Мразя ги тези жеги!

Последна редакция: ср, 24 май 2006, 01:57 от Amarena

# 173
Честит 24ти май!!!
Днес е чуден ден....много обичам този празник..ще ходите ли на манифестация Mr. Green...ееех спомням си когато бях мажоретка...дефилирахме Mr. Green на 24ти май...и така объркахме редиците....Керанов /за тези които са учили в Хуманитарната/ беше избеснял Mr. Green....А скоро гледах по центъра как репетираха предаване на знамена и като кажат "ходоом марш!" и ония ми ти ученици като си завлачат краката hahaha...минат 20 м и изкривили редиците...много се смях Joy...Днес е и сбор Crazy...винаги съм се чудела ..абе какъв сбор Thinkingнали сме град newsm78...така че лудницата ще е пълна .
Пожелавам ви весел и слънчев ден...  Nature Sunny

# 174
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet\ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

# 175
Честит 24 Май!

Обожавам го този празник и сега като гледах по Втв манифестацията, направо се просълзих.
За съжаление на мен никога не ми се отдаде възможността да маршерувам, само в първи клас, защото ние с Детския хор винаги бяхме строени до трибуната и пеехме. "Върви народе възродени".

А Керанов, нямаше грешка. Много го уважавах като учител, все минавахме метър в неговите часове. Ехх, спомени, спомени.

Прекрасни мигове ви пожелавам днес!

# 176
Честит 24 май!

Ние вече сме с обички на малките ушенца. Вики излезе герой почти не усети като й ги пробиваха. smile3501
Ние днес ще излезем малко по късно, че голяма жега навън.  Nature Sunny Пък и да можем на обяд да се почерпим за празника cheers

# 177
  • Добрич
Честит  празник !!!
Аз накратко пак да се оплача. Вирусът ни изпотръшма всичките. Cry В неделя през нощта подхвана дребния, цяла нощ повръщане и диария. Вторник сутринта подхвана таткото, а ние с каката се предадохме вчера по това време. Тя си изповръща горката червата, аз се "оттървах" само с дрисок. Много лошо така, един след друг болни, всички само на мен разчитат да ги обгрижвам, а на мен ми е лошо, лошо, две не виждам.
Сега сме уж по- добре, само си полягваме по малко. За съжаление каката изтърва първата си манифестация, и вчера тържеството за завършване на първи клас.  Cry Само за това ме е яд най- много. Тя така се гласеше!
Утре ще излязат резултатите от микробиолията на малкия. Нещо не мога да му сгъстя акито Sad
Та така, привет от дрисливата къща. Много е гаден този вирус, пазете се!!!

# 178
Абе,какво става днес?? ShockedВируси ,болести...Аман вече...
anuschka,дай подробности за този вирус ,че и у нас нещо работата втасва.Не знам какво ми има,но цял ден кихам,сополи до земята,сълзят  ми очите.Мисля си,че може да е сенна хрема.То май всяка година по това време ми се случва,но досега не съм си обръщала внимание,но сега ми е толкова разхлабена имунната система от недоспиване и неядене(безапетитие),че го усетих доста осезаемо. Twisted Evil
И както не съм във форма,малката днес се преобърна с проходилката(бях я сложила за малко.Защо ли ми трябваше?? Embarassed) и си удари главата.Сега и е червено около окото.Слагах лед,малко се пооправи,но аз още треперя.Снощи пък четох в нета до 4 часа за рахита,защото си въобразих ,че може да има(изпотяването на главичката и забавянето на зъбоникненето).Пак са ми настъпили тройнокритичните дни Cry
Оправяйте се бързо! baby_neutral

# 179
Добро утро поспаланки.
Черпя ви едно голямо кафенце   food010Явно героите са уморени след празника.
Anuschka направо ми е мъчно за тоя вирус дето ви е тръшнал семейно. Успешно оздравяване.
mimi_kir моя убавец се сети за Светлето и теб си те спомня.
checha честити ви обички.
Ние утре с мъжо имаме годишнина от сватбата.  1dating Цели 4 години. А аз се шегувам, че го търпя 4 г. легално + още 2 нелегално (докато бяхме гаджета).
На всичкото отгоре в неделя на 28 май сме канени на кръщене на едно сладко момченце на едни наши приятели и днес - утре трябва да ходим да избираме подарък.

Общи условия

Активация на акаунт