15 години GABOL в България - включете се в играта ни!

• 14 727
  • 206
  •   1
Отговори
# 105
Познавам раниците Gabol ! Най- важната характеристика за една раница, лично за мен, е тя да пасва добре на детето и да му е удобна. Да бъде с добре подплатени презрамки, за да не тежи толкова, докато се носи. Това в комбинация с красиви цветове би било чудесно Simple Smile

# 106
Имаме раница на Gabol.Използвахме я в градината и за разходки.Страхотни модели.Дъщеря ми много си я харесва и иска да има такава за училище.Тази година ще бъде в първи клас и мисля да сме именно с Gabol.Нашата е като нова,не се обезформя,намачква или напуква отвътре както предишните,които сме имали.Супер качество

# 107
Познавате ли бранда Gabol?
- Разбира се, Gabol е добре познат, един от най популярните.

Кои от характеристиките на раниците смятате за водещи при избора на ученическа раница и биха ви убедили, че раницата GABOL е подходяща за вашето дете?
-  олекотена
-  анатомичен гръб, изработен е от дишащи материи
- презрамки - меки (подплатени), широки, с подходяща форма
- циповете - здрави, да позволяват лесно отваряне и затваряне
- добро разпределение -  да побира всичко необходимо добре организирано
- подсилено дъно
- светлоотразителни елементи

# 108
До сега не бях чувала за раниците Gabol, но от прочетеното се убедих, че те са подходящи за децата, защото са здрави; имат дишащ гръб и няма да се изпотяват, докато я носят; имат подсилено дъно

# 109
Бранда го познавам - имам вкъщи и за децата несесери и детски чанти. Скоро ще избирам раница, като за мен е важно да е удобна, да се хареса на детето, функционална и здрава.

# 110
Дъщеря ми има чанта Gabol и сме много доволни. За нас е важно раницата да е здрава, лека и удобна на детето, с дишащи материали да не му спарва гърба.

# 111
  • Ямбол
В последните 5-6 години купувам само раници Габол. Харесвам ги, защото са здрави, удобни и с добър външен вид. Харесва се и от детето ми, което пожела и несесер, че даже и тетрадки за да е в тон. А и цените са приемливи за качеството, което предлагат.

# 112
Познавам Gabol от последните ми години в гимназията, тогава ме впечатли дизайна. Въпросната чанта все още се използва, разбира се, отдавна не ежедневно, но е от резервите.
Сега марката ме печели и с качество, отговарящо на цената, както и с удобството на раниците. Голямото разнообразие на десени, както и възможността да открия продуктите в доста обекти са още плюсове.

# 113
  • в огледалото на живота
Не съм била от притежателите на тази марка,но прочитайки характеристиката на повечето мисля,че отговарят на  изискванията .

Лично за мен водещи при избора на ученическа раница са следните предимства:
-Ортопедична;лека;с твърд гръб; светлоотразители;непромокаем плат;устойчиви ципове и не на последно място:цена разбира се!

Peace

# 114
Познавам раниците на Gabol - имат симпатични модели. За мен, най-важните характеристики за раници са лекота, здравина и да е водонепропусклива.

# 115
Ако трябва да съм честна, не познавам бранда Gabol. Но не е късно да го опозная, имам две деца в ученическа възраст.
За мен раницата трябва да бъде:
* с подсилени презрамки, да е здрава
* с ергономичен гръб
* с повече отделения

# 116
  • София
Не съм запозната с марката Gabol. Важни характеристики за мен при избора на раница са:
- да е здрава;
- да има повече отделения (включително страничен джоб за бутилка);
- да е с ергономичен и омекотен гръб;
- да е водонепромукаема.

# 117
Познавате ли бранда Gabol, кои от характеристиките на раниците смятате за водещи при избора на ученическа раница и биха ви убедили, че раницата GABOL е подходяща за вашето дете?

Познавам бранда Gabol, защото нашата ученичка има раница, която остана като нова през цялата учебна година, въпреки ежедневното натоварване с учебници и помагала. Тази година ще си я носи отново. Харесвам и чадърите от същата марка които идеално пасват на раницата.

# 118
Познаваме бранда GABOL, ползваме продуктите Ви. За мен най-важните характеристики на една раница са:
 - големината и функционалността й отвътре, да има място за всичко, което ученичката ни носи на училище;
 - да е олекотена самата раница, за да не добавя тежина към и без това тежките учебници, тетрадки и помагала;
 - да е в красиви разцветки и да се хареса на дъщеря ми;
 - да е с ергономичен гръб;
 - материите да са здрави и да издържат и повече от една учебна година.
 Peace

# 119
  • велико търново
Да харесват и двете ми дъщери раници Габол. Ще си ги купим пак и пак.

Общи условия

Активация на акаунт