15 години GABOL в България - включете се в играта ни!

• 14 723
  • 206
  •   1
Отговори
# 120
Разбира се, че познавам бранда.
За мен е важно раницата да е с ергономичен гръб, да е лека и да има приятни разцветки.

# 121
  • софия
Избрахме Габол още в детската градина -малка свежа раничка Spring серия.
Сега сме за първи клас и взехме отново ,но ученическа.
Важното е да е лека,удобна ергономичен гръб,да е над дупето и да се регулират презрамките,да има прегради и да е свежа и пъстра.
Чудесни са и несесерите,протмоненцата и всичко необходимо на детето в една тоналност.

# 122
Познавам марката Gabol. Като родител на ученик, за мен е важно раницата да бъде здрава, лека и удобна за правилна стойка.

# 123
Днес избирахме, избирахме и накрая ученикът отново си хареса Gabol.

# 124
  • Варна
Бранда е много разпространен в БГ. Последния продукт, който си купихме преди седмица е несесер. При избора на раница ми е важно да е лека, издръжлива, с достатъчно отделения, да е с анатомичен гръб. Раниците на Габол отговарят на изискванията ми, единствено цената не винаги Simple Smile

# 125
Марката е много популярна. Преди детето ми да стане ученик, изчетох много мнения от форума и препоръките бяха най-често за марката Габол. Важно е да е здрава, лека и красива.

# 126
  • София
Здравейте!
Разбира се, че познавам марката Gabol. Тя е популярна и продуктите са с много добро качество и дизайн. При избора на раница за моето дете е важно да е с анатомичен гръб, лека, здрава,  удобна и с красив дизайн.

# 127
  • София
Познаваме бранда Габол, предпочитана марка в семейството ни.  Голяма ми дъщеря не я заменя, а сега и малката , която тръгва на детска градина я предпочита. За мен най- важно раницата да е лека, здрава и с анатомичен гръб.

# 128
Здравейте, разбира се, че познавам марката Gabol. Моята дъщеря има раница и моливник с две отделения на Gabol. Най - важното за мен при избор на раница е да е безопасна за детето, да пази неговото гръбче , да е лека и от здрава и качествена материя. Не на последно място трябва и да е цветна ,пъстра и дъщеричката ми да я харесва за  и да я ползва с желание. Защитния калъф е много функционален и трябва да си вземем със сигурност ще ни е от полза.

# 129
  • София
Да познавам бранда, доверихме се по препоръка на близка приятелка и още за ДГ купихме малка и много красива раничка. Когато голямата ни дъщеря започна първи клас избрахме отново да се доверим на GABOL. Това на което държим е:
- раницата да бъде лека и удобна;
- ергономичен дишащ гръб;
- регулруемите колани отпред на гърдите са нещо много практично и удобно,;
- омекотените презрамки също бяха важен критерий.
Дъщеря ми държеше раницата да бъде с красив дизайн и хубави цветове, на всичките ни критерии отговарят безупречно раниците на GABOL.

# 130
  • София
Да, познавам марката. При избор на раница за мен е важно да е лека, здрава, с анатомичен гръб, светлоотразителните ленти също са ми важни, защото едното ми дете ще започне да ходи и да се прибира само от училище.

# 131
  • София
Познавате ли бранда Gabol, кои от характеристиките на раниците смятате за водещи при избора на ученическа раница и биха ви убедили, че раницата GABOL е подходяща за вашето дете?

Много от приятелите ни ползват точно такива раници. Особено силно ме впечатли преди време опцията за раница на колелца, която по-слабичките дечица могат да теглят след себе си вместо да мъкнат на гръб.
Основна характеристика на ученическата раница за мен е да е лека. След това - здрава. Презрамките да са добре положени - в горния ръб, а не по-ниско.
Похвално е наличието на светлоотразителни елементи.
За детето е важно да е "яка".

# 132

По случай 15-годишнината от присъствието на бранда в България ще зарадваме един от вас с подарък: раница GABOL, пълна с продукти JOVI!
За да участвате в играта, трябва да отговорите с коментар на въпроса:
Познавате ли бранда Gabol, кои от характеристиките на раниците смятате за водещи при избора на ученическа раница и биха ви убедили, че раницата GABOL е подходяща за вашето дете?

Имате право да участвате само с един коментар и да спечелите 1 брой награда според пола на вашето дете. Късметлията ще бъде изтеглен на случаен принцип и обявен в настоящата тема на 08.09.2017г.

Наградата съдържа:
1 раница Gabol (219500 Gabol Style за момиче или 220200 Gabol Power за момче)
3 комплекта продукти JOVI (1 комплект пастели JOVI 12 цвята; 1 комплект флумастери JOVI 12 цвята; 1 комплект пластилин JOVI 15 цвята).

Пожелаваме на всички ученици и родители успешна учебна година!

Здравейте, познавам марката GABOL още  преди 11 год., когато моят син започна първи клас.Тогава много избирах и търсех най- подходящата раница за него.Харесаха ми цветовете,уникалността , удобството и лекотата.Комбинирах с несесер със същия десен.Останах положително изненадана, когато в края на първи клас след такава ежедневна употреба раницата все още беше здрава.Сега пак ще ми предстои 1 клас и без съмнение ще избера отново марка Качеството е безупречно, особено за малки деца,моделите красиви и модерни,цените достъпни за българския пазар!

# 133
  • Пловдив
Познавам марката Gabol  и бих заложила на нея при избор на ученическа раница. Основните и предимства на раниците за ученика са, че са леки, удобни, функционални и с атрактивният дизайн.

# 134
Познавам марката. Купували сме чанти. При избора на раница основните характеристики на които държа са: удобство, лекота на раницата, функционалност, здравина и десен.

Общи условия

Активация на акаунт