15 години GABOL в България - включете се в играта ни!

• 14 720
  • 206
  •   1
Отговори
# 135
Раниците Габол познаваме още от децата  на сестра ми. Наследихме ползвана и ние й изкарахме душата още 3 години. После я подарихме на друго дете. Много здрави. Сега дъщеря ми и синът ми имат други раници, но пак на същата марка. Никой от тях двамата не казва дума за подмяната им. Здрави, красиви, модерни...

# 136
Моята госпожица тази година ще е в четвърти клас и съответно за четвърта година с раница и несесер GABOL. Преди да започне първи клас направих подробно проучване и категорично избрахме GABOL - първо по прочетени отзиви, а след това и на живо - десенът и удобството. Фактът, че с една и съща раница ще бъде четвърта година и тя е като нова /прана многократно в пералня/ е допълнителен бонус към сполучливия ни избор.

# 137
  • Пловдив
Здравейте,
Досега не ми се е налагало да купувам ученическа раница, само тетрадки, които ако не се бъркам са Габол.
Моите критерии за раница са - лека, ергономична, симпатична, в добър ценови клас, изчистена откъм анимационни герои (може животинче, цвете и т.н, но всичко на дисни не ме привлича особено).

bouquet

# 138
Здравейте, 
Разбира се , че познаваме Gabol и смея да твърдя,  че сме фенове на бранда. Ученическата раница на дъщеря ми е Габол и не е мръднала цяла година. Ползваме и тетрадките за училище, които са с твърди корици и с много хубави листа. Препоръчвам Simple Smile

# 139
Представяме ви интервю с г-жа Фидана Странска, управител на фирма Фистокомерс, която разказва за историята, концепцията и новостите на испанския бранд Gabol, който присъства вече 15 години на българския пазар.

https://www.fistocommerce.com/page/6760.htm

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 12:26 от Редактор**

# 140
Здравейте, не познавам марката Gabol , защото сега ни предстои купуване на раница за училище. Но познавам марката Jovi- имаме различни ваши продукт и са страхотни.
За раницата все още не съм сигурна от опит, кое е най важното, но може би трябва да  е с подсилено дъно и презрамки. Да е лека, но с функционални джобове, ципове за по добра организация. Може би весели и игриви цветове. Не изпотяваща материя и възможност за регулация на презрамките.

# 141
Здравейте, за съжаление не познавам бранда Gabol, но ще се радвам да се "запозная" с предимствата на раницата.
При избора на раница е важно тя да е лека, защото учебниците които се налага да носи сина ми всеки ден тежат достатъчно. Трябва да има отделен външен джоб за вода.

# 142
Познавате ли бранда Gabol?
 Да, познавам бранда  Gabol. Купували сме тетрадки и малка чанта. Смятам да заложа на тях и при следващи покупки за ученичката.
Кои от характеристиките на раниците смятате за водещи при избора на ученическа раница и биха ви убедили, че раницата GABOL е подходяща за вашето дете?
 ергономичен дишащ  гръб, повече отделения,  подсилено дъно, атрактивен дизайн , който да се харесва на дъщеря ми.

# 143
Две години вече синът ми използва раница Габол. Избрахме я, защото е лека, с удобен гръб и презрамки, с много отделения.

# 144
Доста добре ми е позната марката GABOL. Имам ученик в трети клас и сега вторият ще е в първи клас. Когато избирам раница за децата си на първо място държа да е с ергономичен гръб, да има подсилено дъно и да има светлоотразителни елементи. Качеството за мене е по-важно, защото важи принципът, че евтиното винаги излиза по-скъпо и отдавна не купувам евтини раници, а само качествени и маркови.

# 145
За съжаление до сега не бях се срещала с марката,но ми предстои да търся раница,възможно най-добра за моето дете. За мен е много важно да е с подсилени презрамки и дъно,да е функционална и естествено с визия която се харесва на децата Simple Smile

# 146
  • София
Познавам марката Gabol , имам плажна чанта, от която съм много доволна.
Предстои ни избор на раница за първокласнички и Gabol е една от марките, на които съм се спряла.
За мен важно при избора е да не е много тежка, да има достатъчно джобчета, прегради и най-вече разбира се да се хареса като цвят и да е удобна на детето.

# 147
Отлично познавам марката Gabol. Имаме ученическа раница, която три години подред синът ми носи / от първи до трети клас/ - изключително удобна, практична с множеството прегради, с удачни презрамки, ергономична, прилягаща много добре на детския гръб и много подходяща за тежките учебници, които се налага да носят децата. Платът е изключително здрав - след такова упорито носене няма скъсано или избеляло. Сега отново ще се спрем на тази марка! 

# 148
Познавам марката Gabol и смятам, че са едни от най-добрите на пазара. И двете ми деца имат такива раници. За мен е важно раницата да е удобна за детето, да е направена от качествена и здрава материя, както и да има удобни отделения и джобове, за да се събират всички ученически пособия. Не на последно място трябва и да е в модерен цвят и стил, за да се хареса на детето!

# 149
Купували сме тетрадки Gabol, също и несесер. За мен раницата трябва да е лека, с повече отделения, да може да се пере и да е с красив дизайн.

Общи условия

Активация на акаунт