15 години GABOL в България - включете се в играта ни!

• 14 718
  • 206
  •   1
Отговори
# 90
GABOL e позната марка, доста харесвана и препоръчвана от родители.

За пръв път купих раница от тази марка преди дни - за новата учебна година на големият ни син - тийнейджър. Детето я хареса, водено при избора си от дизайна, а аз одобрих неговия избор, след като четох препоръки за качеството и здравината. Моделът е лек, ергономичен, събира голям обем неща, има достатъчно джобове и разделения. Хареса ми също и че е мултифункционален - може да се ползва не само за училище, но и при пътувания и в свободното време. Надявам се при ползването на раницата да бъдем убедени и на практика за здравината и удобството, което ще ме накара за следващата учебна година да заложа пак на GABOL за раниците на другите ни две деца.

# 91
  • Varna, Bulgaria
Да , познавам марката Gabol от както синът ми е ученик . За 4 години раницата не е "мръднала" .  За мен водещите характеристики при избора на ученическа раница са лекота, ергономичен гръб , здравина, подсилено дъно , омекотени презрамки .

# 92
  • София
Моите деца още не са ученици, но скоро ни предстои. Раницата трябва да бъде олекотена, функционална и удобна.

# 93
Пазнавам марката Gabol.
Когато избирам раница гледам да е лека и с ергономичен гръб; да бъде максимално компактна, но и да не "мачка" учебниците и тетрадките. Разбира се да се хареса и на детето ми
Peace

# 94
Здравейте! Предлагате красиви и практични раници. Най-важното  за мен е чантата да разполага с ергономичен гръб и удобни презрамки, също така и достатъчно джобове и отделения.

# 95
  • Някъде там
От първи до осми клас децата ни са ползвали раници Габол.Изключително доволна съм от бранда.
Раницата трябва да е :здрава,олекотена и функционална.Многожеството джобове са предимство,добре е също раницата да има и ортопедичен гръб.Красивия дизайн също не е за пренебрегване за да са доволни децата.

# 96
Чувала съм за марката,не сме я ползвали все още и много бих се радвала ако имаме късмет да я пробваме. Важните характеристики за мен са здравина, функционалност, комфортен гръб и презрамки и минимално тегло и дизайн.

# 97
Раниците на Gabol са прекрасни . Едното дете ще е в 6-ти клас и досега за 5 години е изкарал с 2 раници от марката. Тази учебна година ще продължи да ползва едната, което показва, че си заслужават всеки лев даден за тях. Догодина и малкото дете ще е ученик и смятам да заложа пак на Gabol. За мен това са раниците, здрави, практични и с хубави разцветки.

# 98
  • There I was on a July morning
Ползвали сме и в момента ползваме продукти на Gabol - раници и несесер. Доволни сме от качеството им.
Основните характеристики, водещи при избора ми на раница са:
- дизайн;
- здравина;
- подсилено дъно и гумени крачета;
- разпределения и удобство;
- съотношение между качество и цена.

# 99
  • София
Здравейте. Познаваме брандо и му се доверяваме у дома. Имам двама ученика и двамата с с Gabol . Живот и здраве и номер 3 ще е с такава раница.
Най-важните и водещи неща за нас при избора на раницата са нейната здравина, удобство, дизайн, който да допада на детето и разумната цена

# 100
  • На брега на морето
Няма за какво да ме убеждават, тъй като аз сама съм се убедила в качествата и предимствата на марката, а именно - анатомичен гръб, подсилено дъно, гумени крачета, здравите двупосочни ципове, както и ситемата за поставяне на колелца, всичко това са критериите които трябваше да покрие раницата за нашият първокласник, и всичко това го намерих в раниците Gabol.

# 101
  Марката е удвоена при нас - с двама ученика и ползвани вече 3 раници Габол+ несесери.
  Раниците са сбор от качествена и издръжлива материя, понасяща екстремни натоварвания и пране, без да губи формата си и максимално разнообразие от прекрасни десени - водещо при избора.     Подсиленото дъно с гумените крачета, меки презрамки, ергономична форма на гърба, чудесното вътрешно разпределение, удобни джобове, допълнени с обезопасителни светлоотразителни ленти - безценно.
 Страхотните варианти за всеки с различна големина, форма и цветове на моделите могат да задоволят всякакви капризи и оправдават всеки лев от цената си.
Нямам колебания за следващия си избор на раница - пак ще е Габол.

# 102
  • София
Любим бранд .Естествено дъщеря ми беше привлечена от шарките ,цветовете и не на последно място дизайна. А аз много ясно изработката+( след допитване) издържливост и комфорт.

# 103
Марката е много популярна.
Преди детето ми да стане ученик, изчетох много мнения от форума и препоръките бяха най-често за марката Габол.
За мен е важно на първо място раницата да събира много неща, защото в нея синът ми носи купища учебници, а също така и храна.
Важно е да е здрава, лека и красива.

# 104
  • Пловдив
Не познавам марката,но тази година дъщеря ми е в 3 клас и ми казаха,да взимам хубава раница,защото много им тежали чантите и ще се радвам да пробвам вашите ранички😍

Общи условия

Активация на акаунт