15 години GABOL в България - включете се в играта ни!

• 14 712
  • 206
  •   1
Отговори
# 75
Познаваме добре Simple Smile. Изискванията -  да е лека, с подходящи размери, да е от качествени материали, с интересен дизайн и приемлива цена.

# 76
Здравейте, познавам бранда, раниците ви са много хубави. Детето ми притежава несесер на вашата марка.
За мен важно е раницата да е с подсилени дъно и презрамки.

# 77
  • Варна
Познавам марката, много красиви раници и несесери правите Simple Smile Имаме ваша раничка за детска градина.
Важно е раницата за училище да е ергономична и лека. За първи и втори клас - да е тип кутия, защото децата ги оставят на пода до чина, а и така се запазват учебниците и тетрадките. По-късно вече е добре да е максимално олекотена и удобна, защото вече ги носят сами до училище, а и тежестта на учебниците, тетрадките  и помагалата става значителна.

# 78
  • sofia
Баткото сега  ще е четвърти клас и от първи клас сме с раница Габол . Толкова е  здрава  , че  не е мръднала ☺. Това което ми харесва също е ,че е лека и не на последно място много красива . Другата година и малката ще е ученичка и пак ще заложа на тази марка 👍

# 79
Познавам марката, имам и несесер, който ползвам за козметични принадлежности от много време, доволна съм от здравината.
Най-важното според мен за една раница е да е лека и да не товари допълнително гърба, да има удобни джобове и да не е много скъпа. Добре е да е в приятни цветове и да издържи повече от една учебна година, но това е в графа екстри Simple Smile

# 80
Познавам марката.
Водещи при избора на раница са размера, десена, да има допълнителни джобове и да е лека и с удобни презрамки.

# 81
Бях се ориентирала към марката Gabol, когато големият ми син започваше първи клас, но баба ни изненада с подарък и засега нямаме опит с продукти на марката.
При раниците за училище гледаме да е лека, с ергономичен гръб и презрамки, функционално разпределение и привлекателен десен.
 Peace

# 82
Познавам марката.
За мен при избора на раница е водещо тя да е лека и много удобна,  да има ергономичен дишащ гръб, ергономични подсилени и омекотени презрамки и регулируем колан отпред на гърдите. А ако има и повече джобове - още по-добре.

# 83

Брандът е известен и предпочитан. За раниците - да са леки, удобни, функционални, с джобове, здрави ципове, разбира се и красиви. Добро допълнение е непромокаемият калъф за раница. Моя приятелка има пътна чанта Gabol, която много харесвам ( и за която леко завиждам) Mr. Green, така че скоро ще се снабдя с подобна.  Simple Smile

# 84
  • Варна
Познавам марката и смятам,че имат точно това,което съм гледала при избора на раница,а именно да бъде с ергономичен гръб и презрамки,да е лека и удобна,да е с твърдо дъно и да има избор на цветове и десени.

# 85
  • Русе
Да, познавам марката, ползвали сме такава раница и за големия ми син и сега за малкия- предпочитаме я въпреки по-високата цена по следните причини- функционалност-събира всички размери учебници, тетрадки и блокове за рисуване, има отделения за по-добро разпределение, лека е и не натоварва допълнително ученика, комфортна е за носене и има избор на харесващи се от младежите дизайни, качествена изработка.

# 86
Познавам марката.
За мен при избора на раница е важно да е здрава, да има стабилни ципове, да е лека.Важно е да има много отделения и джобове и красив дизайн

# 87
  • София
Познавате ли бранда Gabol, кои от характеристиките на раниците смятате за водещи при избора на ученическа раница и биха ви убедили, че раницата GABOL е подходяща за вашето дете?

Да. Ползвали сме неща на марката.
Аз гледам раницата да е лека, но здрава, с широки презрамки, за да е удобна на рамената, да има преграда вътре, и поне един външен джоб. Цената разбира се също е важна.

# 88
  • Пловдив
Познавате ли бранда Gabol, кои от характеристиките на раниците смятате за водещи при избора на ученическа раница и биха ви убедили, че раницата GABOL е подходяща за вашето дете?

*Олекотена
*Качество и здравина
*Функционалност
*Дизайн

# 89
За мен при избора на раница е водещо тя да е лека и много удобна, а именно да има ергономичен дишащ гръб, ергономични подсилени и омекотени презрамки и регулируем колан отпред на гърдите. А ако има и повече джобове - още по-добре.Също важно условие е и самото дете да си харесва раницата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт