Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 290
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 135
  • Перник
В събота си купихме от бисквитките тип "Орео". Аз и мъжът ми не ги харесахме особено, но Калоян снощи изхвърли празната кутия. Взехме и сухи пасти с какаов пълнеж, защото нямаше с ванилов. Сега не мога да реша кои ми харесват повече  Crazy

# 136
  • Варна
Здравейте да ви попитам в постоянния асортимент на Лидл има ли кокосовото им масло ?

При нас така си и остана кокосовото масло още когато беше в промоция.Още си го имаме на цена 5.49

# 137
Така...след двумесечно отсъствие от "моя" си магазин,днес се развихрих наживо като за 4 стикита...Сетих се да снимам коментираните кремчета(дано не съм ги сбъркала).При нас също няма суров белен слънчоглед,само печен такъв имаше и взех 200гр..Лудницата беше при детското,но я подминах.От Блясък имаше всичко,гръцките неща също се намират още и отново ми направи впечатление за пореден път,че лукума и халвата са доста по-евтини тук, от колкото там...

# 138
  • Пловдив
Здравейте,момичета!Признавам си,не съм чела темата много задълбочено,но не видях коментари за препарата за премахване на петна от пот Innocent Не съм го срещала преди и като знам,че повечето препарати на W5 са хубави,имам надежда,че и този ще е такъв RelaxedSmirk

# 139
Здравейте,момичета!Признавам си,не съм чела темата много задълбочено,но не видях коментари за препарата за премахване на петна от пот Innocent Не съм го срещала преди и като знам,че повечето препарати на W5 са хубави,имам надежда,че и този ще е такъв RelaxedSmirk

До сега не е пускан, така че едва ли има отзиви. В ДМ скоро пуснаха подобен, в темата за перилните препарати са доволни повечето от него.
Лично аз се придържам към максимата, че добро изпиране може да се постигне и без една камара пръскала, допълнителни препарати за третиране на петна, кърпички и прочее маркетингови трикове  Wink

Ето с какво се чистят петната от пот според човек от бранша: Whistling

Скрит текст:
Тук отново (като при почистването на машините) се смесват две неща, които са различни като причина, следствие и отстраняване.
1. Потта, особено когато е по-силно кисела (с по-ниско pH) може да предизвика избеляване на някои оцветени дрехи. Спасяване няма, освен дрехата да се багри наново.
2. Петна от козметика против изпотяване. Това е нещо съвсем различно и се третира с разреден разтвор на слаба киселина (лимонена, винена, оцетна...).

от тук ... http://www.bg-mamma.com/?topic=989358.435;topicrefid=20

# 140
Пак са пуснали ароматизирани торби за смет, лавандуловите.Прибирам вълнени дрехи и шалове в тях.Хем миришат хубаво и молци няма да припарят...

# 141
Пак са пуснали ароматизирани торби за смет, лавандуловите.Прибирам вълнени дрехи и шалове в тях.Хем миришат хубаво и молци няма да припарят...

И аз ги харесвам. Имам стари залежи от тях още...  Mr. Green

Ароматизатори за 00, стенните - дали ще има по-нататък само пълнители, или каквото пуснат сега-това ще е? newsm78
Малкият султан вкъщи е с много чуФствителен нос, само дебне кой ще излезе от там и пръска от един мой парфюм, който държа в банята .  Crazy Та да задоволя тази му страст към фъшкането, се замислих за тези ароматизатори...4 лв. за 4 пълнителя ми се вижда поносимо...

# 142
  • София

И аз ги харесвам. Имам стари залежи от тях още...  Mr. Green

Ароматизатори за 00, стенните - дали ще има по-нататък само пълнители, или каквото пуснат сега-това ще е? newsm78
Малкият султан вкъщи е с много чуФствителен нос, само дебне кой ще излезе от там и пръска от един мой парфюм, който държа в банята .  Crazy Та да задоволя тази му страст към фъшкането, се замислих за тези ароматизатори...4 лв. за 4 пълнителя ми се вижда поносимо...
в дм има едни пълнители, които стават, малко са по-къси и съответно с по-малко количество.
но са около 2лв бройката.

имам такъв ароматизатор от миналата година, ползвах неговите пълнители, последно е с този от дм.
сега мисля да накупя 3 комплекта.
но ние не сме с много чувствителни носове и май само аз си пръскам засега  Simple Smile

# 143
Аз съм купувала преди години от скъпите такива пръскала,ама то 2 пъти фъс фъс и свършваше. Скъпи бяха и сега са скъпи също. Ама ще взема от тези за проба...тези са по-изгодни като цена...

# 144
Потниците стават, разбира се, за градината. Защо не? Бельо, дали за градина или за навън, все си е бельо. Мислих да взема 86/92, че нали уж са им уголемени, а ние отдавна сме на тая номерация, но ми се сториха много къси, та взех 98/104. Те пък сега ми се виждат дълги ама да има да й топлят на дупето.  hahaha

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 17:43 от ShikeR

# 145
Тета, не се лъжи да купуваш този ароматизатор, за ден-два ще го свърши хубавеца и после тормоз за пълнители.Играли сме го тоя филм...

# 146
Момичета, тея дни ще ходя да видя има ли кръстове в гръцкия лидъл. Така де, има ли нещо в гръцкия, което го няма тук, и си заслужава да си взема Grinning
И аз се присъединявам към въпроса. Тази седмица сме в Гърция и може да мина през магазина.

# 147
Тета, не се лъжи да купуваш този ароматизатор, за ден-два ще го свърши хубавеца и после тормоз за пълнители.Играли сме го тоя филм...

И аз това се замислих.
Но изобщо няма да купувам после други пълнители - ще отлепя поставката и воала. Както направих и с предния микро спрей-дрън-дрън..с макси цена от 6 лева ли бяха тия нюню пълнители  ooooh!

# 148
Печения белен слънчоглед на мен ми е много странен, коренно различен е вкусът му от печеният слънчоглед (небеления).... Sick
Много харесваме малките вафлички- да си хапнеш вафличка или няколко и да си доволен. Не като с повечето видове от които след като хапнеш хем ти става много сладко, хем ти се иска да хапнеш още някоя.....Не че съм много по вафлите и пакетираните сладкиши Mr. Green , купувам рядко, но на тези ми допада и състава (е, като за пакетирана стока Laughing )
Днес взех ел. четка за почистване- сива. После се върнах да я сменя за синя, защото на сивата пишеше, че е за почистване на коли, джанри и подобни Mr. Green Действително, на синята е показано, че чисти котлони, мивки и др.; на външен вид иначе ми се сториха еднакви, но помислих да няма разлика в твърдостта на влакната.....НЯМА опция за закупуване на резервни четки-накрайници, поне доколкото видях.... newsm78 А, да Laughing , пробвах 2 от четките- допадна ми как чисти, малко е шумничка, но спестява натискането и голяма част от търкането.... Whistling
Чопърът със стъклената купа е супер- на дъното няма пластмасова част (на пластмасовия чопър на майка ми там е пукнато, въпреки че все още си работи), метална е- дано не ръждясва. Laughing Работи достатъчно тихо. А когато миете ножа целия ли го миете?  newsm78 Има една пружина вътре (и пластмасовият има) и брат ми ме предупреди да не го мокря там, че можело да ръждяса....дали? newsm78
По самозалепващите "черни дъски" само с тебешир и креда ли може да се пише??? Става ли и с течен тебешир, т.е. тип маркер?  Thinking

# 149
Аз вчера щях да ви предупреждавам да проверите за резервни накрайници на тези четки за котлони - да проверите как стоят нещата, но Долче-то се е сетила и е проверила вече. Mr. Green

Ножа аз го мия целия под течаща вода на мивката, но основно долу металните резци чистя...не го вардя от водата де. И да ми ръждяса, тъкмо ще си взема ноФ Laughing

Общи условия

Активация на акаунт