Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 629
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 210
  • Враца
Аз ще правя рекламация на ел.четка за зъби - много слаба батерия, работи както трябва около 20 секунди, след това само бръмчи леко, но четката не вибрира. Във всеки магазин ли мога да я оставя, или само там, откъдето съм я взела?
Във всеки един магазин Лидл може да се върне стока,закупена от който и да е Лидл,в рамките на месец с касов Бон.

Срокът не е ли вече 3 месеца??

# 211
  • Асеновград
Да срока за връщане е променен на 90 дни, вече го съобщават при покупка.

# 212
В Гърция в Лидл по-евтино ли е от при нас?

# 213
  • на Мелмак
Не, с изключение на зехтина.
Може би и водата, загледах се за неща, които купуваме -по-скъпи бяха.
Ние купуваме вода и зехтин от там.
Докато в Италия имаше по-евтини продукти.

# 214
-Добре, а по-скъпо ли е 😃или не

# 215
  • на Мелмак
Да, малко по -скъпо.

# 216
Здравейте, и аз да вляза в темата  Hug
От Лидл не пазарувам много, но заради стикитата зачестихме напоследък. Утре смятам да го посетя, за да купя някой ученически несесер и от детските чадърчета. Спомням си, че и миналата година имаше от тези чадъри. Някой дали може да каже дали са достатъчно здрави за тази цена Peace

И още един въпрос- промоционалните стоки от сутринта ли ги зареждат на съответния ден? Смятам да отида към 10 часа, а утре е първи ден на тези промоции Simple Smile
Ние имаме от миналата година такъв чадър и за цената си е добър, стабилен е, лесно се отваря и затваря.

# 217
  • София
Пробвах новите бисквитки "Neo". Вкусни са. За мен са по-хубави от Орео-то.
Появила се е "рицинката" Simple Smile

# 218
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!

Ползвали ли сте препарата за фуги, който е в сегашната брошура и доволни ли сте?

# 219
Майка ми преди малко е минала през лидл Варна Мир, стикита нямало. Според касиерката нямало и да има повече. Явно се е сопнала на искате на целия касов бон(предупредих я) казала й, че никъде другаде нямало да й дадат стикита, дори в техния магазин да отиде след два часа и пак нямало да  й дадат, щото се давали на момента!  #Cussing out 

Много се ядосвам, има още 3 дена все пак, а децата чакат, че са ни останали само 3...

# 220
  • Пловдив
https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/?_ga=2.164897272.690944717.1504 … view/flyer/page/4
Брошурата...забелязах някакъв крем за мазане на Пилос,май е същия със сменена опаковка.

# 221
https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/?_ga=2.164897272.690944717.1504 … view/flyer/page/4
Брошурата...забелязах някакъв крем за мазане на Пилос,май е същия със сменена опаковка.

от край време го има и този и онзи другия Simple Smile

# 222
  • Пловдив

от край време го има и този и онзи другия Simple Smile

Тъй ли... Rolling Eyes и каква е разликата?

# 223
mystic woman от това на промоция не съм вземала, другото е в обла опаковка и по спомен видовете бяха с лук, пържен лук, шунка, хрян и без нищо. Я има разлика я не  Mr. Green

# 224
Здравейте!
Момичета, какво ще кажете за несесерите на Херлиц, нали са си оферта, мисля че редовната им цена е около 20 лв, на точно този модел , който гледах в брошурата от днес?

Общи условия

Активация на акаунт