Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 760
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 300
  • софия
В Лидл Мл4 днес казаха да звъннем на телефона и да кажем да ни дадът стикита  полагащи ни се от сметката.

Имам един домат ако му трябва на някой.

# 301
На една позната й kазали, че нищо не могат да направят, защото били до изчерпване на kоличествата. Днес си kупих kолеkционерсkия албум на 3лв.

# 302
  • В полите на Витоша :)
Скрит текст:
Тете, дънки черни взех вчера, много добре стоят. По тялото са.  Peace

Шшшшт...нИ съм те чула  Stop Някой говори ли ми...или е вятърКо  Whistling
Party Знам ли...
И на мен вчера не ми дадоха стикита, ама и бележките нямаше да ми дадат, ако не си ги бях поискала  Crossing Arms Казаха ми да питам в друг Лидл. Питах, от другия Лидл ме изпратиха да питам на телефона им ...

За касовите бележки ли става въпрос или дават специални бележки, когато няма стикита?

# 303
Пффффф, чак съм бясна на себе си, че пак им се вързах на номерата с детските зарибявки.
Не е вярно, че играта е до изчерпване на количествата. Има си начална и крайна дата.
Утре ще ходя на пазар и мисля след това да пиша до КЗП по въпроса. А касиерите им, няма да е зле да почнат да връщат прибраните от тях неправомерно опаковки с лепкащи плодове/зеленчуци, които са бонус само за пазаруващите всъщност !!! И да вземат да ги раздадат на децата с жалните погледи, че аман!
TROSHKATA, метни го тоя домат насам, ако не те затруднява. Квартални сме с тебе, доколкото помня.  Simple Smile

# 304
  • Бургас
Може да е неприятно, но чак за КЗП... И тук, както при повечето подобни активности, изрично е написано следното:
Цитат
Периодът на кампанията е от 07.08.2017 г. до 10.09.2017 г. или до изчерпване на количествата от Стикита в магазините Lidl в България в рамките на този период.
Може да го прочетете в подробните официални правила на промоцията, които са публикувани в сайта на Лидл.

# 305
И аз знам, че е до изчерпване на количествата, а не точно до 10ти. Особено като знаят,че винаги свършват по-рано едва ли ще си сложат главата в торбата. Мисля, че КЗП е малко в повече в случая, защото това не е първи случай. едва ли и на самите касиери им е приятно постоянно да ги питат и да им се сърдят, но какво да направят те?? И с играчките на ледена епоха с ебеше случило същото-бяха свършили по-рано и се получаваха след заявка.

# 306
  • софия
Алиса в Младост 4 съм,когато решиш ще ти го дам

# 307
Здравейте, мъжът ми иска да си купува нова машинка за подстригване. Някой с впечатления от тази от следващата седмица?

# 308
Здравейте, мъжът ми иска да си купува нова машинка за подстригване. Някой с впечатления от тази от следващата седмица?
ММ не беше доволен от машинката,понеже той се стриже  нула номер и с тая машинка стана неравномерно,на ленти сякаш.Два пъти пробва и накрая я върна  Mr. Green

# 309
  • софия
Сега открих и още един домат 2бр.грозде и 1бр.броколи око има желаещи.

# 310
Днес пазарувахме и не ни дадоха стикита, явно не раздават вече.
Доволна съм от пазара, заредих се с бисквитки Нео. Stuck Out Tongue Winking Eye Сега трябва да устискам да не ги изям сама. Joy

# 311
Върнах си четката за зъби без проблем, нямаха да ми дадат друга и така просто ми върнаха парите. Благодаря на служителите в Младост 4, бяха много експедитивни и любезни. Веднага обърнах сумата, а и не само тази в продукти. Взех си някакви кактусови смокини за проба, някой да има впечатление от тях? Царевичният хляб с лук на промоция е много вкусен, но аз поначало обичам царевица във всичките й разновидности.

# 312
  • have faith and be patient ..
Дайте тая тема за размяна на стикита , имам доста повтарящи се а нямам банан и ананас , от варна съм

# 313
Аз имам една торпа стикита за раздаване..

# 314
Дайте тая тема за размяна на стикита , имам доста повтарящи се а нямам банан и ананас , от варна съм

http://old.bg-mamma.com/?topic=989780;topicrefid=20

Общи условия

Активация на акаунт