Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 784
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 435
  • Асеновград
Относно гаранцията на уреди от Лидл.
Гаранцията важи във всеки магазин от веригата без значение от коя държава е закупен стига да има касова бележка доказваща покупката.Единственото условие е уреда да е предлаган в страната в която се предявява иска за гаранционно обслужване.Както ме уведомиха от Бушона те уреди не ремонтират а ако има на склад направо заменят след като установят че наистина има повреда.IAN кода на продукта е по който се проверява дали уреда е продаван и за всяка страна е различен. /За този код искам да уточня че в магазина на електронните им устройства с които сканират кода не излиза защото се оказва че за един и същи уред във всяка страна е уникален, но когато се свържат с отдел гаранции там явно ползват свързана система и веднага кода им излиза/.
Просто се налага човек да е по настоятелен и да накара служителите на веригата да си свършат работата като се свържат с централата ако не са наясно с процедурата.
В дадения случай от София дори ми казаха че ако нямат наличен да сменят уреда ще ми върнат сумата тук а не в Гърция.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 08:40 от Panayotu

# 436
Като стана въпрос за връщане на уреди и гаранция искам да попитам дали само на мен ми избледняха касовите бележки ? Вече почти нищо не се чете и в такъв случай дали могат да издадат втора касова бележка от лидъл. Имам Касов бон вече от година и половина от Кауфланд и всичко се чете на нея. За няма и месец от Лидъл К.Б. избледня.

# 437
Ксерокопират се. Няма друг начин.

# 438
Само да ви споделя по повод стикитата. Пазарувахме преди няколко дни в един от пловдивските магазини и не ни дадоха. Не получихме друга бележка, освен касовата. Дребосъчка доста се натъжи, че не са 'и дали стики и писах на мейла им. Изпратих снимана касовата бележка. Днес ми се обадиха, за да ме информират, че могат единствено да ми ги изпратят и поискаха адрес. Казаха да ги очаквам с БГ пощи.

и аз бях останала с впечатлението, че ще ги изпратят по бг пощи(без да ми е казвано обаче хаха) но ми ги изпратиха по спиди, че и с обратна разписка Peace

# 439
Ксерокопират се. Няма друг начин.
Това означава ли, че няма смисъл да се разхождам до Лидъл?
В протмонето ми бяха един месец и а днес, а утре и избледняха  Grinning

# 440
А, върви...защо да не ходиш. Да си се дзверят там в техните си бележки. Ти какво си виновна...

Като заговорихме за ремонти, аз май ще засиля кафемашината за ремонт. Много ме нерви нещо. Преди две години е купувана, една сива, прави страхотен каймак, когато обаче не се запушва и не почва да пръска откъв цедката горе. В постоянен стрес и напрежение съм дали ще пусне нормално кафе, дали няма да иска...не се живее така. Бях я прибрала в кашона миналата година да им я нося, скоро я извадих пак да я ползвам - и пак същите номера.
Преди да давате съвети, да кажа, че съм пробвала всичко ! Що старото Делонги не ми прави такива калташки номера, а тази-да. Има нещо не наред в нея и им я нося. Или да ми я заменят, иби да ми връщат денгите...

# 441
  • София
Бекона. Но е зверски скъп вече...на 17 лв. килото, поне при нас е увеличен  Tired
Благодаря, ще чакаме прИмоция.

# 442
Взехте ли си от козметиката за коса Cien с макадамия?
Стават ли?

# 443
Зеленият салам ще се развали ли ако стои 3-4 дни в хладилника, пише до 2 дни да се изконсумира, ама ще ни се опре...?

Много ми хареса чипса от брошурата, не е много мазен, нито много солен

# 444
Аз пак да похваля крем за ръцете, от натуралната серия, вчера бях в Търново и изкупих всичките изложени бройки, в Шумен купих само 5, и сега се чудя, дали не трябваше да ги взема всичките. Рядко попадам на свестен крем за ръце, който да ми хареса, пък и с читав състав и на добра цена.
Някой е споменавал и новата серия детската  козметика - купих олио за тялото - мирише страхотно и прави кожата много мека (хареса ми състава на олиото). Пробвано върху мен. Май ще се разходя да си купя и душ - гел, или как се води той, дето е за косата и тялото. Не правя илюзии да ми измие косата, но ако е ок към кожата, ще ми влезе в употреба, че имам проблеми с обикновена козметика.
Грабнах някакъв вегански пастет с пушено тофу - е, страхотен е. Вероятно е останал след онази седмица с веганските неща, аз тогава не го видях. Много съжалявам, че беше единствен.

# 445

Ние последният път като вземахме ядяхме и ревахме. Беше жестоко солен! Не знам кофти партида ли е бил или не, но не се ядеше от сол.

# 446
Колко струва олиото за тяло?

# 447

Ние последният път като вземахме ядяхме и ревахме. Беше жестоко солен! Не знам кофти партида ли е бил или не, но не се ядеше от сол.

Anguished
Изобщо не е солен, поне този който взех, 2 пакета заминаха

# 448
  • София
Шишето се ползва, като това, което се смуче, за да пуска вода се издърпва нагоре. Поне нашето е така- зелено, метално с маймунки. На дребния му е удобно.

Мерси за отговорите за шишетата.  Не се издърпва, не може. Само се върти и наистина е метално. Боклук. Що ги пускат, като не струва

# 449
Дали ще има букети за 15-ти ?

Общи условия

Активация на акаунт